Keresés

Részletes keresés

Linux fan Creative Commons License 2009.11.17 0 0 85
Hova fajul egy reklámötlet:

"Mikor a másik "piac" megjelentette a segítsetek bosszút állni a férjemen dolgot, csak mosolyogtam rajta. De én is belekerültem abba a bizonyos cipőbe. Csak nálam egy 18 éves leányka a csábító.
Összezuhantam, de aztán elkezdtem gondolkozni és rájöttem, hogy ez egy nagyszerű ötlet. Így most a nálam felejtett cuccaitól elbúcsúzhat. Ha hagyta magát elcsábítani, hát bűnhődjön érte. Ám Verával ellentétben én egy valódi személy vagyok és a befolyt összegből nem utazok, hanem a lelki világomat próbálom rendbe hozni..."

Thomson dvd - HELP bosszút állni!
Előzmény: Ati356 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.04 0 0 84
2mp nekem már csak azért is hihetetlen, mert az ajánlatot egyrészt észre kell venni, hogy aktív lett (még ha figyeli és pont abban a pillanatban frissíti is az ember akkor is kell 1-2mp, hogy egyáltalán eljusson, hogy akkor most élesben megy)- plusz a véső licit megadása előtt meg is kell erősíteni... 3-4mp alatt szerintem nem megy ha az ember nem tudja az aukció végét...
Előzmény: 6k (82)
Ati356 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 83
A sok "okos" meg beszopja!
Valós vaterázóknak esélyük sincs!
Az iwiw-re felrakják amikor elkezdődik az árverés...
Hát persze és azonnal az illető már tud is szavazni rá...
Hahahahaha!

Előzmény: 6k (82)
6k Creative Commons License 2009.11.02 0 0 82
2 másodperc egy embernek... hápersze. A szkriptnek, annak igen. Gyakorlatilag megvan a Merga tulaja is. Ebből csúnya égés lesz :)

Az aukció kezdete:
2009/11/02 15:20:00
Az aukció vége:
2009/11/02 15:20:02 (Árverés befejezve)

http://www.v@tera.hu/dedikalt_obama_konyv_155623974.html
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2009.10.31 0 0 81
Nekem kifejezetten tetszik a csajszi a tv-reklámból, tán még
a hüvelygombáját is áruba bocsájtja :-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.31 0 0 80
Bennem igazából most ez fogalmazódott meg:

Ha Vera Veraként hirdeti meg a terméket, valójában meg a Vatera áll a cucc mögött akkor ad számlát az eladott termékekről? (Ha meg Vera áll mögötte akkor be tudja bizonyítani, hogy nem üzletszerűen kereskedik ekkora reklámkampány mellett?)

Ha a vatera Veraként hirdeti meg a cuccot akkor ez nem a fogyasztó egyértelmű megtévesztése? Mi van ha én CSAK magánszemélytől szeretnék vásárolni? A licit előtt ezt a tényt ugye nem tüntetik fel.

Vagy mi van ha én azt hiszem, hogy a Vera a vatera így cég, miközben meg a vera egy magánszemély - ez nem szélhámosság? (na jó, ez az opció ugye kilőve)

Valótlant állítanak a termékkel kapcsolatban - ld. mennyire használt, ki használta, mennyi ideig használta. Esetleg az eredete is kétes.
intrusion Creative Commons License 2009.10.31 0 0 79
Két év után bekacsoltam a TV-t, a retek klubra. Találjátok ki mi ment? Reklám! Kapcsoltam is ki. Én TV-t csak a házimozi kedvéért nézek, azon meg nincs reklám. :))
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.31 0 0 78
mármint a bevétel negyede a jövedelem...
Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.31 0 0 77
Az akkor nem évi 200 - számla nélkül? (annak negyede a jövedelem)... Na mindegy kavarós a dolog...

