Keresés

Részletes keresés

BENTA Creative Commons License 2009.12.03 0 0 48

Olvastátok a 22-es csapdáját? Tiszta nagy hűségeskű hadművelet. Az fajult el annyira, hogy már a WCpapírt is csak úgy tudták vételezni a katonák, hogy aláírták a hűségesküt, és elénekelték a Csillagos sávos lobogót.

Kicsit belassította az ügymenetet, de mi ez a jellemfejlődéshez képest? :))

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.03 0 0 47
Az állampolgárságot meg kell adni a határontúliaknak.
Ám a sport az a civilek ügye, lásd a jégkorong, nőikézilabda..csapatok az osztrák vagy a magyar bajnokságban...na a foci, ha esetleg lesz a 20 évesek ha felnőnek...
Előzmény: Törölt nick (38)
méregkeverő Creative Commons License 2009.12.03 0 0 45
Sejtettem, hogy nem érted, megmagyarázom:

Ha egy "hazafiasságról" szóló törvénybe beleszövöd a futballt, és az NB1-t (amint azt a 3(8)- s hozzászólásodban olvasható) , az enyhén szólva is nonszensz, de írhatnám azt is, hogy közröhej!

:-))

Előzmény: Törölt nick (44)
méregkeverő Creative Commons License 2009.12.03 0 0 43
Ez valóban nagyon fontos!

(Ahhoz, hogy körberöhögjenek minket az egész világon!)
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.02 0 0 42
A szlovák kulturával valami nagy baj van. Ekkor ugye TISZTELETAHAZÁNAK törvényt kell beiktatni, nemzeti kultura helyett. Vagy valakik beszartak?
Na ekkora égést remélem senki nem akar Mo-számára, az hazaárulás egyenesen, játszák a Bánk Bánt teltház előtt...élő a magyar kultura virágzik, tehát a magyar érzést nem kell törvényben kötelezni, hajrá magyarok.
falu füstje Creative Commons License 2009.12.02 0 0 41
Haggyad csak, hadd ambicionálják, jó lesz ez a végén, megládd.
McCarthy ha jól emlékszem 1950 elején kezdte el a maga hasonló ámokját futni, antikomenyizmus, hazaffyság, meg még némi ókonzervatív szósz, oszt mi lett a vége? A hatvanas évek "nagy generációja"! :)

Szóval tegyék csak kötelezővé, büntessék, kényszerítsék, ilyesmitől combosodik ám rendesen a liberalizmus. Azt a pár évet meg ki lehet bírni, röhögünk rajtuk, mint azon a hülye Slotán.
Előzmény: MayItBe (20)
Volt tüzér Creative Commons License 2009.12.02 0 0 40
Jó hangod van neked, csak rossz hallgatni! :) Nem?
Előzmény: méregkeverő (18)
nemhívő Creative Commons License 2009.12.02 0 0 39
Mi az hogy háromszorosan komolyabban büntetik? Háromszor gyalázzák vissza?
Ha liberálisok ellen akarsz törvényt akkor azt liberalizmus elleni törvénynek kell hívni és nem hazafias törvénynek. Attól hogy valaki rühelli a liberalizmust még nem jó hazafi. Szóval ez a megközelítés eléggé nagy marhaság.
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.02 0 0 37
Törökországban is van ilyen törvény, és nagyon hatékony a nemzetgyalázó ún. liberálisok fékentartására. Ott nincs olyan, hogy ún. értelmiségiet fikázzák az országot külföldön. A külföldön elkövetett nemzetgyalázást háromszorosan komolyabb büntetéssel fenyegetik.
halkergető Creative Commons License 2009.12.02 0 0 36

:))))))))

Csak tréning kérdése az egész. Van egy ismerősöm, ő szokta mondani magáról, hogy bármely dallamot, nótát képes egy hangon elénekelni.

Sztem menne ez Neked is.  :))

WYW Creative Commons License 2009.12.02 0 0 35
Lesz törvény és akkor kötelező lesz tisztelni, nem lehet ám csak úgy vekkerezni, meg kivonulgatni!!

Kell nekünk ilyen törvény?

:-)
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.02 0 0 34
Ebből a legtöbb ország kinőtt olyan 1850-1910 között... igaz, alig húsz éves államisággal kicsit nehéz...
Előzmény: T.Howard (8)
TomDantes Creative Commons License 2009.12.02 0 0 33
Most ez jó vagy rossz, ha ilyen ötlete van a Szlovákoknak? Mert nálunk is vannak ám olyanok akiknek tetszene egy hazafias törvény.

