Keresés

Részletes keresés

isimrulez Creative Commons License 2009.09.30 0 0 6
Hmmm..köszi, akkor te szerencsésebb voltál keresés terén, de látom a másik topikban is sokan hivatkoztak a TV.-re hogy ott volt szó ilyenről.

Üdv.:
Misi
Előzmény: Törölt nick (1)
vanchu Creative Commons License 2009.09.30 0 0 3
grat :-D
Előzmény: Törölt nick (1)
vanchu Creative Commons License 2009.09.30 0 0 2
Kb 5 perc googlizás után találtam egy fórumot ami szerint valóban volt ilyen (tavaly) a TV-ben, de egyrészt csak szociális alapon, másrészt 2009 január óta megszűnt a lehetőség.
Előzmény: isimrulez (-)
isimrulez Creative Commons License 2009.09.30 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Elveszett vagy ellopták, már magam sem tudom a pénztárcám.
Na mármost mikor egy társaságban ezt felhoztam témaként, egy srác mondta nekem, hogy nem vészes mert van egy haverja aki ugyanígy járt, és teljesen ingyen pótoltak neki mindent, csak kellett három napon belül tennie rendőrségen feljelentést, hogy ellopták, majd ezzel egy céghez kellett fordulnia.

Számomra kicsit hihetetlenül hangzik, melyik cégnek érné meg ilyesmivel foglalkozni.

De másnak is elmeséltem, hogy szerintem ilyen nincs, majd ketten is rá vágták, hogy pedig erről még a hiradóban is volt szó valamikor, hogy valóban van egy ilyen cég, persze konkrétumra nem emlékszik senki.

Na mármost ha valóban igaz, hogy még híradóban is volt valamikor szó erről akkor biztos akad valaki aki fel tud világosítani, hogy miről lehet szó, talán ennyi kis utánajárást megér ha tényleg huszonezreket tudok vele spórolni.

Üdv.:
Misi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!