Profil megtekintése
Segítség egy beteg kislánynak!
« Dátum: Ma - 08:15:44 »
"Kedves nénik, bácsik és gyerekek!
*
* Fekete Mónika vagyok, 12 éves tényői kislány!
* Sajnos a sors nagyon rossz életet szánt nekem! A mindennapokat egy babakocsiban töltöm, mert a betegségem révén a csontjaim minden apró mozdulatra eltörhetnek!
* Üvegcsontjaim vannak, amik nem nőnek és ez által a szerveim növekedését is meggátolják!
* Most lehetőségem nyílt egy őssejt beültető műtétre, de
* Sajnos a műtét anyagi költségeit egyedül nem tudjuk előteremteni! Bár szüleim minden áldozatot meghoznak értem, de ez a műtét nagyon drága és az ő anyagi lehetőségeiket messze meghaladja.
* A tényői általános iskola tanárai és diákjai és a faluban élők mind-mind nagy segítséget nyújtanak nekem a gyógyulásban.
* Az iskola kezdeményezésére elkezdődött a műanyag kupakok gyűjtése, amelyek leadásából pénzhez juthatunk! Ezért örökké hálás leszek az iskola tanárainak és minden iskolástársamnak!
* Nénik, bácsik, gyerekek!
* Szeretnék megkérni mindenkit, aki olvassa ezt a pár sort, segítsen nekem, hogy én is tudjam élni a gyerekek önfeledt életét! Másnak csak egy mozdulat a kupakok összegyűjtése, nekem viszont az életet jelenti!
* Bár nem tudom majd minden önzetlen, segítőkész embernek megköszönni a segítséget, de hálás szívvel gondolok azokra, akik segítenek nekem és a családomnak, hogy összegyűljön a pénz a műtétemre!
*
* Aki tudna és szeretne segíteni,az a fusti32@citromail.hu emailon érdeklődhet a részletekről "
A kislány honlapja.
http://feketemo.oldal.biz/
Tudod nem csak kupakokat gyűjtünk hanem rengeteg embernek elküldöm a levelet amibe a segítségüket kérjük!Neki például ma ebéd után írtam a levelet és pár óra múlva fel is hivott!
Nem borultam ki egyeltalán!Nem foglalkozom olyan emberekkel akiknek a szájuk nagy a tehetségük pedig...........Ja,és nem kell hogy sajnáljanak nincs rá szükségem!
Ma voltam Mónikáéknál,mert megkapták a múlthavi számlakivonatot és kiírtuk a segítök nevét!
Múlt hónap végéig 13 személy utalt pénzt Mónikának a számlára.Ezt a számláját hónap közepén nyitották!
vannak segítőink sokan,mégha ez egyeseknek nem is tetszik!
Azt még elfelejtettem írni,hogy a maradék kis agyunkkal képesek vagyunk megszervezni egy jótékonysági koncertet Mónikának és a rengeteg segélykérő levél elküldése melett még alapítványos pénzgyűjő dobozokat is kiraktunk jó pár helyre!
"Nem az a bántó hogy nem segítenek hanem az hogy megalázzák az embert!!!!!!!!!!!"
Nem baj, ha meg lettél bántva, majd kihevered, téged nem sajnállak. A legnagyobb eredmény, hogy valaki a történet szereplői közül a maradék kis agyával rájött, hogy ilyen helyzetben pénzt kell gyűjteni és nem fantáskupakokkal legózni, agyrém!!!