Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.27 0 0 574
"Én szabaddemokrata vagyok!"

Egy élő kövület...
Előzmény: Szegedi Edith (571)
nick456 Creative Commons License 2010.01.27 0 0 572
az lehet, hogy te az vagy...
a bökkenő, hogy a szadesz, sem szabad, sem demokrata nem volt... ismétlem VOLT.
ugyanis már nem tényező és nagyon reméljük, hogy ez a káros párt már nem is lesz az sosem.
Előzmény: Szegedi Edith (571)
Szegedi Edith Creative Commons License 2010.01.27 0 0 571
Azt el sem tudod képzelni,hogy egy több diplomás rendkívül szeretetreméltó és szeretetet adó ember legyen ,az SZDSZ elnöke aki,megszabadult az SZDSZ"nagyjaitól?
A Srabagdemokratáktól,amit a Kuncze után kaptunk,vagy a repülőstartos repülős kÓKÁTÓL,aki ténylegesen megosztotta és szétverni szerette volna az SZDSZ-t?
Én szabaddemokrata vagyok!
Egy évre az Attilánál teszem le a voksomat!
Előzmény: fotósember (568)
Szegedi Edith Creative Commons License 2010.01.27 0 0 570
Gondolom ott voltál és filmre is vetted a verést,mert én ilyet soha nem tapasztaltam a házuk táján!
Előzmény: eFigyelő (569)
eFigyelő Creative Commons License 2009.07.10 0 0 569
Az ügyvivő jelöltek között újra feltűnt Wekler, a feleségverő gengszter!
fotósember Creative Commons License 2009.07.10 0 0 568
Akárki lehet az SZDSZ elnöke. Nem az elnökkel van a baj. Azzal amit ideológiaként képviseltek, külföldi sugallatra. Nagyon sokat tettek a magyarság ellen. De sajnos ma már a kormányzat is képviseli, felvállalja ezeket az ordas eszméket. Szóval folyt. köv.
eFigyelő Creative Commons License 2009.07.07 0 0 566
Áladjunktus után áldoktor lesz az elnők? Zseniális!
mistral96 Creative Commons License 2009.07.04 0 0 564

"Az SZDSZ mellől elpárolgott a művészi-, értelmiség színe-java"

Akik meg odapárologtak,meglehet,nem tett jót a népszerűségüknek.:-)

Előzmény: Törölt nick (563)
Detonátor Creative Commons License 2009.07.04 0 0 562
OK, igazad van. Nem sportszerű a döglött oroszlán bajszát húzgálni. MC
Előzmény: Szegedi Edith (561)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.07.04 0 0 561
Neked,azt meg kit érdekel!
Előzmény: Detonátor (558)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.07.04 0 0 560
Nálad mi döglődig ?
Itt szerencsére egészségesre fordult a dolog!
A lovad már jól van! Lucky lett az új a neve! Somogy csókoltat!
Előzmény: Detonátor (559)
Detonátor Creative Commons License 2009.07.04 0 0 559
"Döglött lóval ez nehezen indult el!
A büfében röhög a bukméker.

Kolbász virsli az ami itt hever...
Ül a fűben a kicsi zsoké és bámul."

