Ilyen esetben a hibakeresés első lépéseként műszerrel meg kell mérni, hogy a tápegysége ad e ki magából feszültséget, aztán annak alapján lehet tovább gondolkodni.
Sony KD-49X8005C típusú tévém folyamatosan újraindul (Android boot loop). A Sony márkaszervízek szerint alaplapcsere szükséges 240 eFt-ért. Van valakinek jobb ötlete a javításra? Melyik alkatrész hibásodott meg? Vagy kontakt hiba lépett fel?
Sziasztok, nincs valakinek valami tippje hogy mi történhetett? Kihúztam a tv-t a konnektorból és amikor visszadugtam se kép se hang. A led ki van, volt kapcsolva úgyhogy azt sem tudom hogy az ég-e amikor bedugom. A típus 43w 756c androidos tv. Abban reménykedek hogy csak megzavarodott és van valami trükk amivel nullázható. A hátulján lévő bekapcsoló gombot már nyomtam a lehalkító gombbal együtt, és utána dugtam be az áramba, legalábbis ezt olvastam hogy ezzel lehet resetelni, de semmi.
Nincs valakinek valami mentő ötlete, vagy valami tipp?
Miért van az, hogy a Sony ( BRAVIA KD-43X85JAEP 4K) le tud játszani egyes .mkv video fájlokat/filmeket, más mkv-kat meg nem? Külső HDD Sandisk 500 GB SSD.
Van egy Sony Bravia kd43xg7005baep tv-m, szeretnék rá HBO GO alkalmazást, a tv-n nincs google play store, így csak egyszerűen letölteni nem tudom. A kérdésem az lenne, hogy esetleg külső eszközről, vagy valami más módon tudok-e tlepíteni alkalmazást?
Segítséget kérnék, anno vettünk egy Sony Bravia KDL 48W705C tévét. Olyan gondunk van, hogy szerintünk nincs szoftverfrissítés , bár azt írja ki, hogy nincs újabb verzió, vásárlás óta ezt írja ki.
Szoftververziónak PKG3.004EUA -t ír ki.
Most próbáltam utána nézni, mert a Netflix sehogy sem jön be magyar nyelven, hogy ennek a típusú tévének melyik az utolsó verziója és azt írták, hogy V3.006 .
Tudna nekünk valaki tanácsot adni, hogy mit tehetnék, úgy, hogy ne rontsuk el a működő tévét.
Tudna valaki segíteni, van egy Sony Bravia KD-49XE8005 led smart tévém a Netfix, Yutube jön rajta Hbo Goo viszont nem. A szolgáltató aszt mondja a tévén kell valamit állítani. Ez előtt még 4 hónapja elérhető volt a Hbo Goo.
Sziasztok! Tudna valaki esetleg abban segíteni, hogy KDL-26EX320 típusnál hogy lehet a hotel móduszt kikapcsolni? Már minden billentyűkombinációt próbáltam és nem megy!
Sziasztok! Van egy kb. 5 éves Sony Bravia KDL-40WD650B TV-m. Ma elkezdett "rakoncátlankodni". A kép 5- 10 mp-enként egy pillanatra megakad, lefagy, majd ugrik az aktuális képre. A hang közben megy gond nélkül. Ha nem TV-adást nézek, hanem pld. USB-ről filmet, ott nem is megy tovább fagyás után a kép. Hálózaton nem használom. Mi lehet a gond?
tanácsot szeretnék kérni. Kb 1 hónapja váltottam Samsung TV-ről Sony Bravia KD-49XG7077-re, viszont nem vagyok teljesen elégedett vele. Először azt hittem, hogy a beállításokkal van gond, mert a filmek közben a háttérzene sokkal hangosabb volt, mint a párbeszédhang, vagy a többi hangeffekt. Ezt beállításokkal valamennyire korrigáltam, de még mindig nem az igazi. A TV képe nagyon szép, de a lejátszott filmeken természetellenesek a szereplők mozgásai. Először akkor vettem észre, amikor csatlakoztattam a laptopot, vagy pendrive-on keresztül akartam lejátszani filmet. Aztán rájöttem, hogy ugyanez a helyzet a Netflixen is, amit alkalmazáson keresztül használok, és akkor is, ha valamelyik csatornán nézek filmet. Olyan a filmek képvilága, mintha folyamatosan egy gyenge brazil szappanoperát néznék.
Ettől függetlenül nincs tuti módszer és a YouTube reklámok is egyre rafináltabbak, pld ugyanazt a szervert használják, mint a videó, így vagy mind a kettőt blokkolja vagy egyiket sem. De én azt mondom, akit zavar, az tényleg használjon YouTube Premiumot. Kevesebb, mint egy pizza ára. Én még Netflixet és HBO GO-t is előfizetek és hálás vagyok, hogy ezt megélhettem. Még emlékszem, amikor 5 percig melegedett az Orion TV hogy (hetente max kettő) érdekes filmet meg tudjak nézni rajta.