Nyitotta:mert mindig a hoki, 2009.11.30 22:18 |
Az Omninvest, az a cég, ami oltja a lakosságot, tevékenységét egy pilisborosjenői házban végzi, ahol az ott lévő asztalokon tojásokat injekcióznak. A beoltott tojásokban szaporodik a vírus, ez az alapanyag. Valójában nincs is semmilyen különleges gyár, de még gyártósor se, akár egy sapkagyártó vállalkozás is lehetne egy kis magyar faluban, csak tojások, meg asztalok, semmi filmekből ismert fölös kellék, csak az ottani élet, a magyar valóság.
Az ilyenen nem kell csodálkozni, így működik Magyaroroszág. Ez a jéghegy csúcsa ami kilóg. A sort kezdhetnénk az IMF-nek való kiszolgáltatottsággal, a bankokon át az autópályaépítő cégekig. Csak a többiről nem nagyon esik szó, mert azok haveri cégek.
Oszkó Péter pénzügyminiszter 2009. augusztusban azt írja Garamhegyi Ábelnek, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium akkori szakállamtitkárának: „Ha megengedsz egy személyes, de őszinte véleményt, egy ilyen cég ilyen minőségű tárgyalási folyamattal normál üzleti körülmények között már rég kiközösítette volna magát minden civilizált üzleti körből. Számomra még mindig nehezen emészthető, hogy kormányzatként olyan mértékben kiszolgáltatottak vagyunk, hogy kénytelenek vagyunk lenyelni a cég átláthatatlan tulajdoni viszonyaival kapcsolatos ködösítését és az ártárgyalásban folytatott követhetetlen, összevissza érvelését.”
Az Omninvest a tavalyi világjárvány idején 400 ezer adag H1N1 vakcinát tudott eladni külföldre, ebből tudták visszafizetni a kétmilliárd forintot - mondta Németh Zsolt.
Tekintettel arra, hogy az Omninvest Kft. szakmai tevékenysége, kutatási fejlesztési eredményei világviszonylatban kiemelkedő elismertségnek örvendenek, az új tulajdonosok célja, hogy Magyarországon is a cég eredményeiről szóljanak a híradások.
Erre jó alapot kínál például a tavalyi pandémiás év: az Omninvest decemberig nem szállíthatott külföldre, a magyarországi igények kielégítése okán.
A hazai piacra 4 Euro-s áron szállítottunk, miközben szeptembertől folyamatosan kaptuk a 11 Euro feletti külföldi megkereséseket. Decemberben, a pandémia első hullámának végén még mindig 11 Euro-s áron tudtunk külföldre oltóanyagot szállítani, 1,25 milliárd Ft export árbevételt realizálva. Ha ezt megelőzően valakinek kétségei voltak a magyar cég és termékei külföldi elismertsége kapcsán, annak ez a tény segíthet a véleménye átértékelésében.
Omninvest Kft., 2010.
Árbevétel, és alig több mint a fele, mint amit visszacsengettek. Nem értem.:(
Az Omninvest Kft. és az Omninvest Development Kft. még a vizsgálat lezárulta előtt felajánlotta, hogy mintegy 2 milliárd forint közpénzt visszafizet a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatalnak.
Nézd én nem vagyok szakértője a témának, de tudomásom szerint eddig senki sem jelentkezett, illetve töltött ki az ÁNTSz-nél található/letölthető űrlapot az oltás mellékhatásairól. Én kb. 15 éve oltatom magam minden évben influenza ellen. (tudom az én bajom) de eddig semmilyen bajom, mellékhatásom nem volt, de még influenzám sem. Ellenben ha Müller tejet iszok rögtön hasmenést kapok. Mégsem kezdem el leszarozni a terméket mert tudom hogy felelős agrár/biomérnökök állnak a termék mögött még ha tulajdonosi szerkezete számomra ismeretlen is. De még is megbízom az ő kutató munkájukban tudásukban. A pozitív példa is bizonyíték.
Az etil-higany vízben oldódik, és ezt te egy héten alatt szépen kipisiled, nyoma sem marad a szervezetedben.
