Miközben az országban a rendőrség nem tudja megállítani a falvakban az erőszak terjedését, lufikkal hadakozik.
A Hírtv szerint már 7 félelemkeltő lufit fogtak el.
"De ez a bornírt tingli-tangli, a szadi gusztustalan kurvulásai, meg Gordonka, a pirosász, hát... a gyomrom is fölfordult már tőlük. Igen, én beismerem, hogy hülye voltam."
De legalább elmondhatod, hogy erős a gyomrod. :)
Az enyém Medgyessy lemondatásánál adta be a kulcsot. Előtte három nappal még "teljes mellszélességgel kiállunk...", három nappal később meg csak integettek. Gerinctelen bagázs. Fletó meg már csak hab - igaz, jókora hab - volt a tortán.
Warxburg: Szóval, szted nem a rendőr az elmebeteg aki ok nélkül leteper egy ember, hanem az aki ezt felrakja a netre? Végül is, teljesen logikus.... Volt pofája a szeretet rendőreidről felrakni a egy kompromittáló videó? Ohjajjj ballib a: Most ha jól értem, nehezményezed, hogy a rendőrök, a kártérítést, amiért ok nélkül vittek be valakit, a te pénzedből fizetik ki? Egyet értek, fizesse a rendőr aki bevitette őket...
Ebbéli véleményemet az előző kérdésedre adott válaszomban konkrétumokkal indokoltam.
Miért nem arról szólsz te is,hogy az elmúlt 20 év tévedés,bűn és hozzá nem értés katyvasza volt?
Szóltam erről többször is. Itt is az imént.
Miért kell lenácizni azokat,akik azt mondják a fentiekre,hogy elég volt? Miért nem lehet elhinni,hogy elfogyott a türelem?
Te itt nem velem vitatkozol, hanem egy hangos csoporttal, akik rögeszmésen náciznak mindenkit. Sok vitám volt velük emiatt évek óta itt a fórumon is. De a provokatív Szebb jövőt! köszöntés azért e tekintetben erőst necces.
Miért érthetetlen az,ha abban a pártban látjuk a megoldást,akik még nem égették meg magukat-költségtérítéssel,mutyizással?
Én megértem ezt. Csak én már átestem két csalódáson, óvatosabb vagyok a politikai alakzatokkal szemben most már. És nem az ártatlanság hamvas pírját látom a Jobbikon, hanem elszánt haragot. Az pedig nem jó tanácsadó.
Ki a félelmetesebb:a tegnap ücsörgő gárdisták,vagy a siófoki cigány felvonulók? Melyik társaság él,élt bűnözésből?
Hogy a Fidesz valóban tud-e kormányozni, az most fog kiderülni (hacsak a kormány áldásos működése következtében nem kerül többségbe a Jobbik és holdudvara).
Az első ciklusukban aránylag nyugalmas időszakban tehették, és sztem nem csináltak semmi jelentős dolgot.
Most az orrunkig ér a trágya, fellazultak a demokratikus intézmények és játékszabályok, terjed az erőszakos megoldások preferenciája - nehéz lesz. Most kiderül, mit tudnak, milyen irányt jelölnek ki valójában. Mert sztem ez a fő kérdés.
A mostani kormány semmilyen irányt nem jelölt meg. Úgy meg csak ötletelni lehet, programot csinálni nem. Ráadásul a nagy közgazdasági iskolák és műhelyek már évek óta rebesgetik, hogy a világgazdaság is iránytévesztésben van... hát így még nehezebb. Fletó meg a szadi egyik legnagyobb hibája/bűne volt, hogy erről nem vettek tudomást, csak szajkózták a neolib gazdaságfilozófiai kliséket és másolták még azokat a megoldásokat is, amelyekről a fejlett világban már kiderült, hogy nem jók. Mi meg kritika nélkül átvettük.
Agresszív majmok: akik jogos felháborodásukat hideg dühhé konzerválva felnőtt fejjel katonásdit játszanak, és a nyilasok köszöntését kiabálják 2009-ben.
Ki akart cigányt irtani: beszélgess néha ezekkel a fiúkkal és szimpatizánsaikkal. Nem nyilvánosan el szokták mondani, hogy igazából az lenne a jó megoldás, hogy ha a kigyúrt bűnözőcigány megmoccan, azonnal lőni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyik-másikuk arra a kérdésre "ki és hogyan állapítja meg, hogy az illető bűnöző" elbizonytalanodik, retirál. De van olyan is köztük, aki rávágja: mindegyik az, a vérükben van.
Biztos sok hülyeséget írok.
Ne is törődj vele, fő, hogy te nagy okosságokat írsz. :)
Sajnos most már akár ÉN is! Annyira tele lettem az egész magyar "valósággal". De ahogy elnézem a dolgokat a magyar politikusnál "cigányabb" embert még nem hordott hátán a Föld!
Megemelem előtted a kalapom, mert sok ember csalódását kétségeit nagyon jól összefoglaltad . Írásod jól jellemzi a helyzet fonákságát, a kiút keresést. Üdv
Én egy különbséget, mindenképp látok, nevezetesen azt, hogy a jobboldal tud kormányozni. Javítpk, jobban tud kormányozni. _EZ_ a baloldal pedig vagy nem tud, vagy pedig nem tartja fontosnak egyéb elfoglaltsága miatt. Többen leírták, hogy kommunikációs kormányzás folyik. Ez a költségtérítéses cirkusz engem is elkeserített és el is bizonytalanított.
Én akkor is megmaradok abban, hogy nem helyes rögeszmésen, presztizsből vagy hiúságból ragaszkodni a tévedéseinkhez. Ha Orbán fog kormányozni, bármit is fog csinálni, nagyon sokan lesznek, akik mindenre lelkesen bólogatni fognak. Valszeg te is.
Nekem van egy értékrendem. Ezt mocskolták be, játszották ki ellenem és sokak ellen Fletóék azzal, hogy rá hivatkozva nem csináltak semmit, csak dagonyáztak, lenyúltak és süketeltek. Milliók maradtak ezzel Magyarországon politikai képviselet nélkül. Ezek nagy része nem fog se a Jobbikra, se a Fideszre szavazni, mert nem értünk egyet velük.
Utálom a militáns rasszizmust. Nem tartom kéjmámornak, ha agresszív majmok Szebb jövőt! köszöntéssel üdvözlik egymást. Nem hiszek abban, hogy a cigánybűnözésre a cigányirtás a jó megoldás.
Adja Isten, hogy Orbánéknak legyen valami ötletük a szarból kimászásra. De ha most, amikor már egy év sincs a választásokig, simán megszavazták maguknak a költségtérítés-emeléseket, akkor ez mutatja, hogy nincs alapvető különbség a politikai eliten belül a célokat és szándékokat illetően. Még annyi sem volt bennük, hogy egy elegáns tiltakozással a válság miatt ezt a kis manit visszautasítsák, hiszen úgyis övék már minden jövő ilyenkor. Egy pici mértékletesség, önmérséklet... de nem. Nem tudtak lemondani róla, kell még ez a kis zsozsó is. És ez rossz jel.
"Közben kiszabadultak a lufis fiúk. Ők a VI. kerületi kapitányságon raboskodtak. Garázdaság miatt indítanak ellenük eljárást, de ahogy az előadó fogalmazott, "lehet, hogy mégsem". Természetesen bepereljük a rendőrséget, és a járulékos károkat is kifizettetjük velük, például a hélium és a lufik árát, illetve a gázpalack bérleti költségét, ami naponta 85 forint. Kár, hogy legalább két év, mire ebből lesz valami. "