Voga-Turnovszky : Döglött ló
Detonátor Creative Commons License 2009.07.04 0 0 558
Nincs már jelentősége.
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.07.04 0 0 557
Drága muzikális barátom!
Több ponton megmondtad a frankót,de sajnos lényeges pontoknál bakiztál!
Vegyük sorra mert úgy ildomos.
Először is elítélsz engem,mert 94 után az SZDSZ kebelén belül evett a fene.
Van rá magyarázatom,méghozzá az,hogy Wittinghoff Tamás volt az aki visszatartott a kilépéstől. Soha semmilyen pozicíót nem vállaltam a gyerekek miatt az önkormányzatban, sem az SZDSZ berkein belül. Kívülről is ,csak a Zöld Szív ifjúsági természetvédő egyesülettel álltam kapcsolatban és két éve a Green Peace-l.
Én eladtam a budaörsi házamat,hogy a fiaim el tudják végezni az egyetemet!
Az egyiknél sikerült a másiknál nem!
Aki mostanára nálam csóróbb az bizony festi magát!
És ennek ellenére vallom,hogy liberális vagyok és a szabaddemokratákban hiszek,vagyis azokban akik hasonlóképpen gondolkodnak,mint én!
Mondjuk Retkes Attilában,és nagyon sok hasonló gondolkodású barátjában,barátomban. Igen ezentúl azok leszünk,egymásért kiálló szabadelvű és szabadon gondolkodó barátok!
Nyugodtan be léphetsz a baráti sokkörbe,hiszen Attilát az SZDSZ online tagozata,melynek alapítója,tőle függetlenül akarta elnöknek!Utóbb persze röpködtek a kacsamadarak,hogy ez akarta az akarta!
Mi akartuk! Az az elszánt kis csapat aki képes bármit megtenni a liberalizmusért!
Itt még véletlenül sem említsd meg az LMP-t,mert valahogy ők és a liberalizmus még köszönő viszonyban sincsenek!
Valamit összegárnyoltak program címén,de az baromi kaotikus.
Egyébként segíthetsz lapátolni a szemetet!
Hidd el még én sem mértem fel a nagyságát,de Attilára nagyobb munka vár,mint egy elfoglalt hómunkásra Alaszkában télen!
Én minden esetre beálltam a segítői közé és hólapátom is van,méghozzá tőlgyből!
Előzmény: Zene 56 (544)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.29 0 0 556
Sőt, a "csokifucsit" egyszer még Havasnak is felkínálta...
Előzmény: Antisystem (551)
Zene 56 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 554

Akkor most lebuktam?

:-)))

Előzmény: kilógó lóláb (547)
kilógó lóláb Creative Commons License 2009.06.29 0 0 553
Mert megfelelő elnök esetén akárt 5%-os is lehet. Bár az szdszben jelenleg szvsz nincs ilyen ember szerencsére :)
Előzmény: Törölt nick (552)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.29 0 0 551

Pákó orbánista... egyszer még a nemi szervét is felkinálta étkezésre Gyurcsánynak nyilvánosan...:)))

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (550)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.29 0 0 549

Mondjuk, ha bejön a várakozásom, és Kóka begyüjti a neoliberális gazdpol maradék híveit (bár ebben a Bokrossal tuningolt MDF komoly ellenfél) és Gyurcsány meg viszi a fanatikerjeit meg a várakozás szerint balra tolódó MSZP-ből kiugrókat, talán össze tudnak szedni együtt 5%-ot... feltéve, ha jövőre lesz a választás, és van elég idejük ezt összerakni...

ÜdV

Előzmény: Antisystem (548)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.29 0 0 548

Na ya. Szerintem az LMP jelenlegi szavazótáborának a zöme nem lenne túl boldog, ha a párt környékén hangadóként feltűnnének Kóka, Magyar Bálint és hasonló karakterek. Nem is adok neki tól nagy sanszot, azt tartom esélyesnek, hogy Kóka meg Gyurcsány ujra egy táborba kerül, és megpróbálják lenyúlni a Kapolyi féle MSZDP-t, amint azt valahol lejjebb már írtam is...

ÜdV

Előzmény: kilógó lóláb (547)
kilógó lóláb Creative Commons License 2009.06.29 0 0 547
Most nem azért, de ha olyanokat hívsz át az LMP-be akik az általad felsoroltak ellenére a mai napig kitartottak az szdsz mellett, akkor tulképp már most ásod az  LMP sírját. :) Ugyanis pont ezek miatt tart ott az szdsz ahol.
Előzmény: Zene 56 (544)
nick321 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 546
jó így minden ahogy van az szdsz-el....
remekül kifutotta magát, és megfelelő pályán áll a párt.
Zene 56 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 544

Ki legyen? Már mindegy.

Kedves Edit, én is ott voltam sok március 15.-ei ünnepségen.

Láttam sok mindent, pont azért nem lépnék be soha olyan pártba, amelyik az MSZMP utódával koalíciót köt, amikor azt semmi sem indokolta.

Egyedül is kormányképes volt az MSZP 1994.

Ez volt az ősbűne az SZDSZ-nek, mert akkor feladta az ellenzékiségét.

