Igen határozottan arra kérte Draskovics Tibort az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete, hogy két hónapon belül küldjön Miskolcra rendőri erősítést és hozzon létre Sajóbábonyban rendőrőrsöt – közölte Varga László, a párt országgyűlési képviselője miskolci sajtótájékoztatóján kedden.
Ennyire sok az autós túlkapás és az ittas kerékpáros a környéken?
Merthogy a többihez hatáskör, felhatalmazottság is kellene...
Vagy csak akarnak egy olyan épületet, ami az ostromlókat/lincselőket, kapálásból-kaszálásból megfáradtan hazafelé érkezőket rendszeresen egy adot helyre vonzza, ezáltal alkalomról alkalomra kalkulálhatóak a viszonylag alacsony épületrenoválási költségek?
En nem is tudom van-e AZ Usa-BAN ILYEN megkulonboztetes,itt minden telepules city vagy town? Meg akkor is ha egy tanyakozpont, olyan mint pl a mo-i Domaszek
Village az ugye New York egy resze:-)) Meg itt Old Metairie City egyik belso reszet hivjak falunak. De azt hiszem New York jogallasa is mint telepulesnek ugyanaz a ,mint egy parezer lakosu kisvarosnak.Mindegyiknek lehet sajat rendorsege ,birosaga ,.sherifje, persze ha penze is van ra,ha nincs akkor kenytelen a megyei,county hivatalait igenybevenni
Ez nem Hofi volt hanem egy regi Ludas Matyi karikatura. A falubol az uborkafara felkapaszkodott nepi kader hazajott falujaba a hivatali Mercedesevel, es a mamaja nezi a kocsit es mondja, szep , szep ez az automobil, de mi lesz veled fiam,ha visszajonnek a kommunistak?
A vegyiművekben jó helye lenne drazsénak. 1979-ben 17 tonna TNT robbant fel, és 13 melóst azóta is keresnek. A tesóm ott dolgozott, de éppen a másik műszakban:-)
Isztrián van a világ lekisebb városa. Alig néhény ház, nincs száz lakos. Voltam ott, de a nevét már elfelejtettem. Nagyon büszkék arra, hogy a világ lekisebb városa az övék. És hát lám, van is idegenforgalom.
Varos az amit a hatosag annak nyilvanit:-)) Mint pl Sandorfalva,ami szinten roheles. Voltam ott, szep kis falu, de falu. Voltam Sajobabonyban is eleg sokszor ,falu az.
Igaz en csak a vegyimuvekben voltam diakkent aztan meg diakokkal uzemlatogatason. meg foszgenert,mert ott volot egyedul az orszagban
Semmilyen varos, falu, csak amikor meg megvolt a vegyimuvek epult oda egy varosias ,lakotelepeszeru valami. Van 3000 lakosa, csak 2009 jul 1-e ota varos, papiron. Mellesleg Borsodban nem tartozik a csoro telepulesek koze, az ipari park adobefizetesei miatt( ca600 millio ft evente),az 200 ezer ft lakosonkent.Nem rossz
Draskovics nem miniszternek való ez világos. Most hoznak egy rendeletet ami a bírósági határozatot akarja felülírni, nonszensz. A szarnak lesz egy település város ha még egy rendőrörsöt sem tudnak létrehozni. na majd vezényelnek a nyugat-dunántúlról egységeket. Ha a túlórát meg nem fizetik akkor ki megy rendőrnek ? A sün akkcióval meg a szervezet teljesen nevetségessé tette magát... Már a gyerekek is kiabálják hogy sün....
Ilyen is csak szép hazánkban van. Tudtommal egy városnak - a meghatározott számú lakos mellett - vannak olyan ismérvei, mint például kórház, iskolák és rendőrség.
Elsőként a törvényeket kellene módosítani, hogy a sok kakaskodó tanyavezér ne tudjon egy marék házból "várost" csinálni (csak, hogy a névjegyén az x nevű város polgármestereként szerepeljen).
2 éve még nem volt. Azóta is hiába kérték. Na talán most, hogy megint volt cigánybalhé, meg pláne Gárda is, tán észbekapnak az okosok. Bár, ha az őrs annyira lesz hatékony, mint a hétvégén volt, akkor mindegy van-e vagy nincs ott rendőr. Majd mennek Miskolcról.