Keresés

Részletes keresés

P.Bubus Creative Commons License 2012.08.19 0 0 519

Követni kellene az orosz példát.

http://index.hu/kulfold/2012/08/19/tizmillio_dollarra_perelte_madonnat_egy_melegellenes_szervezet/

Be kellene perelni a 13 országot. ( Minimum ezeknek kellene fizetni a demográfiai és nyugdijválság költségeit )

üdv PinaBubus

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.17 0 0 516

Szuper! Én a falum nevében vállalom, hogy ide hozhatják a bulit. A bevételek kihúznák a falu ktgvetését a sz.rból.

Előzmény: Törölt nick (515)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 513
Na, ez is megvolt mégsincs este. Próbáltam mindenkire vigyázni, több-kevesebb sikerrel.
Szeressétek egymást még ennél is jobban - ezt a parancsolatot adom most nektek.
Or Kán Creative Commons License 2009.09.03 0 0 511

"Az őrjöngő, melegegyűlölő összeverődött harci tömeg nagyobb lesz"

Meglássuk...Mennyit is kell addig alunnyi?

Előzmény: Törölt nick (504)
amanita_phalloides Creative Commons License 2009.09.03 0 0 510

Te igen?

Szomjúhozom a szakértelmedre.

:-)

Előzmény: Törölt nick (509)
amanita_phalloides Creative Commons License 2009.09.03 0 0 508

Csak a józan paraszti észt.

:-)

Előzmény: Törölt nick (491)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 507
Nem is rossz ötlet. ;)
Előzmény: Törölt nick (506)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 506

Ott lesznek a roma szervezetek a melegfelvonuáson?

Próbálta már valaki a romáknak megmagyarázni, hogy a homoszekszuális kapcsolat olyan értékes mint a heteroszexuális?

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 505

Támadt egy csúnye kérdésem. A romaszervezetek képviseltetik magukat a melegfelvonuláson?

Próbálta valaki a romáknak megmagyarázni, hogy a homoszexualitás egyenrangú a heteroszexualitással?

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 504
Az őrjöngő, melegegyűlölő összeverődött harci tömeg nagyobb lesz, és a rendőrök titokban, elfojtva vagy nem is elfojtva őket támogatják. Ténykedésük alibi lesz.
Előzmény: observateur (495)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 503
?
Or Kán Creative Commons License 2009.09.01 0 0 502
Nem a szélsőn volt a hangsúly, hanem a rávetülésen.
Előzmény: takacsi (500)
fenevad Creative Commons License 2009.09.01 0 0 501
A topik cime helyesebben: 13 meleg a nagykövetségek mellett....  A szlovák nyelvtörvényt nem is idézném ebben a pikáns környezetben.
takacsi Creative Commons License 2009.09.01 0 0 500
Vigyázzunk a szavakkal.
A "szélső", helyzetet jelöl a középhez képest.

Nem vitatható, hogy a homokosok "szélső" helyzetben vannak, azaz szélsőségesek.
Ez nem jelent semmiféle mást, mint azt, hogy a középtől a szélen helyzkednek el.
Namost, ha a szélsők a középhez képest újabb szélső lépést tesznek, akkor ultraszélső helyzetbe tolják magukat.
Ez sem más, mint helyzetjelentés.
Namost, ha vannak olyanok, akik más szempontok szerint szintén "szélső" helyzetben vannak, akkor nem mondható az, hogy abban a kérdésben is "szélső" helyzetben vannak, ami az esemény. Remélem követhető.
"Szélsőségesek", de nem a tárgyi "szélsőségesség" témájában.
Van tehát két szélsőség (márha elfogadjuk az ortodox, hazai liberálizmus ránkkényszerített fogalmait), de a tárgyban csak egy van.
Illik eszerint használni a szementikát.
Ha elfogadjuk a szélsőliberális tematizációt.
Előzmény: Or Kán (490)
observateur Creative Commons License 2009.09.01 0 0 495

A tavalyi tapasztalatok szerint elég sok az a néhány: az Andrássy úton végig mondjuk 4-5 ezer ember gyurcsányozott-buzizott-zsidózott, olykor-olykor dobálózott; a keresztutcákból hordákba verődött söpredék hajigált, végig; a Liszt Ferenc téren komoly balhé volt, végül a Hősök terén vagy ötszáz náci briganti rontott a rendőrökre és a felvonulókra, az emberölés eshetőleges szándékával.

Komoly büntetést senki sem kapott, úgyhogy várhatóan nem lesz a söpredék kisebb.

Előzmény: Or Kán (490)
Or Kán Creative Commons License 2009.09.01 0 0 490
Kérdés: jó lenne-e az Magyarországnak, hogy néhány szélsőséges egyén rávesse magát a melegfelvonulókra?
Or Kán Creative Commons License 2009.09.01 0 0 489

Na akkor vissza a magyar homokosokhoz.

:)

Előzmény: Hierro Nyh. (488)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.09.01 0 0 488
http://www.fn.hu/kulfold/20090825/jobbik_ashatja_ala/

...
A szlovák erőfeszítéseknek azonban láthatóak a korlátai is. Egyrészt a szlovák diplomácia hatalmas hibát követett el akkor, amikor becsapta az EBESZ kisebbségi főbiztosát, és belpolitikai okok miatt saját diadalaként próbálta prezentálni annak véleményét a nyelvtörvényről. A valóságban Knut Vollebeck a törvény megváltoztatását vagy egy ezzel párhuzamos, kisebbségi nyelvtörvény megalkotását szorgalmazta.