Aztán már csak rontott rajta.

Ha ezt akkor Te is elfogadtad, akkor az a részedről is az elárulása a régi ellenzéki önmagadnak.  

Ugye az egyértelmű, hogy 1989-ben a volt kommunisták, vagyis az MSZP ellen határoztuk meg mi az ellenzékiség. Nem lehet csak úgy átállni pár miniszteri székért. Fodor is bánja már.

A magyar demokráciát nem vezetheti a volt kommunista párt, mert az nem lehet demokrácia! Láttuk mi lesz belőle: RENDŐR LOVAS, KIVONT KARDLAPOS támadás az ünnepről haza tartó tömeg ellen!  A Tv-nél miért nem jöttek? Éjjel 3-ig vártuk ott az egyetemista barátaimmal, meg a fiammal a tér közepén a fűben a rendőröket, hogy kapják már el azt a pár marhát, aki hergeli a tömeget! Nem jöttek. Pedig több ezer készenlétis volt a laktanyákban!

Nem kell bántani a Kádár rendszer vezetőit, az MSZMP tagjait, de ne ők, (pl. Lendvay Ildikó, aki engem is cenzúrázott),  mondják már meg, hogy az az ember, akit 1989-ben szintén rányomtak a rendőrautóra és jól elgumibotoztak, mert a testével védte Kiss Jánost az örökmécsesnél, az ma FASISZTA!  A fiatalok kedvéért: az az Orbán Viktor nevű kollégista volt.

Miért is?

Csak azért, mert 1993-ban Orbán rájött, hogy az SZDSZ lepaktált a kormányon lévő MDF ellen a komcsikkal, és ezért elhatárolódott az ÁRULÓKTÓL.

Ráadásul az SZDSZ-es újságok a címlapon hozták az 1994-es választási kampányban, hogy az MDF tárgyalásokat kezdett, és már le is paktált az MSZP-vel, mérhetetlen nagy hatalmi vágyában!!! (Milyen ismerős ez a szöveg ma is...lemezt kellett volna cserélni! De már késő.)

Címlapokon volt még, hogy a FIDESZ meg eladta a székházát.  Ezért esett le a népszerűségük 25%-ról 7%-ra. (A média hatalma hatalmas! Ma is!)

Miért ne adhatta volna el, ha kisebbre vágyott, na meg kellett a pénz a kampányra, hiszen a törvény szerint minden párt kapott székházat!

Csak az MSZP nem!  Nekik volt 1600 db ingatlanuk, még Kádártól!!!

Lehet Más a Politika!

Most ott vannak az SZDSZ-esek, neked sem marad hely máshol. 

Őszintén sajnálom, hogy csalódtál a pártodban, és nem tudtad megvédeni az 1994 előtti értékeiteket.

Retkes Attilával semmi baj, várja őt is az LMP!

Előzmény: Szegedi Edith (80)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.28 0 0 542

Nem is néznék ki maguk közül...

:-)))

Előzmény: Törölt nick (540)
eFigyelő Creative Commons License 2009.06.28 0 0 539
Legyen Bajnai, miután megbuktatta Demszkyt :)))
Előzmény: Törölt nick (538)
Follow me in the truth Creative Commons License 2009.06.28 0 0 537

Na akkor most ezek körül melyik szolgálja  a saját, és melyik az ország érdekeit?

Szép marakodás magánszámokat adnak elő.

Előzmény: Törölt nick (536)
lehetnejobb Creative Commons License 2009.06.28 0 0 534

Rethkes!!

Nomen est omen!!

eFigyelő Creative Commons License 2009.06.28 0 0 532
Retkes legyen, ő beleillik a kékcédulás brancsba. A Phd végzettsége is egy orbitális csalás!
Follow me in the truth Creative Commons License 2009.06.27 0 0 529

Amikor egy törtető politikus, és egy okos, pénzes ember egymásra talál.

Lehet épp demszky miatt akarja az egész pártot?

Előzmény: Törölt nick (526)
ex_lx Creative Commons License 2009.06.27 0 0 528
Kóka meg is fogalmazhatja: szinerrrrgia.
Előzmény: Törölt nick (527)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!