Hali !
A gondom az, hogy nem tudok feljelentkezni a YouTube-ra, és regisztrálni sem enged ! ( 1 hónapja még ment ) Más gépeken semmi gondom nincs, csak az itthonival.
Előzmény : Egy kémprogram miatt ( amit én nem tudtam leszedni ) szervízben volt a gépem, ott a NOD-omat, AVG 9.0-ra cserélték. Plusz az Explorert 7-ről, 8-ra frissítettem ( erre gyanakodtam ), de Firefox-szal is ugyanaz a gond >> a böngésző nem tudja megjeleníteni a weblapot <<
Videókat tudok nézni, keresni, letölteni, csak felhasználóként nem megy !
Az AVG-re tippelek, de sehol nem tudom kikapcsolni, hogy kiderítsem.
Akinek van tippje mi lehet a gond, az legyen szíves segítsen.
Előre is köszi
Sziasztok! Mivel nem találtam jobb helyet, itt teszem fel a kérdésemet.
Szóval még régebben csináltam egy freemailos címre egy google fiókot amit aztán társítottam a youtube oldalamhoz (mivel kellett). Azóta csináltam egy gmail-os email címet és most nem tudom egyszerre használni a youtube-ot meg a gmailt mert az egyiknek a freemailes email cím kell, a másik meg egyértemúen a gmailes. Azonban van a youtube-on olyan lehetsőség, h email cím megváltoztatása. Da amikor a freemailos címet át akarom írni a gmailesre akkor azt írja: Sajnos a(z) Gmail cím nem lehet elsődleges címe ennek a fióknak. Ez miért van? Ha már egyszer google fiók kell a youtubehoz akkor miért nem lehet elsődleges email cím is google-ös? Köszi
Hello nem tudok be/ki lépni a youtube-ból 1.I tried to click at: http://www.youtube.com/account?feature=mhum#manage/logout 2.and than sign in page appears.ok 3.it is filled in with correct password and username 4.redirection starts 5.only sand-glass ever! what should I do??????
"Van erre fórum" Én a keresővel CSAK ezt találtam. De a problémám hasonló, nem pontosan ez. Nálam a youtube tökéletesen jön - de hang nélkül. Vista. Évekig jó volt. (egyik nap még volt, másnap már eltűnt.) Kipróbáltam Firefox, IE8 és Opera alapon is. Egyforma. Kép van, hang nincs. Értők véleménye?
OFF Én ugyan nem értek ehhez, de tegnap nekem is akadt egy oldalon egy kis technikai problémám. Segítséget kértem, ere ahelyett, hogy a jó helyre iráyítottak volna lehülyéztek - pedig ott pénzt akartam költeni. Mindezt úgy, hogy tudtam, nem vagyok teljesen jó topicban és elnézést is kértem, de nem volt 15 percnél több időm akkor a keresgélésre. Hát nem fogok ott pénzt költeni. Csak elkeserít, hogy egyeseknek ez az örömük. Ezért tartunk itt. Na mindegy, ne haragudj, hogy ezzel untattalak! ON
Voltam máshol csak le sem sz**tak, ezért jöttem ide. De ha zavar -- bár szerintem erre is való a FÓRUM -- akkor nem kell elolvasni, tovább kell lépni eggyel !
A gondom az, hogy nem tudok feljelentkezni a YouTube-ra, és regisztrálni sem enged ! ( 1 hónapja még ment ) Más gépeken semmi gondom nincs, csak az itthonival.
Előzmény : Egy kémprogram miatt ( amit én nem tudtam leszedni ) szervízben volt a gépem, ott a NOD-omat, AVG 9.0-ra cserélték. Plusz az Explorert 7-ről, 8-ra frissítettem ( erre gyanakodtam ), de Firefox-szal is ugyanaz a gond >> a böngésző nem tudja megjeleníteni a weblapot <<
Videókat tudok nézni, keresni, letölteni, csak felhasználóként nem megy !
Az AVG-re tippelek, de sehol nem tudom kikapcsolni, hogy kiderítsem.
Akinek van tippje mi lehet a gond, az legyen szíves segítsen.