A metilalkoholt már egy nap alatt kipisiled (ha túléled) még sem iszod meg. Még egyszer elmondom: Senki sem vizsgálta meg tisztességesen még azokat a kölcsönhatásokat sem amelyek a két komponens (Al-Hg) között vannak, nemhogy az egyéb gyógyszerek és toxikus anyagokkal való kölcsönhatásokat. A tiszta laboratóriumi körülményekben kapott eredmények meg kevesek annak eldöntésére vannak-e, miféle és milyen csoportokban hosszú távú mellékhatások, fejlődési rendellenességek. Pontosan ismerem az egészségügyben rutinszerűen gyűjtott adatokat és azt, hogy ebből semmiféle érdemi vizsgálatra nincs mód. Viszont vannak figyelmeztető rész eredmények amiket nem vesznek komolyan. Saját tapasztalatomból tudom például, hogy a ház körül vagy festek valamit vagy füvet nyírok. Azok az aromások amik a hígitóban vannak nekem abnormálisan fokozzák az allergiámat. Ilyen fokú kémiai szennyeződés és ekkora gyógyszer fogyasztás (nem az enyém persze) mellett fontos lenne tisztességes és használható adathalmazt gyűjteni és elemezni, ne az orvoslátogatók vagy az Omninvesttel szövetkezett politikusok döntsék el ki milyen gyógyszert kap vagy nem kap.
"Semmilyen tudományos vizsgálat nem támasztotta alá az összefüggést az autizmus és az oltásokban lévő tiomerzál között. Amikor Angliában egy tiomerzált tartalmazó, kanyaró, mumpsz és rubeola elleni oltással (MMR) tévesen összefüggésbe hozták az autizmust, pánik tört ki. Ennek az lett az eredménye, hogy csökkent az oltások száma, és kanyarójárvány lett, amiben többen meg is haltak."
"Az oltóanyagban nagyon kis mennyiségben van egy tiomerzál nevű konzerváló anyag, egy etil-higany tartalmú vegyület. Ezt össze szokták téveszteni a metil-higannyal, ami valóban veszélyes toxikus anyag. Az etil-higany vízben oldódik, és ezt te egy héten alatt szépen kipisiled, nyoma sem marad a szervezetedben. Tiomerzált egyébként ma már nem nagyon alkalmaznak oltásokban, mert a gyógyszeripar talált ennél jobb konzerváló vegyületet, de mivel veszélytelen, nem tiltja semmi, hogy ilyen legyen a vakcinában."
Van egy ajánlása az ECDC-nek hogyan kellene egy vakcina effektivitását mérni, de ez nem történt meg. (Rontaná az üzletet.) Viszont századszor is hivatkozol arra, hogy milyen titer számok mutathatók ki a kémcsőben. NEM SZÁMÍT! Nem csak szerintem nem számít de az ECDC szerint sem ez számít.
Én a toxikus ágensek szinergiájáról beszélek ami miatt nincs egyértelműen kimondható tolerálható adagja a higanynak (ami ki tudja miért tízszeres mennyiségben van a Fluvalban) te pedig megint visszatérsz a nagy gyárak által finanszírozott vizsgálatokhoz ami konkrétan az autizmusról szól. Ezt te elhiszed én nem, de nem azt cáfolod amit én mondtam.
Ocsmány egy érvelési technikád van de tudom ezt tanítják és te jó tanuló voltál.
Nem neked írok. Másokkal akarom megértetni ami számodra elérhetetlenül magas (vagy csak fizetett tollnok vagy): az ember nem kémcsőben él, egy titer szart sem jelent, egy toxikus anyag önmagában semmi, a kölcsönhatások a fontosak. Ezekre pedig nincs elég vizsgálat mert az drága, bonyolult és rontja az üzletet. Ezt te is megérted: RONTJA AZ ÜZLETET! De én leszarom a üzleti érdekeidet vagy szolidaritásodat a csalókkal.
SYNERGISTIC TOXICITIES WITH THIMEROSAL: There are several reasons why mercury should not be considered safe for humans at the measurable levels currently reported as “safe” by current government monitoring agencies. One of these is the obvious effects of other metals on increasing the toxicity of identical levels of mercury. ... Levels of thimerosal that caused about 50% neuron death gave nearly 90% death in the presence of non-toxic levels of aluminum hydroxide. ... For example, the commonly used antibiotic, tetracycline, is known to enhance thimerosal toxicity. ... We therefore decided to test the effects of both female and male hormones on the neurotoxicity of thimerosal. The results were eye-opening. For example, 50 nanomolar thimerosal causes less than 5% neuron death within the first three hours incubation and 1 micromolar testosterone causes no significant death within this time frame. However, mix these two together and 100% neuron death was observed at the earliest time point checked. ... The data above on the effects of antibiotic, other heavy metals and hormones on thimerosal toxicity imply that it would be impossible to predict the exact level of mercury that would induce observable toxicity in each human. Many environmental toxicants could work synergistically with ethyl- mercury rendering the ethyl- mercury much more toxic than it would be in the absence of these other toxicants (e.g., elemental mercury from dental amalgams, cadmium from smoking, lead from paint and drinking water, aluminum, etc.). Humans are not rats in a pristine cage, eating rat chow carefully prepared to eliminate any toxicants. Humans smoke, drink alcohol, have numerous mercury emitting amalgam fillings, eat questionable food, and drink water known to contain other toxicants. Finally, it is impossible to state the toxic effect of any injection of thimerosal unless one knows the toxic exposure of the individual to other heavy metals or other environmental toxicants.