Közben megtaláltam az Indexes cikket ami az 50e-t emlegette:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/05/26/az_apeh_nagyon_vizslatja_az_internetes_kereskedelmet/

"A jövedelemadó-törvény szerint ha az ingó vagyontárgyak értékesítéséből származó jövedelem éves szinten nem éri el az ötvenezer forintot, nem kell adót fizetni, ha meghaladja ezt az összeget, akkor 25 százalékos adó terheli az eladásból származó jövedelmet. Ez azonban csak az eseti jellegű ügyletekre vonatkozik, vagyis ha üzletszerűen ad el egy magánszemély ingó vagyontárgyakat, akkor egyéb jövedelem címén az adótábla szerint, praktikusan 36 százalékkal adózik. "

Az egyik (egy 3. ) aukciós oldalon meg erre reakcióul ez áll:

"Az adózás alapja nem az árbevétel, hanem a haszon (A haszon az eladó „jövedeleme”). Mindegy, hogy milyen összegben adsz el, nem az számít, hanem az, hogy ebből mennyi haszonra tettél szert! Ha tehát valaki számlával igazolni tudja, hogy amit mondjuk kétmillió forint értékben eladott, azt valójában 1,9 millióért vette, ott csupán százezer forintnyi haszonnal (jövedelemmel) kell számolni.
Ha nincs már meg az eladott termék számlája, az APEH azt mondja, a bevételed negyede a haszon.
Valójában nem a 800.000 forintos forgalom az adózási határérték, hanem 200.000 forint haszon. Így az ökölszabályban szereplő 800.000 forintnyi maximális bevétel arra az esetre vonatkozik, ha az eladott árucikknek már nincs meg a számlája, mert ebben az esetben a haszon az APEH szerint ennek a negyede, vagyis 200.000 forint.
A haszon adókulcsa 25%. Az ökölszabályban megadott 800.000 éves eladás után tehát 200.000 forint a haszon, mely után 50.000 forint az adó. Tehát 800.000 után 50.000 az adó.
Ezek a szabályok csak magánszemélyekre vonatkoznak, magánvállalkozókra és cégekre nem."
Előzmény: kristo_f (76)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.30 0 0 76
Évi 250.000 brutto és gondolom nincs beszerzési számla
Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.30 0 0 75
évi talán 50e Ft alatt nem kell bevallani... (most nem tudom, hogy miből és hogyan számolják ki az adóköteles jövedelmet, gondolom ha bux rajta akkor az nem az...)
Előzmény: kristo_f (72)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.30 0 0 74

Azért igaz lehet a vera eladó

Még sajnálkozó üzenetet is küld a szerencsétlen érdeklődő

Stockholm után ujra Isaura szindróma

:)

sin x Creative Commons License 2009.10.30 0 0 73
Ez melyik telefontársaság?
Előzmény: Ati356 (33)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.30 0 0 72
APEK keresett má'? Vagy leadóztad rendesen az eladásaidat?
Előzmény: ági anyu (66)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.30 0 0 71
A "másik" is az "ez" tulajdona, csaxolok
Előzmény: ági anyu (65)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 70
5+9=14; 18-9=9; 20-9=11.
Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 68

Sőt arra is, hogy az említett az övé.

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 67
Közeli esély.
Előzmény: ági anyu (65)
ági anyu Creative Commons License 2009.10.29 0 0 66
A díjat lehet sokallni - ám, ha ott eladsz-veszel, akkor ugye el fogadtad a feltételeket. Eddig egyébként én még csak jól jártam - vételnél, eladásnál egyaránt
Előzmény: Törölt nick (61)
ági anyu Creative Commons License 2009.10.29 0 0 65
Esetleg azért, mert az övé a másik aukciós oldal?
Előzmény: Törölt nick (63)
ági anyu Creative Commons License 2009.10.29 0 0 64
...És?...
A saját pénzéből miért ne csinálhatna egy aukciós oldal reklámkampányt - olyan drágát, amilyet akar...?

Te ezt tényleg komolyan vetted? - Ugye nem?

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 63
A vak még azt is látja, miért nyitotta az a valaki, ezt a topicot.
Előzmény: lujo2 (62)
lujo2 Creative Commons License 2009.10.29 0 0 62
Ez egy tökéletes reklám. Márcsak azért is, mert vki képes volt erről topicot nyitni. :D Mert a vak is látja, mire megy ki az egész.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 61
Ja. volt az Expressz - aki venni akart valamit megvette és hétről-hétre leste. Na meg a helyi aprók, bolhapiacok... A szemetet nehezebb volt eladni, ennyi. Venni is drágábban lehetett. Aztán jött a net és a lehetőségek.

