Keresés

Részletes keresés

Ámokfutó Creative Commons License 2011.04.04 0 0 83

A Munkáspárt semmiféle egészséges propagandát nem folytat. Nem akar nyerni a választásokon. Ez biztos. Újabban még jelölteket sem tudott állítani a főváros minden választókörzetében. Azt gondolom, hogy minden ilyen párt, egy névleg fenntartott párt, ami azt hivatott fenntartani, hogy ne is legyen ilyen fordulat. A másik ok pedig a múlt rendszer már átértékelődött, és az új világrend szerint egy új embertípus is kialakulóban van. Ez pedig egy evolúciós folyamat. Minél jobban távolodunk 1990-től, annál inkább, már genetikusan is kapitalista társadalom születik. A kereszténység és a pirimitív fehér ember ideológiája vérbe borította az új világot, az már akkor imperializmus volt, és érdekes módon a jelen rendszert mégsem ítélik el és a kereszt sincs betiltva, mint tiltott önkényuralmi jelkép. 1 millió ember esett áldozatul a boszorkányüldözéseknek, főként nők. A kapitalista rendszerek alattomosabban ölnek, 10%-át a társadalomnak mindenképpen kilátástalan helyzetbe taszítják, ezek nyomtalanul tünnek el aluljárokban, tbc-ben halnak meg, öngyilkosok lesznek.  Ez a társadalmi lemorzsolódás persze nem olyan látványos,- idő intervallumokban kitolt, elnyújtottabb - mint a politikai leszámolások, ezért alattomossága miatt ez a rendszer sokkal tovább fenn tud maradni. Ugyanakkor azok is áldozatok, akik nem születhetnek meg, mert nincs lehetőség rá. A kapitalista "demokrácia" elsősorban ember ellenes, mert olyan előnytelen tulajdonságokat fejleszt ki az evolúció szerint , amely szociáldarwinizmusból fakad és végkifejlete is ez a K1(állampolgárai survivorok). Kriminalizálja a társadalmat is. Nemzet ellenes, mert 10%-át bármely nemzetnek szándékosan munkanélkül tart, tehát nem tartja a nemzet részének. Azt gondolom, hogy a múlt bűnei miatt teljesen felesleges próbálkozás kommunista névvel, vagy KISZ névvel pártot indítani. El kell határolódni az 1956-os megtorlásoktól, a szovjeteket pedig nem kell felszabadítóként ünnepelni és deklarálni kell egy új kommunista pártnak, hogy szakít az egyház ellenességével is és ugyanakkor társul egyfajta felvilágosult és tradícionalista revolúcios humanizmussal is. Mert e nélkül a humanista álláspont nélkül a múlt bűneibe esik, mivel önmagában egy forradalmi ideológia olyan mint az elszabadult hajóágyú.

Ezek pedig olyan akadályok, hogy könyebb a tevének a tű fokán áthágnia, mint a Munkáspártnak a kapitalista parlamentbe kerülnie. Én inkább abban látom a jövöt, hogy a nemzeti antikapitalizmusnak van jövője és a jelen rendszer állandó kritikájának, hiszen tudjuk, hogy ez egy gyilkos rendszer, és fellépni ellene csak tiszta lappal lehet, tehát nem kommunizmus, hanem antikapitalista és humanista platform. XXI. századi fellépés a kapitalizmussal szemben. Régen rossz, hogy egy pártnak el kell számolnia

sortűzekkel, halállal, gulággal - a múlt bűnei olyan súlyosak a kommunistákra nézve és a kapitalistákra nézve is ez a húsz év bűnözés - hogy csak is az antikapitalizmus és az antikommunizmus maradhat hiteles.

Előzmény: Acélember (19)
Acélember Creative Commons License 2010.03.05 0 0 79

Soha ne mondd,hogy soha...

És használom a szóközbillentyűt,az viszont már megint más tészta,hogy te nem tudsz olvasni...

Előzmény: voks02 (77)
voks02 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 77
Nézz már utána, mit jelent a mentelmi jog.

És az isten (de ha akarod, Lenin) szerelméért, használd már a szóközbillentyűt, azért van ott a billentyűzeteden... Kifolyik az ember szeme, mire elolvas téged. Amúgy érdemes lenne várnotok még legalább ötven évet a Kádár-rendszer dicsőítésével, addigra nagyjából kihalnak azok, akik valóban átélték, és tudják, miféle volt. Akik ott voltak a Lánchídi csatánál meg hasonlóknál. Akiket elvittek a rendőrök. Igen, nem Rákosi alatt, hanem a nyolcvanas évek közepén még.

De mindegy, úgysem lesz belőletek számottevő politikai erő már sohasem, mindannyiunk nagy szerencséjére.
Előzmény: Acélember (73)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 76
18 éves vagy?