Csak a következtetést fordítom le: Lehetetlen egy toxikus szintet meghatározni a thimerosalra ha nem tudjuk milyen egyéb nehézfémeknek és más toxikus anyagoknak van kitéve az egyén.
A "legtisztább" vakcina tízszer annyi higyanyt tartalmaz mint a második helyezett. Ráadásul aluminiumot is tartalmaz ami önmagában is mérgező de a higannyal keverve erősítik egymást. Régebben ezt a koktélt (az azonos technológiával készült FluvalAB) tilos volt terhes anyáknak adni most kifejezetten propagálják. Ezen a szinergia listán hormonok, antibiotikumok is vannak és a lista nem teljes. A nemi hormonok is befolyásolják a toxicitást tehát az a nemtől (és hormon szinttől) is függ. Ebből egyetlen következtetést lehet levonni: a megengedett szint a 0.
Tulajdonképpen semmilyen, ezért a technológia mindenféle influenzára jó, még a H1N1-re is. Nyilván azért kapták a fejlesztési pénzt, hogy egy a jövőben előforduló veszélyes új influenza vírus ellen kész legyenek a nagy tömegű oltóanyaggyártásra, és ez akkor aktuálisan a H5N1 valami esetleges mutánsa lehetett.
Mint kiderült, tulajdonképpen megcsinálták a fejlesztést amit vállaltak, a H1N1 esetében ki is próbálhatták, arról tényleg nem ők tehetnek, hogy a H1N1 nem bizonyult eléggé halálos vírusnak.
A H1N1 és H5N1 közötti különbség az újságírók 90%-át sem zavarja, akkor miért kéne pont egy fórumozót zavarnia. Legalábbis az újságok 90 %-ában az jelent meg, hogy az Omninvest 2 milliárdot kapott a H1N1 elleni oltás kifejlesztésére 2006-ban - a H1N1-et pedig 2009-ben fedezték fel (3 évre meg még egy madárjós sem lát előre, nemhogy egy magyar kormány).
Egyebkent ez nem mas mint az Omninvest alkalmazottjanak egy prezentacioja (ertsd marketing anyag). Ebben melyik slide-on van a WHO velemenye, ertekelese, igazolasa? Hol van az, hogy a "A WHO bevizsgálta a vakcinát, és azt megfelelőnek találta." Hol van az, hogy "a WHO a világ legjobb vakcinái közé sorolta"
Csak nem hazudnak itt az olvtarsak kicsit? (ha nem tudsz angolul, csak rakerestel, akkor pusztan a tudatlansag a hibad)
Szösszenetek: Németo-ban az elit és a nép más oltást kapott. Tavaly volt akinek ingyenes volt, most mindenkinek az. Tavaly nem lehetett a hagyományossal keverni... Világviszonylatban is átverősgyanús, vajh a híres dokik (pl Ceizel) megvezetettek voltak, vagy minket vezettek meg?
pindiy... tök fölösleges védeni a védhetetlent, a szocik az Omninvesten keresztül lenyúltak úgy kb. 8 mrd forintot a szinte semmiért. Erről szólt a történet, mert ha nem, akkor Albert Schweitzer kft-nek hívták volna és nem pedig Omninvestnek. Ezt te is tudod, én is tudom, jöhet a leves is, de neked valamiért arra van késztetésed, higy ilyen vetítéseket csinálj a dolog köré. Ez a te problémád, ezzel majd te számolsz el ha az Örökkévaló elé állsz.
Egyébként az állam 9milliárdot spórolt azon hogy nem külföldön szerezte be. Szóval a 2 milliárd megtérült. Csak erről valahogy elfelejtkeznek, mert ebből nem lehet politikai előnyt kovácsolni. Az összeesküvés elméletet többen szeretik.