Csak ugye amikor az aukciós oldalon már ezresekkel drágábban adják néha a cuccokat mint a sima apróhirdetős oldalon (ugyanazok a hirdetők) akkor az azért csak jelez valamit. Én is vettem már úgy dolgokat, hogy kinéztem az aukcióson és levadásztam az eladót a neten - és nyertem néhány ezrest. Meg vettem már jóval piaci ár alatt is az aukcióson. ÉN jól jártam. Az aukciós oldal is.

Lehet rinya, hogy mocskosul drágák de én amióta feltöltési díj van nem teszek fel semmit (CSAK ha ingyen van...) és az eladókkal is úgy egyezkedek, hogy ha megveszem egy terméküket és más is kellene akkor a többit az aukciós oldalon kívül - ugyanannyiért de akkor legalább az eladóé a különbözet. CSAK mert sokallom a díjaikat.
Előzmény: Der Beste (54)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.29 0 0 60

Á fenét, hetek ota megy még olyan csatornán is mint a Discovery

Elmenekulok oda , aztán a pofámba mondja a hulye sértett csaj a marhaságait

MAjd elolvasom a véleményeket rola, nehogymá a látogatottságommal emeljem a látogatottsági szintjét

Előzmény: Törölt nick (38)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.29 0 0 59

Azért irtam, hogy bizonyára nyertél,mert szót sem érdemel ez a marhaság, nemhogy hergeld magad

A VAterán én elég öreg regelt vagyok más néven, csak leálltam, mióta a feltöltési dijat bevezették, illetve volt néhány cucc, amit el kellett távolitani konténer nélkul.

Na az volt 1Ft-ért feltéve azóta.

Tehát tenni a hulye reklámjára, max jót röhögni egyet.

Persze ,mint látod, engem is mérgesit, de nem a reklám, hanem miért ilyen hulyék az emberek

Szoval nehogy megsértőggy :)

Előzmény: Ati356 (57)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.29 0 0 58

nem hiszem, hogy rá lenne szorulva erre."

Ne má'

Aki a kicsit nem becsüli.....

Gondolod, hogy a sok100 hulye csodakés meg Herbrash , kockahasnövesztő musor mehetne milliokért, ha nem lenne ennyi hulye magyar

Ott a TV2 és az RTL véleménykutatása. Tudmi akarják a nézők véleményét aktuális kérdésekröl

Ezért az kellene, hogy nekem fizessenek

A hulye magyar meg 100-150Ft-os SMS-t kuld

A sok hulye csengóhang, nem hoz hasznot ?

A hulye beirja a Homarra, hogy a FixItPro NASA által kifejlesztett formulája , az igéret ellenére nem tunteti el a karcokat az autóján

Még világgá is kiáltja hulyeségét

Áhhh

Előzmény: Bomber23 (30)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.29 0 0 57
Olvasd el újra a topicnyitót. Vagy fusd át a hozzászólásokat.
Esetleg a Vatera szabályzatát. Aztán nézd meg a feltett árukat, és azt mi módon is teszik. Rá fogsz te is jönni miről beszélek. Főleg ha már vásároltál vaterán...

Mint írtam, nem konkrétan magával a reklámötlettel van bajom, hanem azzal ahogyan végrehajtják ezt a kampányt...

Egyébként nem nyertem ilyen marhaságokkal még semmit, és valszeg nem is fogok. Nem adok magamnak rá "esélyt"... :)
Előzmény: kristo_f (55)
Callie Creative Commons License 2009.10.28 0 0 56

De rohangálnak, ne csináld!

És azok az aranyos kis baktériumok a vécécsészében, azok ott tanácskoznak. Ásóka a király!

Előzmény: Törölt nick (2)
kristo_f Creative Commons License 2009.10.28 0 0 55

Ugye te nyertél már betelefonálós musorban kp-t, vásároltál a FeleSópban fogyasztó gumicukrot, ráncatlanitó krémet az EmelőAktivtol?

Értem felháborodásod, de licitálj nyugodtan, ha majd átvágnak fordulj a Fogyasztóvédelemhez, vagy irjál a Homar-ra

Birósági döntésig mindenkit meillett az ártatlanság vélelme

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!