Ja, most már értem miért beszélsz ilyen sok butaságot a kommunizmusról. Az én nagyobbik fiam nálad 4 évvel idősebb, ő se tud semmit a kommunizmusról, de legalább megvan az a jó szokása, hogy kérdez és utána néz a dolgoknak... neked is javaslom ezt. Nem baj, ha az ember nem tud valamit, de ilyenkor érdemes kérdezni, tanulni, tájékozódni...
Előzmény: Acélember (74)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 74

Én egy 18 éves férfi vagyok,de lehet,úgyhogy nem értem kiről is van szó...

Amit én 18 évesen 1 pillanat alatt felfogok,nektek egy élet is kevés lesz hozzá...

Kellemes további "lenyomozást" kivánok mindannyiótoknak...

Elég sunyi dolog volt,de hát mit is lehetne várni tőletek....A lényeg,hogy még ahhoz is balfék volt az illető,hogy kinyomozza a "célszemély" kilétét...

Előzmény: Törölt nick (69)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 73
Továbbá ki kell ábrándítsalak:nem tudom kikről beszélsz,de pillanatnyilag az általad megnevezett személyeknek mentelmi joguk van,úgyhogy lehet itt személyi jogokat sérteni,úgy vigyázz...
Előzmény: staccato (64)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 72

Kedves staccato!

Légyszíves ne nyomozz utánam,mert nem áll jól neked...

Különben is ez a fórum nem mások lenyomozásról szól,de ha így,akkor én is úgy.

Előzmény: staccato (64)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 71

Ne forditsd ki légyszi a szavaimat...Vagy már szenilis is vagy??

Én soha nem írtam,hogy a "kapitalizmus egy ideológia",legfeljebb azt,hogy a "kapitalizmus legkülönfélébb burzsoá ideológiái"...

Előzmény: Törölt nick (67)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 70

Stílusod téged minősít...

Dehát mit is lehet várni a jobboldaltól...

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 68
"Továbbá nem szerencsés, ha a kis hölgy apja korú nicktársakat oktat ki eléggé bicskanyitogató stílusban."

Ezzel nincs gond. A kommunista ilyen ember, más tésztából faragták: saját tudatlanságából kovácsol "érveket"...
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 67
A kapitalizmus nem egy ideológia, hanem megy gazdasági rend. Szemben a marximzussal, ami egy eleve alavult dogma volt, s ezt bizonyította is azóta többszörösen.
Előzmény: Acélember (52)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 66
"De tudod mit,a kedvedért megfordítom a dolgot:ennyi szólásszabadság a szocializmusban is volt..."

Rosszuk emlékszel vagy hazudsz...
Előzmény: Acélember (49)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 62

Te egy ideológiai analfabéta vagy...

Magyarországon immár 20 éve egy baloldali párt van ,és az a Munkáspárt!

Az Mszp egy burzsuj párt,ettől kezdve eleve nem lehet "baloldali",amit tettei is "gyönyörűen" bizonyítanak!

Ha tényleg baloldali kormányok lettek volna itt '90 óta,nem lenne ilyen rossz a helyzet....Nem mondom,hogy a kapitalista rendszer keretein belül mindent meg tudtak volna oldani,de legalább nem lenne ,"kiprivatizálva",azaz elsikkasztva az ország!

Te is ugyanolyan agymosott hülye vagy a jelenlegi Magyarországon,mint a többi szerencsétlen,megtévesztett ember...

Sőt:a jobboldal a legagymosottabb,ők dőlnek be legjobban a nagytőke diktatúrájának (azaz polgári demokrácia)

Előzmény: reggelsanyi (4)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 61
Egy ilyen "érv" csupán  téged minősít...:-))
Előzmény: Törölt nick (59)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 60

Megnyugtathatlak:a munkáspárt tagjai dolgozó emberek.(A többi párt tagságával ellentétben)

Az meg,hogy vannak  egyetemisták ,és fiatalok ,aki szabadidejükben  kimennek az utcára agitálni,igazán nem rád tartozik....Tán meg szeretnéd nekik tiltani??

Előzmény: Édy Endre (24)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 57

Soha nem ültem börtönben,kikérem magamnak!

Az,hogy te odakészülsz az egy megint más dolog,csak azt nem értem,hogy mi okod van rá??Biztos megvan rá az okod,ha odakészülsz...:-))

Előzmény: Derek (54)
Derek Creative Commons License 2010.03.04 0 0 56
"De ebben az általad "tökéletesnek" tartott rendszerben még ez sem lehetséges."

Csakhogy en sehol sem irtam,hogy tokeletes
Előzmény: Acélember (53)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 55

Na,nehogy már ezt a nyomorult fórumot hozd fel példának,nevetséges...

Egyébként még itt sem működik,megnyugtathatlak:

Soha nem használtam trágár szavakat,pusztán észérveket próbáltam felhozni álláspontom bizonyítására,mégis kitiltottak már egyszer,és nem egyszerűen letiltottak,hanem törölték az összes hozzászólásaimat nick-nevestül...Emellett a legkülönfélébb fasiszta trágár szövegelőket meg hagyják továbbra is fent a fórumon,minden szankció nélkül...

