Keresés

Részletes keresés

Fensi Creative Commons License 2010.07.19 0 0 8
Hali.
Valaki megtudna mondani, hogy honnan tudom letolteni ezt a filmet? nCore-n nincs fent, bithu meg nem megy... Thx :D
Ghanima Creative Commons License 2009.12.09 0 0 7
Szerintem ez egy klasszikus, nyálas, térítő propagandafilm. Én utálom és megvetem a térítő vallásokat. Azok mindegyike abszolút igazságról és persze a _sajátjáról_ prédikál. Akinek pedig nem tetszik, az gaz eretnek, irtani való pogány, kutya stb., akik ellen harcolni kell - ha beledöglenek is. Amely utóbbit adott adag buszogatás után meg is teszik a szerencsétlenek.
Ráadásul az adott vallás térítői soha a büdös életben nem lehetnek biztosak abban, hogy valódi konvertita-e az illető vagy csak félelemből, gyávaságból engedett. Hogy aztán a térítők megpróbáljanak egészen, de nagyon-nagyon, valóban és igazán meggyőződjenek arról, hogy a térülés valódi, nos ennek érdekében buzgó ellenőrzéseket folytatnak, folyvást "hitvallásra" késztetik a megtérteket (ebből a gyakorlatból ered a neofita buzgalom, aminek három oka lehet: a valódi "megvilágosodás és vágy, hogy más is megértse; a bizonygatás kifelé, hogy ő aztán tényleg és valóban, továbbá az álságos, hogy észre ne vegyék, tele van a hócipője, de fél.).

Na _ez_ a szánalmas és gyalázatos egy vallásban, továbbá a jelzett módon viselkedő hívőiben. (Nota bene! nem az összes hívőről írtam!)
Előzmény: Egy hegy megy (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 6
Nincs egy óran butuska propagandára. Engem jobban érdekel a valóság, ahol egy kereszténységre térő muszlimra, jut ezer iszlámra térő keresztény (vagy zsidó).
Előzmény: Egy hegy megy (5)
Egy hegy megy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 5
Már meg is nézted? :-)
Előzmény: Törölt nick (3)
Egy hegy megy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 4

evelo,

A te véleményedre külön kíváncsi lennék. Reális a film?

Kösz,

ehm

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 3
Látom, ez egy sci-fi film. Ugyan nélkülöz minden tudományosságot és realitást...
Egy hegy megy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 2
Na, jó, oda is betettem.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1
t0pik
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 0
Minarett0pik
Egy hegy megy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 topiknyitó

A minaret topikba is tehettem volna...

De legyen inkább egy önálló topik.

Jó mozizást!

Érdemes megnézni...

http://www.kma-hu.com/online-tv/filmcsatorna/anapmogott.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!