Sokat elárul Pozsony korlátairól az a tény is, hogy a nyelvtörvény ügyében a nemzetközi sajtó kizárólag elmarasztaló írásokat közölt. Míg Sólyom László kitiltásának ügyében volt olyan brit és osztrák sajtóorgánum, amely átvette a szlovák érvelést, addig a nyelvtörvény kérdésében a brit, a német, a francia és az osztrák sajtó magyarellenes diszkriminációról, provokációról írt. A Sólyom-afférral Pozsony el akarta terelni a figyelmet a nyelvtörvényről, ezzel szemben azt érte el, hogy a nemzetközi közösség számára világos lett: a szlovák-magyar viszony elmérgesedett, szükséges vele foglalkozni. A megromló magyar-szlovák viszonyért pedig inkább Pozsonyt teszik felelőssé.

Több jel is utal arra, hogy a diplomáciai testület mind Szlovákiában, mind Magyarországon elmarasztalóan vélekedik a nyelvtörvényről. Új jelenség, hogy a Szlovákia számára fontos Csehország is megosztott a kérdésben: a jobboldali cseh sajtó nemcsak a nyelvtörvény ügyében, hanem még Sólyom László esetében is elmarasztalja Pozsonyt.
Előzmény: amanita_phalloides (487)
amanita_phalloides Creative Commons License 2009.09.01 0 0 487

Amennyiben a magyar állam sértené az általános emberi jogokat, törvények, rendeletek vagy hatósági üldöztetés okán. Ilyen értelemben éppenséggel a szlovák myelvtörvény az, amiért tiltakozhatnának más államok az emberi jogok sérelme miatt.

Előzmény: observateur (486)
observateur Creative Commons License 2009.09.01 0 0 486
Az emberi jogok kezelése nem belügy.
Előzmény: amanita_phalloides (484)
amanita_phalloides Creative Commons License 2009.09.01 0 0 485

Bocs!

Nem neked, hanem a 451-es hsz-+nek írtam.

Előzmény: Sayan (482)
amanita_phalloides Creative Commons License 2009.09.01 0 0 484

(Annak az értelemzésnek jobban örülnél, hogy nem a maguk nevében, hanem országuk/kormányuk nevében tették a nyilatkozatot?)

Még mindig azt mondom, hogy mint diplomáciai testület, ilyen tartalmű nyilatkozatot nem tehettek volna, mert ez a belügyekbe való beavatkozás, ahogy lentebb írod.

Ha viszont a diplomáciai testület tagjai, mint a testület tagjai, személyükben vállalnak és névvel aláírva kiadnak egy ilyen tartalmú nyilatkozatot, akkor a nevük alá odaírhatják, hogy mely testület tagjai, de akkor a közös nyilatkozat külföldi személyek(sic!) nyilatkozata!

Előzmény: Sayan (482)
Sayan Creative Commons License 2009.09.01 0 0 482

Visszatérve a nyitótémához, nem tudom mennyire kell figyelmb venni ezt a 13 nagykövetséget, azonkívül, hogy ez egy gesztus volt  tőlük.

Szerintem belügy a dolog. Egyébként az ellenkezőjét meg senki nem merné állítani.

Vagy egyszerüen ők is részt akarnak venni a felvonuláson, ki tudja.

Sayan Creative Commons License 2009.09.01 0 0 480

Hát, akkor az én készülékemben van a hiba. Nem értem, hogy nem értik, hogy ezzel sokat nem érnek el.

A legtöbb lázadást leverik, pláne mostanában. Annak meg viseljék a következményét.

Ennek a "lázadásnek" értelme nem sok van, sokkal inkább árt, mint használ. Ehh, mindegy. Nekem ez a világ lassan túl sokszínűvé válik. Túl sok a szivárvány, meg a barna mostanában.

Előzmény: Törölt nick (478)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.01 0 0 479
Megvilágosodtam, fáradt vagyok :) de stop.hu komment legtöbbje az olyan, szval olyan ****
Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.01 0 0 476
Csodálkozol a stop.hu hozzászólásain? Szemétből ide is jutott. Nem tudom honnan jönnek ezek a patkányok.
Előzmény: antilla36 (473)
Callie Creative Commons License 2009.09.01 0 0 475

Nem leszakadt, hanem lenyiszálták.

Előzmény: antilla36 (473)
Sayan Creative Commons License 2009.09.01 0 0 474

A punk létnek pont a lázadás a lényege, így ezt a párhuzamot itt annyira nem értem.:)

De egy dolog még, mielött valaki esetleg megbélyegezne. Van egy meleg szakács ismerősöm, aki nagyon jól főz, nagyon normális ember, és mindig jókat lehet vele nevetni.

Mindenki tudja róla hogy az, mégsem érdekel senkit. Nem öltözik mindenféle női ruhába, nyilvánosan legalábbis, nem kirívó. Mégis ha beszélsz vele, a stilusából, mozdulataiból egyből lejön. De nem fog érdekelni, hacsak nem vagy kőkeményen radikális.

Ha viszont a provokáció a cél mégis, akkor itt valami nagyon el van cseszve a fejekben...

Előzmény: Törölt nick (471)
antilla36 Creative Commons License 2009.09.01 0 0 473

Értékrend a stop.hu cikkének egyik hozzászólásából a meleg felvonulás magyarázataképpen:

"ennyi erővel az ateisták is tiltakozhatnának, miért is kell egy régen meghalt ember leszakadt alkarjával minden éveben körmenetet tartani"

Na erre azt mondom, hogy ilyen embert még magyarnak sem neveznék, ha rajtam múlna! Ezt tette kádár jani bácsi a magyar emberrel, nagy kár volt!
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.01 0 0 469
"Nemhogy elfogadni nem fogja ezt a többség, hanem még jobban meg fog utálni."
EZ PONTOSAN IGY VAN!
Talán ez a céljuk, provokálják a többséget, majd a többségre mutogatnak....homofóbok, nácik stb.
Előzmény: Sayan (467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!