Nesze neked szólásszabadság...

Előzmény: Derek (51)
Derek Creative Commons License 2010.03.04 0 0 54
"Én "csupán" létbiztonságot kaptam a szocializmustól"

A bortonben van a legnagyobb letbiztonsag
Előzmény: Acélember (53)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 53

De,én igen...És megnyugtatlak (mert már előre tudom ,hogy mi lesz a következő kérdésed...),hogy nem voltam "káder",és nem azért dicsérem...

Inkább az a jellemző,hogy a volt káderek,meg azok,akiket a szocializkus emelt ki a sz...-ból,azok szidják legjobban....

Én "csupán" létbiztonságot kaptam a szocializmustól,na látod ez az,amit most az emberek többsége nem kap meg a kapitalizmustól...(velem együtt)

És még valami:nálam nem azt jelenti a létbiztonság,mint nálad,hogy legyen egy luxusvillám,meg hasonlók...

Hanem azt,hogy az alapvető szükségleteim ki legyenek elégítve.

De ebben az általad "tökéletesnek" tartott rendszerben még ez sem lehetséges.

Előzmény: Derek (50)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 52

Annyit azért hozzátennék az általad definiált "XIX.századi butasághoz",ha már elkezdtél a századokkal dobálózni:

Lehet,hogy a kommunista eszmét Marx a XIX.században dolgozta ki ,de az viszont biztos,hogy a kapitalizmus még ezt is megelőzte:hivatalosan az angol polgári forradalom után kezdett egyre jobban elterjedni a világon a kapitalista berendezkedés.

Tehát,ha feltevésed szerint,miszerint a marxizmus már egy elavult ideológia,akkor a fentiekből következtethetően a kapitalizmus ,és ennek ideológiái egy szuperelavult rendszer!!Amire mi sem  jobb bizonyíték:  mint a jelenlegi gazdasági-politikai-erkölcsi válság,amely a világon uralkodik napjainkban...

A kapitalizmust,pedig a szocializmus meg fogja haladni.

Előzmény: Törölt nick (34)
Derek Creative Commons License 2010.03.04 0 0 51
"A "polgári demokráciának" elnevezett szemfényvesztésben sincs szólásszabadság,megynyugtatlak..."

Dehogynincs ,hiszen te is itt dumalhatsz minden hulyeseget szabadon
Derek Creative Commons License 2010.03.04 0 0 50
",mert te a kádár-rendszerben sohasem éltél,"

Te se, ezek szerint
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 49

A "polgári demokráciának" elnevezett szemfényvesztésben sincs szólásszabadság,megynyugtatlak...

De tudod mit,a kedvedért megfordítom a dolgot:ennyi szólásszabadság a szocializmusban is volt...

Tudod a szólásszabadság egy nagyon relatív -fogalom,nem érdemes neked dobálózni vele...

És most megint ne gyere nekem a szovjet-típusú szocializmusból származó negatív élményeiddel,mert te a kádár-rendszerben sohasem éltél,ebből következően nem is lehetsz valami nagy szakértője a korszaknak,legfeljebb idióta libsi írók zagyva dolgaival jöhetsz,amit valljunk be őszintén elég hiteltelen...

Előzmény: Törölt nick (45)
Acélember Creative Commons License 2010.03.04 0 0 48

Miért,most nem folyik??

Csak még pluszban a kisember is nyomorog...

És ne próbálj most jönni az ötvenes évek nyomorával,azt nézd meg,hogy :

1948,(bár egyesek szerint 1945 volt a kommunista hatalom-átvétel éve)és 1968 között mennyit gyarapodott Magyarország (vagy értelelmszerűen 1965 is belefér)

És evvel állítsd szembe az 1989 és 2009 közötti adatokat...

Az adatok önmagukért beszélnek...

Előzmény: horex (44)
staccato Creative Commons License 2010.03.04 0 0 47
És mikor?
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 45
Vitatkozni akkor nem fogunk tudni, ha kommunizmus lesz. A kommunisták a szólásszabadságot és a demokráciát felhasználva immár 120 éve azért küzdenek, hogy ne legyen szólásszabadság és demokrácia.
Előzmény: Acélember (41)
horex Creative Commons License 2010.03.03 0 0 44

És hogy folytatódott a politikai harc a belső és külső ellenség ellen?

by horex

Előzmény: Acélember (39)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 43
Hol?
Előzmény: Acélember (39)
Acélember Creative Commons License 2010.03.03 0 0 42
Nem akarlak kiábrándítani,de addigra majd,az "olyan nagy,lapátos emberek",amiről írsz,már nem lesznek...:-))
Előzmény: Törölt nick (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!