Az igazat megvallva sosem hallgattam a Roxit. Azt hallottam, hogy a Sláger akarja megszerezni a frekvenciáját. Hát nem is tudom hogy lenne jó... A Slágernek valóban sok híve, hallgatója van, bocsánat volt, de nem irigyelném a Roxi hallgatóit sem, ha létrejönne az üzlet.
Amúgy ha belegondolunk, szinte majdnem mindenki akit itt siratunk, a Roxin kezdte. Béres Zoo-ék is, Bárány A. a DJ társaival, vas Kata, Azt hiszem még hudák Anita is. Bár a régi (2000 körüli) Roxis reggeli műsor stábjára már alig emlékszem.
Aztán jött egy tulaj és profilváltás és repült mindenki. AKkor még sztem valami divatrockal is megpróbálkoztak zenei elemként, ha jól emlékszem. Akkor egy jó ideig nem is halgattam, hanem átszoktam a DeeJay-re és esténként utána a Rádió1-re.
De mostanság újra nagyon jó lett :) S itt legalább nincs a Kukis RnB-s fos, amitől a falra lehet mászni.
Nah mindegy, ha megszűnik, akkor ez van. Akkor irány a Rise Fm. Csak valamiért nállam nem fogható be, csak online tudom hallgatni..
Béres Zoo megy valahol balatonon. :D Am mekkora arc volt. :D S oda volt is értelme SMS-t küldeni, be is olvasták stb. A Diszkószarban csak akkor olvassák be, ha 175/35-ös szőke bombázó vagy és a Hamvait akarod benne lecuppantani :D
Na nemár gyerekek..... Azért mindennek van határa.... Zizi, Akva, Repkényi Dóri, Whiteboy.... Ők kellenek, nem nyüEWS neo klassz láger danubius...... :-/
Az a legszebb, hogy amikor be kell fizetni a frekvenciáért a pénzt, akkor sírnak, mint a fürdős k..a, hogy milyen rosszul megy a bót, amikor meg kell szerezni a frakit, akkor semmi se drág. Nagy szarok ezek mind, amelyik meg mégsem, az hígfos.
A Roxi délutáni kívánságműsorában Zizi és a többiek már temetik a roxit, nagy a bizonytalanság. Állítólag éjféltől a Láger rádió lesz hallható a 96.4-en.