Igen, nálam az a top, amikor a gyümölcsfagyi gyümölcsből van, és akár csukott szemmel is meg tudom mondani, épp milyen fagyit eszem, mert az eper fagyi nem eper ízű, hanem eperből van pl.
Magnum jégkrémek féláron eladók, nagy készletből, több ízben: Classic, Dupla csokis, Mogyorós, Almond (mandulás), Fehér csokis. Darabra is lehet venni, 200Ft/db, nagyobb tételben kedvezmény.
Érdeklődni a viragh1990@gmail.com email címen lehet.
Kár hogy a topic címe lekorlátoz Bp-re, én így most kicsit off leszek, mert beleveszem a történelmi Mo terültetét is. Már lassan úgyis lehet Szerbiába is menni útlevél nélkül, így megemlíteném itt Szabadka legyjobb fagyizóját, csak gurmanoknak: a főtéren, szemben a városházával a Pelivan. Én nemrég 2x is voltam ott, ha valaki arra jár feltétlenül próbálja ki. Az öreg albán már időtlen idők óta vezeti (azelőtt meg az apja, meg annak az apja... :)), és nem ad alább a minőségből, a délszláv háború előtt ugyanolyan volt mint most. Talán nem vagyok mérvadó, de én sehol a világon nem ettem még ilyen jó fagylaltot (Mo-n különösen). Elsősorban az alap-fagylaltokat érdemes ott kipróbálni, mint vanília, puncs, de az összes fajtájuk nagyon jó, nem a nagyon nagy extrákra mennek rá (bár vannak ilyenek is), hanem a minőségre.
Hasonlít egy kicsit a történet a Horvát Mihály téri (nagy templom mögötti) fagyizóra, amit a korai 80-as években vezetett még olyan ember, aki tudta, hogyan kell ezt csinálni. Nem tudom valakinek mond-e ez valamit, én azon a fagyin töltöttem a gyerekkorom. Sajnos a bácsi halála után a család már más irányba vitte a minőséget. Viszont az a helyzet, hogy a Pelivan még ezt a régi fagyiminőséget is veri.
Nem találtam fagyis topikot, de szeretném megosztani veletek környékünk legjobb fagyizóját! Dunaföldváron a TÓTH cukrászda magasan a csúcs. Tavaly az országos szakmai versenyen két első helyet is szerzett: közönségdíjas lett a Sacher fagyija, és valami szakmai kitüntetés is birtokukba jutott. Az RTL reggeli műsorában is szerepeltek. (lehet, hogy ez nem érdem) Megközelíthetősége: a 6-os úton Pest felől a harmadik lámpánál jobbra, Pécs felől az elsőnél balra. Sütemények, italok, fagyi...... csoda. Kedvenc fagyijaim: sacher, bodza, argentin kávé, citrom, tó gyümölcse.......! Nincs érdekeltségem a vállalkozásban!