Keresés

Részletes keresés

molgyorgy Creative Commons License 2011.08.15 0 0 140

Dragon Age Warden's Fall episode 3 (HUN sub):

http://www.youtube.com/watch?v=AcSbsQetfv8

Allin Delon Creative Commons License 2011.02.20 0 0 139

Sziasztok,

Tudna valaki segíteni Dragon Age-ben? (Origins) Van egy kis bajom az alakváltással a Fade-ben...

Circle of Magi-t csinálnám, belépek a Fade-be, átjutok a Raw Fade pályára, megkapom (?) az egérformát a meghaló egértől és onnantól vége a történetnek. Ott az egérlyuk és nem tudom hogy tudok alakot váltani (hiába klikkelek a Fade shapeshifting-en az egér ikonra, semmi sem történik). Mást meg nem tudok csinálni: se előre, se hátra.
Alapban meg ugye nagy vagyok egy egérlyukba... :)

Macsek-007 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 138
A Dragom Age: Awakeninggel van egy kis problemam.

Amaranthine-ben nem tudok bejutni az elhagyatott raktar epuletbe. A terkep jelzi, hogy ott a bejarat, de az ajto nem nyilik. Termeszetesen a kuldetes aktiv, Anders mar megkert, hogy menjunk oda. Az 1.04-es patch fenn van.

Tudja valaki a megoldast?
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.25 0 0 137
Én is szeretem, ha egy játék magyarul van, csak jobb úgy játszani, hogy nem kell erölködni az angol megértésén, hanem alapból tudatosulnak a dolgok. És mivel nagyon szeretem a filmeket, ezért én szeretem mikor a játéknak van egy jó története.

Akkor nyugodtan reklámozd a vidit unoka öcsédnél is, jó látni, hogy ha sokan megnézik a video-t és nem csak saját kedvtelésből került fel.
Előzmény: Archer86 (136)
Archer86 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 136
"hanem arra, hogy a feliratos videóra van-e igény" Értelem szerűen kortól függetlenül leköti a dragon age az embereket, unoka öcsém is imádja aki még csak 8 éves és semmit nem tud angolul így a Pegi rendszer nem igazán ér semmit. Mi is EU-sok lettünk legalább a játékokat csinálják és a videókat magyarra :)
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.24 0 0 135
Dragon Age: Warden's Fall 2. rész kész és feltöltve.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6auZJOmFi8U
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.24 0 0 134
Az biztos, hogy megérdemli a Siker sorozat jelzőt. A Dragon Age 2-t már én is nagyon várom (messze van még az a fránya időpont :S) A kérdés meg nem a Dragon Age-re irányult, hanem arra, hogy a feliratos videóra van-e igény.
Előzmény: Archer86 (133)
Archer86 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 133
Csak szimplán a "van-e rá igény?" kérdés elég fölösleges volt szerintem. A Dragon Age az eddigi legjobb amit nem véletlenül emlegetnek Siker sorozat-ként nem csak ismerőseim de különböző oldalak is. Én egyedül kicsit a grafikát sajnálom lehetett volna sokkal szebb is de így is nagyon tökéletes hangulatot ad az egész egyveleg. Dragon Age 2 -töl számításaim szerint teljesítik az eddigi limitet amit az 1-ben és a kieg.-ben elértek és asszem mindenki helyett emelem meg a hangomat hogy, "IDE A DRAGON AGE 2-TŐT DE AZONNAL!!! :D"
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.18 0 0 132
Úgy néz ki van akkora igény a Dragon Age Warden's fall magyar feliratos részek iránt, amiért már megéri nekünk megcsinálni.
A 2. rész készülőben, ha minden igaz hétvégén, vagy a következő hét elején felkerül.
Addig kis csemegének feltöltöttem a Dragon Age 2 trailer magyar feliratos verzióját:
http://www.youtube.com/watch?v=bxUOxZU7KaI
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.17 0 0 131
A folytatás a "van-e rá igény?" kérdéstől függ (amit a nézettségből, kommnetekben való hozzászólásokból, értékelésekből tudunk levonni)
molgyorgy Creative Commons License 2010.08.17 0 0 130
Sziasztok!

Biztos hallottatok már a Dragon Age Warden's Fall machinima sorozatról. A sorozat 1. részéhez egy haverommal készítettünk magyar feliratot (mert hát az én angol tudásom se a legjobb, és nehogy már ezért ne élvezhessek valamit), amit feltöltöttünk YouTube-ra.

Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=V4JQ3gutnc0
havasar Creative Commons License 2010.08.11 0 0 129
Nekem így is elég volt az a brutális játékidő, ha még az ilyenekkel is foglalkoztam volna akkor még most is azt tolnám:D Bár eléggé elszúrtam a végét, azt még szívesen újrajátszanám...
Archer86 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 128
Szuper köszi szépen már csak egyedül az hiányzik és minden unlock-olva aztán már csak a jelvényekre kell rámenjek :)
Előzmény: a Bloom (127)
a Bloom Creative Commons License 2010.07.29 0 0 127
Ott sehogy. Redcliffe-ben probalkozz!
Előzmény: Archer86 (126)
Archer86 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 126
Üdv mindenkinek egy kis segítség kéne nem találok egy Specializációt a kör mágus toronyban. Ha valaki megtudja mondani hogy tudom feloldani a vérmágus Spect előre is megköszönöm
gregtom6 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 125
De kipróbálnám már a játékot, csak attól félek, h az egész nyaram rámenne, ugyanis én nagyon részletesen játszok.
csigusz0 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 123
Hali!

Egy olyan gondom van, hogy a Dragon Age angol verzióban van meg, a magyarítást külön szedtem le, de időnként "szétesik" a felirat. Van, hogy utána visszajön, van, hogy hiába indítom újra, kell neki egy nap, hogy kipihenje magát. Van valami tippetek, mitől lehet és hogy lehet megoldani? Patch 1.03ig fent van, kiegészítők, contentek nincsenek fent.

Köszi!
Üdv!
*Babi* Creative Commons License 2010.04.08 0 0 122

Sziasztok!

"a Bloom", "macmester" írtam nektek e-mailt arra a címre amit itt a fórumon megadtatok.

Bori

gedegomba Creative Commons License 2010.04.06 0 0 121
Kijött-e már a kiegészítő a Dragon Age-hez? Nem tudjátok véletlen?
Thor#39 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 119
csőő
lenne egy kérdésem
a játék alatt nem voltam bejelentkezve és most nem engedi a prémium letöltését pedig a pontjaim megvannak.
hogy lehet a pontokat elfogadtatni?

előre is köszi
_balu_ Creative Commons License 2010.03.04 0 0 118
Mind1. Igazából időhiányban szenvedek a melótól és még az nwn2 kiegjeit se fejeztem be. Meg örülök h a sztem kicsit hype-olt DAO kicsit a helyére van téve ! :)
Előzmény: Harvey Porter (117)
Harvey Porter Creative Commons License 2010.03.04 0 0 117

Na jóvan, de akkor mondjál egy RPG-t ami van annyira jó mint a Baldur's Gate 2... Az egy szem Fallout 2 és slussz-passz, több nincs is... szóval nem kell aggódni, biztos tetszeni fog...

Előzmény: _balu_ (116)
_balu_ Creative Commons License 2010.03.03 0 0 116
"No annyira azért nem jó"
:) Így gondoltam.
Igen a mass heal is elég nagy spoiler volt !
Előzmény: Harvey Porter (115)
Harvey Porter Creative Commons License 2010.03.03 0 0 115
No annyira azért nem jó, de sokban hasonlít, néha fel kell kötni a gatyát a csatáknál, és általában szükség van taktikára is... míg ugye az NWN-eknél a taktika kimerült annyiban, hogy néha rákattintottál a healing potion-ra a hotbaron... szóval összességében majdnem BG élmény... eddig egy percig sem untam (ellentétben az NWN2-vel)...
Előzmény: _balu_ (114)
_balu_ Creative Commons License 2010.03.03 0 0 114
Érdekes az nwn1-et én is többször végigtoltam. Tetszett a sztorija is! Az nwn2-ben technikailag több potenciál van az biztos, de időhiány miatt nem fogom újrajátszani(öregszem :)).
Akkor másh kérdem: van-e olyan jó, mint a baldurs gate2 ?
Előzmény: Harvey Porter (112)
Harvey Porter Creative Commons License 2010.03.02 0 0 113
Mondjuk az az egy érdekes benne, hogy bármely racionális döntésnél, amit a Blight elhárítása érdekében hozok, Morrigan nekiáll durcáskodni és ellenkezni... az lesz a vége, hogy akkora fülest kap, hogy a feje leesik...
Előzmény: Harvey Porter (112)
Harvey Porter Creative Commons License 2010.03.02 0 0 112

Sokkal jobb.

Az NWN 2-t kb. a kétharmadánál abbahagytam, mert unalmas fos. Pedig az NWN első része tetszett, kétszer is végigjátszottam.

Előzmény: _balu_ (110)
a Bloom Creative Commons License 2010.03.01 0 0 111
Szerintem jobb, de ne adj a velemenyemre. Probald ki, es mondd meg te. :)
Előzmény: _balu_ (110)
_balu_ Creative Commons License 2010.03.01 0 0 110
Azon töprengek, mielőtt elkezdem, hogy jobb-e, mint az nwn2 ?
a Bloom Creative Commons License 2010.02.23 0 0 109
Erre pont szukseg volt.
Előzmény: adrian9696 (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!