Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2009.11.30 0 0 113
Újabb rabosított fideszes vezető

Mádly Zsolt, Fót Fideszes polgármestere...

http://atv.hu/hircentrum/091130_fideszes_polgarmester__baratkozz_a_ciganyokkal__dogoljetek_meg_.html
merovingok Creative Commons License 2009.11.28 0 0 112
Próbálkoznak az eftársak, próbálkoznak. Nem sok van nekik hátra. Június környékén az utolsó nickjeik is felszívódnak szerintem. :)
Előzmény: Gabó (104)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.28 0 0 111
támadnunk ezen a ponton kell nekünk " fikázóknak" a pártvezéreket, és ha kellőképp kritikusak vagyunk ez ügyben ( nem itt a fórumon, hanem nyilvánosan), akkor elérhetjük , hogy olyanok kerüljenek a bársonyszékekbe, akik odavalók. egy idő után.

de ha elfogultságunkban nem látjuk az sem baj, majd az ellenfél szimpatizánsai odafigyelnek:-))

De meg kell tanulnunk nekünk, szavazópolgároknak a hamis hangok mögé látni, és a valóban fontos dolgok szerint dönteni.
a jelen helyzetben a legkevésbé rosszat, ha már a legjobbról nem beszélhetünk.:-((

hiába, kicsi ország vagyunk, túl kevés politikussal a megfelelő választék felvonultatásához:-DDDD

vagy csak Mi nem tanultuk meg megfelelően kritikusan figyelni és megkövetelni, hogy hogyan sáfárkodnak a tőlünk kapott hatalommal? :-SS
Előzmény: toloba (110)
toloba Creative Commons License 2009.11.28 0 0 110
Minden pártnak, pártvezérnek van(nak) takargatnivaló(juk), mingyá kezdeném a pártfinanszírozással, mint a legkézenfekvőbb, leghamarabb észbe jutható valamivel....úgyhogy, ha valakit kilöknak maguk közül, azt nagyon megnézik, hogy kit....mert mit tud, mit mondhat később?
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.28 0 0 109
az a helyzet, hogy a lényeg számomra az lenne, hogy ha például az MSZP-s tagok közül valakiről kiderül, hogy nem tisztességes, erről bizonyíték is van ( tehát nem csak sz@rdobálás áldozata), akkor vajon kilökik-e maguk közül, vagy összetartanak-é valamiféle betyárbecsületből?

mert ha Teszem azt egy pártvezérnek nincs takargatnivalója, akkor nyugodt lelkiismerettel kivetheti a nem oda illőt!

Ámde ha benne vannak sokan nyakig, akkor érthető az összetartás.

Tehát a kutyát nem érdekli, hogy egy egy fazék közelbe somfordáló bűnöző lélek milyen párt tagja, hanem az, hogy mit kezd az illető párt az őt lejárató renitenssel!
Előzmény: toloba (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.28 0 0 108
Dehogynem ;) amikor elkezd jo magyar politikus módjára lopni rögtön nem lesz fideszes ... meg kollégiumi szobatárs sem ....
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 107
gabókám, amikor köllött Ő a gáton, akkó az volt...no, innen idujj neki újra....
Mostan meg télleg jóccak, mer elfogy a melegvíz....
Óvakodj a törpétől! Creative Commons License 2009.11.27 0 0 106
Itt van mingyá Orbán....egy hete volt a ruszkiknál és mán az első napon nem emlékezett, hogy fideszesként volt ott, vagy néppártiként....

Nehéz annak, akinek annyi sapkája van.
Előzmény: toloba (101)
Gabó Creative Commons License 2009.11.27 0 0 104
Már rég nem fideszes akit említesz, továbbá a bíróságon hamisan tanuskodni bűncselekmény. Semmi új tőled, csak a szokásos csúsztatások.
Előzmény: toloba (97)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 103
Apránként gyűjtögetek: okos, szép, korrekt...te meg szerény...majd holnap még találunk Neked valami pozitívat, nem akarnám hogy olyan szembeötlő legyen az amúgy nyilvánvaló fölényem...:))
Mostan megyek, megmosom a nyakam, meg a lábam, mer köll....jóccak! :)
Előzmény: Törölt nick (100)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 101
Ugyan, kérlek, egy zseniális agy sem tud mindenre visszaemlékezni, képtelenség is lenne. Itt van mingyá Orbán....egy hete volt a ruszkiknál és mán az első napon nem emlékezett, hogy fideszesként volt ott, vagy néppártiként....
Amúgy minden politikus szok hazudni, miért éppen Gyurcsi lenne a kivétel?
Ellenberger Tompika mindtől zsenibb, mer ő viszont határozottan emlékezett rá, hogy nem nyúlt bele a javaslatokba...bele is mondta a jegyzőkönyvbe...
Előzmény: Törölt nick (99)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 98
Van ám nekem más dolgom is, például el kell igazítanom itten a fórumbefolyásolásin az éccakás műszakot, külön-külön az egyes pártmegbízottakat, mint fidesz, mszp, szadi, jobbik, stb....
Előzmény: Törölt nick (96)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 97
Érdekes, hogy a kis halak vallomásait igaznak (és így terhelőnek) fogadod el...pedig azok is lehetnek szimplán hazugságok a maguk bőrének mentése végett...ez is életszerű ám....
A másik dolog az emlékezet. Bármennyire is furcsa, az is életszerű lehet, hogy nem emléxik...