Vagy, ha a Szlovákoknál lenne, akkor az rossz. Ha meg nálunk, akkor jó lenne?
orpheline Creative Commons License 2009.12.02 0 0 31

A kötelező dolgokkal mindíg baj van. Erre Janó még nem jött rá....... egy 7-8 éves gyerekkel hamar meg lehet útáltatni kötelező dolgokat.... még egy himnuszt is...:P

T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 30
"Szerencsére terjed ez a dolog."

Ennek én örülök a legjobban.
Előzmény: Törölt nick (29)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 28
"Jobbik szimpatizáns létemre azt kell mondanom, hogy most egyetértek a balos olvtársakkal."

Jujjjjjj!!!!!!

Már a Jobbiknak is van belső ellenzéke?
Előzmény: Törölt nick (27)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 26
Azé' elsőre te is tudtad, hogy mi célból irod éppen úgy. Nemde? P
Előzmény: méregkeverő (24)
WYW Creative Commons License 2009.12.02 0 0 25
Nem bűn az hogy ide hoztad a témát, én csupán a véleményedre voltam kíváncsi.

(én ezeknek a kérdéseknek önálló törvényben történő szabályozásával nem értek egyet, de ez legyen az én problémám)
Előzmény: T.Howard (23)
méregkeverő Creative Commons License 2009.12.02 0 0 24
"Tévedni ugyan emberi dolog, de azért velem is előfordul"
Előzmény: T.Howard (21)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 23
Az én "bűnöm" talán az hogy topikot nyitottam arról amit mások előterjesztettek. De az, hogy hazafiatlanság - mint ilyen, nem büntethető szvsz ebben az értelemben. Annál inkább azok a megnyilvánúlások amik ezt fejezik ki. Pölö nemzeti zászló, himnusz, cimer, stb. meggyalázása, rongálása, az ország megvédésének megtagadása indokolt esetekben. És lehet folytatni...
Előzmény: WYW (22)
WYW Creative Commons License 2009.12.02 0 0 22
De te mint a téma előterjesztője milyen büntetést tartanál indokoltnak az említett hazafiatlanság esetén?
Előzmény: T.Howard (19)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 21
"saját énektudásomra és fahangomra tettem némi önkritikus észrevételt..."

Ki merészelte volna azt gondolni, hogy vannak Neked gyengeségeid is?

M.C.
MayItBe Creative Commons License 2009.12.02 0 0 20

A tantermekben most is kinn a címer. Zászló, himnusz, alkotmányos bevezető ... minek minden tanterembe?

Eskü? Mint minden kamasz - és minden ilyen jellegű szöveget -, szépen eldarálja, aztán ennyi.

Nem az lenne a járható út, ha az ember a benne rejlő értéket felfogva, megértve kezd el tisztelni valamit - és nem azért, mert valaki ezt törvényben előírta? Ez utóbbi még sosem vált be.

(Istenem, előbb-utóbb beledilizik ebben a nagy hazafiságba az összes buzgótóni ... )

T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 19
Majd átnyalom a tervezetet ha kész lesz. Ha az lesz benne akkor biztosan akasztás, igen.
Előzmény: WYW (17)
méregkeverő Creative Commons License 2009.12.02 0 0 18
Bizony, bizony!

Gyengébbek kedvéért: saját énektudásomra és fahangomra tettem némi önkritikus észrevételt...

:-))
Előzmény: T.Howard (15)
WYW Creative Commons License 2009.12.02 0 0 17
Mi járna pl. a kormány "nem tiszteléséért"?

Akasztás?
Előzmény: T.Howard (14)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.02 0 0 16
Tekintve hogy az ország dolgaiért viselt felelősségünk közös, teljesen indokolt hogy az állampolgárok Magyarországgal szembeni lojálisak legyenek. Most, hogy az EU elindult a lejtőn, az EU helyébe a NE (Nemzetek Európája) léphet.

Én józan, megfontolt lépésnek tartom, ha érdekeink, önmagunk feladása helyett elkezdjük építgetni saját kis várunkat.

Mondom ezt volt EU támogatóként.
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 15
S még le is irod?

no comment
Előzmény: méregkeverő (13)
T.Howard Creative Commons License 2009.12.02 0 0 14
"Lennének szankciók is?"

Törvényszegésre az szokott járni...
Előzmény: WYW (12)
méregkeverő Creative Commons License 2009.12.02 0 0 13
Ha engem köteleznének, hogy a Himnuszt énekeljem, akkor utána lecsuknának az állami szimbólumok megsértéséért!
Előzmény: WYW (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!