A sajtó lebuktatta Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet, kiderült: rendszeresen összejárnak és egyeztetnek - tudatta szombaton közleményben Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója.
Répássy Róbert szerint a Gyurcsány-Bajnai korszak folytatódik, Gyurcsány Ferenc befolyása a kormányzásra erősebb, mint valaha.
Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak azonnal választ kell adniuk az embereknek arra: miért és miről tárgyalnak titokban, a nyilvánosságot megkerülve, órákon át, válaszolniuk kell arra: miért hazudták azt, hogy Gyurcsány Ferenc a háttérbe vonult, és nem kíván részt venni a politikában.
Az emberek azt is szeretnék tudni: milyen gyakran rendeli magához Gyurcsány Ferenc az Apró-villába bábját, Bajnai Gordont, hogy ellássa utasításokkal - írja Répássy Róbert.
Legfeljebb 3-4 évig, mint '90-ben. Akkor is már '92-ben előbújtak a rendszerváltozáskor begubózott párttitkárok és mondogatták, hogy: "na, emberek, tényleg ezt akartátok?!".
Pár hónapig kell már csak a libás pislogását nézegetni,aztán takarodik az egész libcsi-bolsi társulattal gyurcs0tányostól oda,ahová való. A béka segge alá .
Vazzeee, ez a GYF mégiscak tud valamit :)) Szerintetek mindent ő csinál, és mindennek ő az oka. Ez valami tudat alatti elfojtott vágy lesz, h ilyennek szeretnétek látni a Nagy vezírt, aki mindent tud és mindent elintéz, de nem ilyen, hanem ez a komcsi csávó láccik ilyennek.
Ez ám a stressszz :))))
Kezd szánalmas lenni ez a nyammogás Jépajobi és a Navratyity szájából...
Igazán szánalmas a bal-libek mosdatási kísérlete. Nincs már meg az Amőbás aktivista-csapat, hogy ideküldjék őket, kicsit profibb módon szoktak ők interneten kampányolni.
Répássy lemaradt. Észrevette, bepánikolt, és kitört belőle az okosság. Lemaradt a többi helyezkedő fideszalispán mögött - hát már a Cserpalkovics, a Pelczné vagy Salamon is feltűnőbb és orbánfüleknek kedvesebb baromságokat beszél a médiában.
"jaj, anyjuk, hát gyorsan ki kell találnom valami, gyorsan,gyorsan!" mondta este a bableves közben. "De mit?" kesergett. Egyszer csak a fejéhez kapott: "Anyjuk! Hát mi ez itt, a tálban?" "Mi lenne, édes férjecském, hát az bableves, jó polgári leves" csitította. "Megvan! bab! Báb! Ez az!"
Momentán ne személyeskedj. Nem neked kell értened a demokráciáát és a véleméy fogalmát. Senki sem engedélyről beszél. Hanem arról, hogy nincs felelős miniszterelnökünk, hanem csak egy oligarhikusan szervezett pártelit vezérének van bábfigurája és az Bajnai. Nem a nép választotta és nem erre a szerepre választotta a parlament sem.
A lebukott és visszavont volt miniszterelnök utasításokkal látja el a bábkormányzót . Felhatalmazás nélküli maffia kormányzás. Nagyon demokratikus és trendi,
Hűűű, vakkerek, ezaztán a kanálban a mélyedés!! a mostani miniszterelnök beszélget az előzővel!!!! úúúúúú!!! Miccsoda vótergét !!!
Lebukás, ja persze...
Ovi mamelukjai meg már osztogatják maguknak - őkegyelmessége vezetésévél trmszetesen - az állami megrendeléseket... itt volt olvasható a zindexen.. és ez nem lebukás, ez nem....
Na, de engem érdekelne, hogy ez milyen kötvetlen hatással lett a te életedre? Mi változott meg annyira radikálisan, hogy ilyen erősen kell érvelgess itt az álláspontod mellett? Tehát ismétlem, arra vagyok kíváncsi, hogy a te hétköznapi dógaidban milyen változást hozott ez az állítólagos kiderülés? Miért olyan fontos ez neked, személyesen?
Én annak idején teljesen bennfentes voltam és személyesen is láttam, amint Horn Gyula egy cigarettapapírra írva átadta az utasításait Orbánnak! Sőt, egy orbáni jelentést én adtam át Hornnak, és belepillanthattam, hát, ne tudd meg, úgy kezdődik, hogy: Tisztelt Kézivezér úrnak alulirott Orbán "Kézivezérelt" Viktor alázatosan jelentem az alábbiakat... ;)