Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2009.08.20 0 0 15

"Az biztos, vád alá helyezés nélkül csak úgy előzetesben felejteni százakat, mint nálunk, seholsem lehet."

Dehogynem ha nincs udvedje, az elozetesben levok utan szep fejpenzt kapnak a bortonok az ellatasukra es bizony elfeledkeznek roluk ha valaki nem jar utanuk.

Ha nem hozzuk ki az itteni konzul segitsegevel a lekapott illegalis erdelyi es mo-i munkasokat egy evig is elcsucsultek volna a new orleansi bortonben amig az aktajukat valamelyik biro eloveszi.

Előzmény: Törölt nick (14)
KTTech_ Creative Commons License 2009.08.20 0 0 13
Nem tényleges. Nálunk is megkülönböztetjük.
Előzmény: T.Howard (-)
Derek Creative Commons License 2009.08.20 0 0 12
Mondom , allamtol fugg.Louisianaban a second degree murder-ert life without parole, kotelezo kironi a biro nem is merlegelhet,  van ahol pl New York allamban ahol ezert nem jar eletfogytiglani helybol hanem 10-15 ev utan szabadlabra helyezheto,aztan ugye van meg az emberolesnek(manslaughter) is ket fokozata .
Előzmény: Törölt nick (11)
Tamás Creative Commons License 2009.08.20 0 0 10

Szerintem az USA-ban sokkal keményebb szabályok vannak.

Mi az a Be?

A büntető eljárásjól szóló törvény... Még ezt sem tudod, de azért jó, hogy "szerinted" az USA-ban sokkal keményebb szabályok vannak... Miből gondolod? Láttál egy amerikai filmet...? Istenem... :-/

Előzmény: M63 010 (6)
Derek Creative Commons License 2009.08.20 0 0 9
Nincsenek ilyenek hogyaz USA szabalyai,allamonkent eltero a jogrend,kivevev ami eleve szovetsegi hataskoru pl hazaarulas,kemkedes
Előzmény: Törölt nick (7)
Derek Creative Commons License 2009.08.20 0 0 8

"Szerintem az USA-ban sokkal keményebb szabályok vannak."

Szerintem is .Mo-on eletfogytot csak szandekos emberolesert adnak ami az USA-ban a First degree murdernek felel meg.Az uSA-ban ezert ahol van ott halalbuntetes jar ahol nincs ott eletfogytiglan parole nelkul. Second degree gyilkosagnal allamtol fugg ,itt kotelezo az eletfogytiglan , de MO-on ezert nem kap tobbet 10 evnel

Előzmény: M63 010 (6)
M63 010 Creative Commons License 2009.08.20 0 0 6
(szvsz a civilizált világ legbarbárabb Btk és Be nálunk van érvényben, kívánom, senki ne találkozzon velük)

Szerintem az USA-ban sokkal keményebb szabályok vannak.

Mi az a Be?
Előzmény: Törölt nick (5)
T.Howard Creative Commons License 2009.08.20 0 0 4
Na hagyjuk ezt.
Előzmény: Derek (1)
T.Howard Creative Commons License 2009.08.20 0 0 3
Az benne volt a pakliban már eleve...
Előzmény: reggelsanyi (2)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.08.20 0 0 2

Rákos...

Már kisebb gondja is nagyobb annál hogy repcsiket térítgessen...

sztán biztos olcsóbb is ha a család és nem a börtönkórház ragasztgatja a morfuimos tapaszokat...

Derek Creative Commons License 2009.08.20 0 0 1
Nem 0 ilyen volt mar
reggelsanyi Creative Commons License 2009.08.20 0 0 0
érdekdes
T.Howard Creative Commons License 2009.08.20 0 0 topiknyitó
Betegsége miatt kiengedtek a börtönből egy gyilkost

FH
2009-08-20 16:01

Szabadon engedték azt a líbiai férfit, akit hét éve életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek a skóciai Lockerbie felett történt repülőgép robbantásért.

hirdetés
Az 57 éves líbiait könyörületességi alapon engedik haza családjához, mert a súlyos rákbeteg férfi az orvosok szerint heteken belül meg fog halni. Líbia már felkészült Abdelbaszet Ali Mohamed Al Megrahi fogadására egy Tripolihoz közel eső katonai repülőtéren.

A Pan Am 103-as, London és New York közötti járata 1988. december 21-én zuhant le a skóciai Lockerbie-nél. A katasztrófát követő nyomozás kiderítette, hogy a gép első rakterében plasztikbomba robbant. A katasztrófának 21 országból összesen 270 áldozata volt, közülük 4 magyar és 189 amerikai.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!