"Megjegyzem : Wittner tényleg nem azt mondta : " én most uszítok"...de én nem is ezt állítottam..."
Ne már! Te azt állítottad, hogy Wittner Mária uszította a tüntetőket. Ezt azóta sem sikerült hitelt érdemlően bizonyítanod, sőt, tulajdonképpen sehogy sem, hisz azok a források, melyeket idéztél, nem igazolják állításod. Az pedig, hogy a legutóbbi hozzászólásod sem tartalmazza Wittner uszító szövegrészletét, erős gyanút ébreszt afelől, hogy nincs is ilyen.
Tehát tudod idézni Wittner bűncselekményre felbujtó, azt bátorító, vagyis uszító szövegét, vagy nem?
Korabeli Index cikk ? Esetleg ? Megjegyzem : Wittner tényleg nem azt mondta : " én most uszítok"...de én nem is ezt állítottam....kár, hogy nem ugyanazt a magyar nyelvet beszéljük... azaz, nem is olyan nagy kár....
http:/index.hu/belföld/ost 060919: The page cannot be found
http:www.mno.hu/portal/374429:
11. 00: Wittner Mária beszél, rendőrosztag közelít
Percekkel ezelőtt Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője szólt a gyülekező demonstrálókhoz. Wittner szerint az a kormány, amely tudatosan félrevezetett, nem alkalmas az ország további irányítására. Az 1956-os forradalom legendás hőse úgy fogalmazott: amikor bevallják, hogy semmit sem csináltak, az tévedés, mert négy éven keresztül kölcsönöket vettek föl, és azt befektették a választási kampányba.
A Kossuth téren elhaladó autók dudaszóval jeleznek a téren gyülekezőknek.
"Bővebbet a guglin : 2006.szept.18. Wittner Mária"
2006. szeptember 18-án már túl vagyunk az ostromon, az 17-én éjjel volt, úgyhogy légy oly kedves, és olyan linket adj, amely azt bizonyítja, amit az elébb Wittnerről állítottál! Tehát olyat, amely bizonyítja, Wittner Mária uszított.
Császár Attila HírTV (23:13:46): Azt kell mondanom, hogy amit a Kossuth téren Wittner Mária mondott, hogy forradalom van, az most valóra vált. Wittner Mária október 23-ára akarta az újabb rendszerváltozást, vagy az igazi rendszerváltozást, de úgy látszik, a tömeg ezt már nem bírta kivárni. (http://209.85.129.132/search?q=cache:sDJWzVlUFWcJ:www.ortt.hu/hirek.php%3Fhir_id%3D150+2006.+szeptember+18.+Wittner+M%C3%A1ria&cd=5&hl=hu&ct=clnk&gl=hu)
Forradalomról beszélt, ami ugyan teljességgel téves, nevetséges valóságértelmezés, ám nem uszítás.
Wittner máriának jól betartottak a kádárista pöcsök. Gyurcsika az apró-családon befutott min.elnöknek, Azért ezen nagyon sokan kiakadtak, igyz nem elegen.
BIRKANÉP A MAGYAR! Tehát W.M. hányásig utálja az u.n. baloldali szavazókat... (én Is), Meg van annak az alapos oka. Remélem ez a seggnyaló banda örökreeltünik végre W.M. is ebben reménykedik.
De várom! Várom, mert te az állítod, hogy Wittner uszított, ám ezt semmivel sem tudod bizonyítani. Ha csak nem azzal, hogy ott volt. Ott, egy spontán, törvényes és békés tüntetésen volt. Idézd a szöveget, ami bizonyítja igen súlyos állításod! Mert ha Wittner uszított, akkor bűnrészes. Ám ha ezt te bizonyítani nem tudod, állításod rágalom.
A Fővárosi Bíróság keddi jogerős ítélete szerint a megfigyelési ügy kapcsán ismertté vált Bédi Csaba rendőr százados, az ORFK Köztársasági Őrezredének egykori biztonsági főtisztje elkövette a jogosulatlan adatkezelés vétségét azzal, hogy 1996 decemberében lekérte a Belügyminisztérium adatbázisából Pokorni Zoltán országgyűlési képviselőnek, a Fidesz akkori alelnökének lakcímét. A bíróság ezzel másodfokon jóváhagyta a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy évvel ezelőtti elsőfokú döntését, amely ugyanakkor felmentette a rendőrtisztet a hivatali visszaélés bűntettének vádja alól, és büntetés kiszabását mellőzve, egy év próbaidőre bocsátotta.
Hát, ha már itt tartunk... hogy is volt a komcsik által elkövetett törv.telen megfigyelés 98-ban ? Ez ugyebár egy naaaagy-naaaagy hazugság volt.... valaki papírt is kapott róla.....bár utóbb kijelentette, hogy ő sosem hazudott.... Dehát nem vagyunk egyformák....)))
Ne várd ! nemezis2 már a segítségedre sietett : " ott volt, de korábban elment ".....DDD ...olyan korán, hogy látta, hogy a srácok nem is fosztogattak a büfében, hanem fizettek....DDD... helyesbítek : nem látta, de fizettek.....megest helyebítek : nem látta, és nem fizettek.... DDD... ( Jól látom,hogy nem miért használtam a " köztudott " szót ?
Sajnos a politika elemzés is olyan színvonalon tart, mint a politika. Arra képes, hogy kommentálja a nyilvánvaló dolgokat vagy pedig borzalmasan mellé fog. Tölgyessy is ilyen. Ha már elemezést olvasok, akkor Török Gábor... http://torokgaborelemez.blog.hu/
...egyébként Gyurcsány tényleg nem demokrata (sose volt)
"Wittner ott volt a Kossuth téren, és frankón hergelte a tömeget, hogy foglalják el a Tv-t.... de nem, nem keresem elő a linket, mert az eset amúgy köztudott,..."
Jó a humorod! Pedig kellene, mert itt és most, én nem elégszem meg azzal, hogy "köztudott". Bizonyos körökben lehet, hogy az, mint ahogy bizonyos körökben az köztudott, hogy a magyar a legősibb nép a Földön. Továbbá az is köztudott bizonyos körökben, hogy léteznek UFÓK, meg az is, hogy Orbánnak patája és hosszú, szőrös, kénszagú farka van. Bizonyos körökben.
"majd csak 9 óra után tudok jönni a további kardozáshoz."
A szellemi előkészítésben....pontosítok : Wittner ott volt a Kossuth téren, és frankón hergelte a tömeget, hogy foglalják el a Tv-t.... de nem, nem keresem elő a linket, mert az eset amúgy köztudott, valamint majd csak 9 óra után tudok jönni a további kardozáshoz. Sziasztok !