olyan vagy mint a Klubrádióban beégett Wahorn Bandi. (500milliós támogatás vs polgárőrség)
Az ilyen önző emberek fel sem képesek fogni, hogy igenis vannak, akik a szabadidejüket, a pénzüket áldozzák bizonyos közfeladatok ellátása. (bűnözés... illetve cigánybűnözés megfékezése)
Már az EP-választáson is bebizonyították, hogy nulla forintból is lehet jó kampányt csinálni. Mellesleg ugyanerre buzdít Obama tanácsadója is, hogy internet, internet és internet...
Az egész nem került neki többe, tokkal vonóval mint 10.000 euró a költségkeretből számlával leírhatóan és ezzel az itthoni Jobbik PR költségeket az EU pénzéből is finanszírozzák. Olcsó brossúrák témája megvan, már csak ki kell nyomtatni és a 25 "nyertest" párokban repülve utaztatni a vidéken a "Milyen volt Krisztinánál, emberközeli EU" performansszal, csőre töltött diavetítővel.
Csinálták ezt korábban olimpiai bajnokkal, valóságshow celebbel, most a politikusokat adják el direkt marketinggel, még ródshozniuk sem kell, elég, ha a fényképükkel házalnak 25-en.
Kétségkívül ügyes és mindenképp költséghatékony kampányelem.
Szeptemberben Morvai Bolek Zoltánt, a Magyar Iszlám Közösség elnökét is vendégül látta Brüsszelben, pedig Bolek semmit sem nyert. Csupán egy -valószínűleg jól fizető- külsős szakértői állást Jobbik önkormányzati kabinetében.
Igen van. Van saját pénze. Azelőtt is volt, hogy miniszterelnök lett volna. Vagy te azt hitted, hogy mindig miniszter volt mást nem csinált, eleve így született negyvenes miniszterelnöknek, vagy pedig azt hiszed hogy mielőtt miniszter lett volna, az utcán csavargott nincstelenül, és koldult?
Volt , és van saját pénze. Nem tudom ezen mi az érdekes, vagy meglepő
Unokahúgom a minap egy másik észlénnyel, Cser Ágnessel utazott egy repülőn. Elmondta, hogy útközben egyszer csak felpattant egy középkorú hölgy, és mindenkinek a fedélzeten rendelt egy üveg ásványvizet. (Ő nem ismerte a közszereplőt, aki aztán felfedte kilétét.)
Amikor Gyurcsány elment a saját pénzén Bécsbe, Tina Turner koncertjére, nektek az is csípte a szemeteket. Még topikot is nyitottatok róla. Akkor teljesen jogos a kérdés: ki pénzeli a hibbant tikot és a Szálasi porontyait?
Mit akar a hibbant tik, honi fasisztáinknak egy kis celebműsort? Például: Én így zsidózok, vagy Így mószerolom honfitársaimat külföldön, vagy Így égetem önmagamat és a hazámat. Jó címek, nem? A rohamosztagosok meg rábuknak, mint gyöngytyúk a langyos takonyra. Aztán majd néhány skinhead kíséretében, ahogy szokta, megint megjelenik a börtön előtt, vagty a bíróságon, hogy egy terrorista szabadon bocsátásáért rikácsoljon, amennyi esze van.
Nyilvan nem az a kerdes, hogy mibol utaztat Morvai egy tucat embert, az a kerdes, hogy kinek a penzebol tudunk egyaltalan Morvairol? Ez az, amire az egyik rezidensuk azt mondta, hogy az orosz titkosszolgalattol.
Ezzel most tenyleg nem erdemes biralni. Van keretuk ilyenekre. Mas az ottani politikusoknak rendez belole fogadast meg hasonlok; o erre koltotte. PR mindketto.
Tehát Morvai a férje és gyerekei helyett kivitt volna 20-25 (nem tudom a pontos számot) jobber fan-t? Fizette a repülőjegyüket meg a szállodájukat? Még egyszer kérdem: MIBŐL?