Romák lennének az elkövetők? Biztos a náczi fidesz és személyesen Orbán Viktor bujtogatta őket. Más magyarázat nem lehet, olyan nincs, hogy nem a fidesz a hibás. :-)
2009-08-20 21:15 Erdő Péter: Bűn azonnal rasszizmust kiáltani
Bűnnek tartja azonnal rasszizmust kiáltani egy tisztázatlan hátterű bűncselekmény kapcsán a magyar katolikus egyház feje.
Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Szent Jobb-körmenetet megelőzően, több ezer hívő előtt a budapesti Szent István téren arról beszélt, hogy szerinte megbocsáthatatlan bűn alaptalanul példálózni a történelem sötét korszakaival.
Az idei szentmisét Joachim Meisner bíboros, kölni érsek mondta, és ő vezette a hívek menetét is. A német egyházi főméltóság a két ország történelmi kapcsolatát idézte, külön kitérve Magyarország érdemeire a vasfüggöny lebontásában.
A szentmisén részt vett Sólyom László jelenlegi és Mádl Ferenc volt köztársasági elnök. Az Országgyűlést Harrach Péter KDNP-s alelnök képviselte. A kormány tagjai közül senki sem jelent meg.
Nézd, én nem vagyok nyomozó, de ha van egy kényes ügy, akkor nem valami jó hivatalosan olyan dolgokat napvilágra hozni, amelyeknek a valóságtartalmáról halvány gőzük sincs. Bármit mondott is Kiss Károly, kötelező ellenőrizni, mielőtt bármit nyilvánosságra hoznának. Ha ugyanis baromság, akkor az egy dolog, hogy Kiss Károly beég, de a nyomozóhatóság beégése az sokkal kínosabb lenne.
Azzal egyetértek, hogy jobban lehetett volna kommunikálni az egészet, ha már ilyen súlyos kijelentés hangzott el. Így valójában éppen azt erősítik meg, amit nem szeretnének megerősíteni. Gondolom. Viszont így jóval több találgatással telhet a hétvége, nem unatkozunk majd... :-)
abszolut nem cafolod, amit irtam. szerintem nagyon pontosan irtam le az itteni, a topikbeli torteneseket.
es nem foglalkoztam a baloldali mediaval es nem is minositenem a torteneseket bar elemzeseddel nem ertek egyet.
ja es megszolalt a koztarsasagi elnok. csak nem hogy elkerulte figyelmedet, pedig maskor a jobboldal nagyon is szimpatikusan szokta fogadni a koztarsasagi elnok ur megszolalasait. most meg...???
Te valami párhuzamos univerzumban élhetsz, itt ugyanis gyakorlatilag az egész ballib média rasszista indítékú sorozatgyilkosságról hisztériázik hónapok óta, szólaljon meg a köztársasági elnök, szakértők sora elemezgeti, profilírozza a neonáci elkövetőket. Ehhez képest erről a Kissről még csak azt sem lehet tudni, mit tudhat, nemhogy bárki készpénznek venné, amit még nem is mondott.
Az összes cigányvezető is mehetne a sittre, akik bizonyítékok nélkül kiáltanak rasszizmust, direkt hergelik a népet. Lassan ott tartunk, ha terepnadrágban megyek gombászni félnem kell, hogy megállítanak a cigányok és elkérik a papírjaimat...
nos en meg ugy vagyok vele hogy volt eddig 100+1000 nagyjabol nem teljesen megalapozhato velemeny hogy a tettesek ezek vagy azok voltak, tobbnyire feher, rasszista elkovetokrol ment az elmelkedes. az itt megszolalok tobbsege hummogott, fejet csovalta, ilyen vagy olyan indokkal elutasitotta, relativizalta a dolgokat.
megjelenik egy azaz egy darab, termeszetesen minden megalapozast nelkulozo, velemeny, leiras, azonnal megtortenik a racuppanas es az illeto allitasainak kritika nelkuli elfogadasa.
de hogyne lenne igy ha a megszolalok elkepzeleseivel ez a verzio vaag ossze? hat akkor hogyne akarna hinni ennek az uj verzionak? hol a verzio felallitoja ezert vagy azert nem hajlando semmi konkretumot mondani. raadasul cigany is az illeto, az itteni racuppanok barmikor hajlando barmelyik ciganyt hazugnak/hazudozonak nevezni/tartani de ez az egyetlenegy kiss karoly ez viszont kivetel.
Naná, hogy letiltották. Kényelmetlen volna, ha kiderülne, hogy a cigánygyilkosságok mögött cigányok állnak. Hát még az, hogy a gyilkos cigányok mögött kik állnak!
"Nem fog lemenni a Tisza TV augusztus 26-i műsorában a Kiss Károllyal készült beszélgetés" - nyilatkozta a Borsod Online érdeklődésére Weisz György, a Tiszaújvárosi Krónika és a Tisza TV főszerkesztője. "Hogy miért? Mondhatnám, hogy a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. De! Tiszaújváros kis város, ahol béke, nyugalom van a romák között. Nem szeretném, ha a Kiss Károllyal készített interjú gyanánt ez megváltozna"
"- Miért nem a rendőröknek mondja ezeket? Százmilliót kaszálhatna, ha tényleg bizonyítani tud mindent. - Már elmondtam. Kihallgattak a városi kapitányságon, remélem, elraktározzák és továbbadják az információimat. Azt is közöltem velük, csak akkor mondok neveket, ha személyi védelmet kapok, én és a családom is. Kizárólag az országos rendőrfőkapitánynak vagyok hajlandó elmondani mindent."