De mit szólsz, hogy egy fideszes elnököt rabosítanak, egy fideszes (al)elnök, Hunvald bűntársa Mexikóba szökött az igazságszolgáltatás elől...
Előzmény: Törölt nick (94)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 93
Hmmm...nehéz a válasz, mer megbántani sem szeretnélek...szóval így kiragadva az egészből egyértelmű. Ha viszont kerek egészként olvasod a mondatot, akkor azért nem írtad volna le a megállapításodat. Annyit azonban (nagy örömödre), hogy valóban nem kerek az a bizonyos vallomás, de mivel nem vagyunk elég információ birtokában, akár kerek is lehet...
Előzmény: Törölt nick (92)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 91
Oké, mán csak azt tedd ide, hun írtam azt, aminek örülsz...
Előzmény: Törölt nick (90)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 89
Sőt, én vagyok a Gyurcsány, a lényeg, meg a maszlag...számodra...
de a rabosított fideszes elnök, vagy a Hunvald bűntárs Mexikóba szökött fideszes (al)elnök szerepét nem vállalom...
Előzmény: Törölt nick (88)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 87
Miközben a Fideszes elnököt rabosítják...egy másik fideszes (al)elnök, Hunvald bűntársa pedig Mexikóba szökött....
Előzmény: Törölt nick (83)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 86
A Fideszes elnök rabosítása nem úgy tűnik...
Előzmény: merovingok (82)
merovingok Creative Commons License 2009.11.27 0 0 82
Már bocs, de a topiknyitóból az derül ki, hogy lehet, hogy gyenesei rágalma az egész!
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 79
A Fideszes elnököt meg rabosítják....nahát!
Előzmény: Törölt nick (78)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 76
A Tompika bizonyítottam hazudik...
Előzmény: Törölt nick (75)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 74
És mondom! Ettől még Tompika hülye! De egy lapon nem említhető Gyurcsánnyal!"

Én is ezt mondom...Gyurcsány okos...
Előzmény: Törölt nick (73)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 72
Bizonyára hazudott a Gyurcsi, nem tudhatom én, mint Aranka, de én egyelőre azt látom bizonyítottnak, hogy a Zuschlag ügyben Tompika hazudott...
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.27 0 0 69
legalább nem olyan sz@r érzés!

milyen lenne már, ha az derülne ki, hogy a szocik a rosszfijjúk, a fideszesek meg csak jó gyerekek!

Komolyan félteném itt néhány ember mentális egészségét!
Jó így, ahogy van, jót tesz a közérzetnek:-)))
Előzmény: toloba (64)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 64
Nem akartam én a Tompika nyakába varrni semmit, olvad mán a vaj a fejin....
Hunvaldnál meg nyakig benne van a Fidesz is...
Előzmény: Törölt nick (62)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 63
nem nehéz erre következtetni,, ha figyelemmel kíséred a bírósági eljárást....
Előzmény: Törölt nick (60)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 61
Csak hogy világos legyen! Ha valaki gazember akkor is gazember és egy szar, ha Fideszes. "

Ehhez képest az 55-ben a kezdés: És???
hamar fordultál egyet...

Zavar a Zuschlag-ügy...nem kicsit, nagyon...
Előzmény: Törölt nick (59)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 58
Hunvaldnak magánrepülője volt/van?
Hol olvastál erről?

Zuschlagot tkp Tompika hozta létre, fideszes kezdemény...
Előzmény: Törölt nick (55)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 57
Ez a topic a Hunvald és Zuschlag ügy után igencsak erőltetett! De sok sikert! "

Rosszul írtad....

Hunvald és bűntársa a Mexikóba menekült Fideszes kerületi elnök....
Előzmény: Törölt nick (54)
toloba Creative Commons License 2009.11.27 0 0 56
Nem akartam az orrára húzni, pedig még csak az sem lehet, hogy mellé ütött, mer ennyit azé nehéz...
Előzmény: Törölt nick (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!