Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 302
,,Igazad van, lehetne a ti falutok a főváros.
Oszt menjenek oda a huligánok randalírozni, mi meg a fotelból röhögünk rajtatok :-)))"

Nalátod.
Ha traktoros felvonulás lenne,itt nem csodálkozna senki,mert erre mexokott jármű.
Még a fiatalok is John Deere traktorral járnak szórakozni.
Aztán egy kalap alatt felszántanák a környék földjeit is.
Huligán randalírozás ?
Legfeljebb nem a cigányok,hanem a kopaszok vernék szét a kocsmát menetrend szerint.
Itt aztán lehetne tüntetni is nyugodtan,a bivalyrezervátum lakóinak higgadt tekintetétől kísérve,legalább letaposnák,meg kihugyoznák a parlagfüvet.
Előzmény: Törölt nick (282)
mociga Creative Commons License 2009.06.22 0 0 300
ezen el ~ ezennel el ??? - kissé Job(b) lett volna, mert nagy az én kisértésem.... (Az én kétességességeimben :-((()
Előzmény: mociga (299)
mociga Creative Commons License 2009.06.22 0 0 299

Kedves Tesvírem, jajj én engem izzadtság cseppeket termelő verítékem. :-)

A kétnapos szünet nekem 6 órai alvás volt. És tudod miközben emberek közt vagyok, és azért van ám ott sokminden beszél, sőt beszólgatás egymástközt, kurvára nem van az ölős ölelő ölembe az a rohadt loptok laptop.....

Egyszer egy lány aki nekem tetszett, vittem neki ajándékot. Franciaországból egy nekem tetsző színű red, piros rúzst. Úgy nyújtottam át neki, hogy aztat tanáltam mondani: Ez lesz majd a szádodon. Én meg csak a napokat számolom, hogy ezt mikor kérhetem számon rajtad vissza a számra. És képzeljétek, rögtön kipróbálta. Mert bizony ez az igézet ereje. Ezzel sajnos nem szeretnék visszaélni, inkább csak hogy Ti és éljetek, de inkább érveljetek vele. Ha saját cálra használod a közöset mit is érsz vele?

Ui:

A kérdés örökre bennem ragadt Évákról...

Most mi is volt Neki a nagyobb felajándék a festék, hogy azt fessletten szájuka fessék, hogy egy Ádámnak majd megtessék. Avagy a szó ereje mi csak amolyan átadó körítés bekerítés... (???? - gondolkozzon ezen el mindenki!!) 

Előzmény: Törölt nick (297)
mociga Creative Commons License 2009.06.22 0 0 298

Saját tapasznyalatom. (Jajj beh édes) Biciklitúra az őrségben, s mi megéheztünk kis huncsutka Atócom 2.5 éves és bebólintott a gyerekülésen. Kisfiúk bicikliztek a faluhatárban. Kérdem tőlük, hogy valami hely ahol megoldhatjuk a problémáinkat. Ők mondták, hogy megmutatják. És megmutatták, sőt közben az egyik azt is felajánlotta látva az alvó gyemekem, hogy náluk le is hajthatja kis fejét.. Amikor odaértünk és jöttek velünk (IDE GEN -EK) akkor értettük mi is meg a lényegeket. Más a város s más a falu. S mikortól is lesz olyan a város, mint a falu? Szerintem a város is csak egy nagy falu, sőt ott is van falu, csak jó lenne, ha törődnének kissé egymással a szomszédok. Avagy... Szociológusok kimutatták, hogy az ún. személyre szabott lehetséges és szociálisan mindenki mindenkre mindenható településméret 150-300 (a 300-hoz már 48 órás emberekre lenne szükség, avagy más áthatású emberekre, akikből a városokban különben általában több terem) fő. Akkor most szerintetek, melyik a jó településformáció? Mert nehogy mán az legyen, hogy a falu rátámad a városra, a város meg a falura!! Ez sajnos elhangzott valami D-209-es szájából: Arról basszájjt (2002), hogy "életképes településméret"  Én azt hittem hogy elsírom magamat a lelki gyötrelemtől. :-((((

De ez még nem is baj. Mert azt mutatja ez a kinyilatkozás, sőt annak megnyilvánuló tettei, hogy a város, igenis, és bizony rátámadt a falura. A város persze nem ám az ott élő és falusiasan is sokszor folyamatosan szervezkedő emberekre vonatkozik, hanem azokra, akik itt a városban ott diktálják a tutti-frutit... :-((

Előzmény: Törölt nick (292)
mociga Creative Commons License 2009.06.22 0 0 296
Pesze a mondás igaz. Egyet mondtál oszt nagyon, de nagyon kettő lett belőle. Jó lenne különben, ha végre-végre érthetően fogalmaznánk nem fogja fel más fogalmatlanul. Mert a szavak gyógyítanak (tanakodhatunk), avagy akár ölnek. Sőt még arra is képesek hogy a halálba kergetőztessetek. (Thomas Man Márió és a varázslója Hitler nyomán születtetett - Az író csak amolyan antenna volt, ki szavakba öntötte.)
Előzmény: mociga (295)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 295
Te egy Derogász vagy. Válassz más nevet és gyógyítgasd magad inkább magod!! Engem meg jobb, ha béken hagyol. Ha összevetjük (na nem négyszemközt, hanem ez, ha nem vetted volna észre kint van a világ szemei előtt) az én szövegem a Tiéddel. akkor jobb ha inkább kissé meghajolsz. Na nem ám előttem kell, hanem mások előtt, mert vétettél az alapszabályok ellen. (Szeresd felebarátodat, miképpen önmagad) Az önmagad, vagy uradat szeretőt észre is vettük. De mi lesz másokkal azokkal az egye többen lévő már sokkal!? Ne hugyozd ide a széllel szembent kérlek. Gond - dolgozz! Hogy légy (Decartes nyomán) Te más szájakon szajkózó repkedő zümm-zümm légy. Just do it!! Adjustáld kissé magad!! (Na nem kritika volt ez csak és csak is amolyan baráti jótanács :-(()
Előzmény: Törölt nick (287)
Csillagösvényen járó Creative Commons License 2009.06.21 0 0 289
Mi kecskemétiek úgy vigyázunk városunk szép épületeire, mint a Cifrapalotára, hogy ha valamelyikőtök eljön ide megnézni, miről énekelt annyit az óvodában, akkor ne kelljen szégyenkeznünk:

Kecskemét, Cifrapalota
Előzmény: Csillagösvényen járó (288)
Csillagösvényen járó Creative Commons License 2009.06.21 0 0 288
Annak ellenére, hogy Budapest az én kecskeméti szememmel nézve egy szétbaszott (szétbaszni hagyott), ám mégis gyönyörű örökség, amelyik város megérdemelné, hogy elveszítse fővárosi rangját, mégis címének ideiglenes megtartása mellett foglalnék állást.

Horthy megbocsátott a vörös rongyokba öltözött városnak, és a mi népünk most sem a bosszú népe.

Ugyanakkor az országos hatókörű intézmények egy részét el kell kezdeni áttelepíteni más nagyvárosokba, például a földművelésügyi minisztériummal kezdve. Ezzel párhuzamosan szépen lassan be lehetne vezetni a valódi e-közigazgatást is, azaz amikor a hivatalnok is e-ben utazik, nem a buszon a minisztérium felé.

Visszakanyarodva:

Budapestnek szerintem észbe kellene kapnia, de biztos vagyok benne, hogy észbe is fog, amikor eljön az idő.
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 286

A türelem rózsát terem. De vigyázz, ha óvatlan mohón markoló kezedbe veszed szárát, az is szúrós és véredből, igaz csak pár pecsét ""pocsék"", cseppedet is, de elvesztheted.

(Én már réges rég felajánlottam a világ jobbításának oltárán az összeset, lassan végleg összeesek, de még mindig vérzik a szívem, vérzik és sírok, sírok sírok és sorro sory szomorkodok rajtatok (RAJT!!! unk - ez))

Előzmény: Törölt nick (284)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 285

Nem is tudom, de miért, már ki engem megért, de pl. egy kis helyen nincsen annyi huligán és senki sem randalírozik túlon-túl. (Na jó most kissé még a rendakás, mindenki megisme mindenkit és erre töekszik is, előtt fel- és félrefodult a világ) Akár még rendőr nélkül sem. Serifre persze szükség van (cs)rendőr őrzős örs. (???)

NEM KELL ÚJ FŐVÁROS!! (ez a lényeg, megint egy elképesztő bedilizett képtelen ötlet :-((()

Előzmény: Törölt nick (282)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 283
És különben is az (mi!!) nem gyáva és nem gyáva, csak és csak is azt kivárja kínokon konokon szenvtelen a szenvedést kivárja, hogyha együtt kell, küldetését megcsinyájja. (A nyelvemen van az, amit palóc félig szláv anyámtól kaptam, csak én értem is ám a nyelvemet az igét, de mostanra már muszáj, muszáj kissé kifakadtam. :-(((()
Előzmény: Törölt nick (279)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 281

Bizon, bizon, bízzon!

De ingömet ne dicsértess, állj hadilábon és inkább gondólálkodva magodban másokat is sértess!! El- ki- és kikisértess... ;-)

(Érted Te az igé(r)t!!)

Előzmény: Törölt nick (279)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 280
Boccs de menekültek is vannak. Már akik még valamire vágynak, valami másra mi egymásra (??) Csendes halkabb kisszobáka. Valami suburbáncok ők vagy micsodák, hogy felejtsék a világ kissé hangos zűrzavart csűr-csavart zaját. Nahát!? Hát ez az! De..... Szükségünk van a zsibongó zsibvásárosokra is, a város zajára. Azt mindenki meghallja. Na hallja!! ;-)
Előzmény: Törölt nick (275)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 277

Má megbocsáss de ne vigéckedj vitézkedj itten, mert a történelmi nagymagyaroszág kora, miután beteljesítette szerepet a Te nagymagyar tört tény téveszmédben befejezte küldetését. Egyébként annak, má amit látunk visszafele az időből, oly nagy szerepe nem is volt ám, Ti meg restauálnátok!? Vagy mi a lóizé hisz Euópában omlanak szépen lassan a határok.

Hallotatok olyanról hogy nem testi, hanem lelki magyarországról? Az egyik határa a körapátok védvonulata volt, a másik határai, meg ...... (Jajj az majd a végtelen.... :-((()

Én ez utóbbiban hiszek, de az ám nem dicsőség, hanem végtelen fáradtság, munka, szólongatott szolgálat, békés vívás vívódás az egész világgal világért akár és nem ám arról szól a fáma, hogy a miénk és ..... (többről, többől, sokkal többről van itt nagybaszó.... ti meg elbaszóljátok???) 

Előzmény: Törölt nick (273)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 274

Hát igen. Egy balon álló bolond (még nem is tudják mely oldalon oldalogva is állnak??) százat csinál. Álljbe álljbe a nagy együtt, avagy szétszéledve mozgó hatalmas tudatlan birkanyájba!!

Lehet ide-oda csapódni csapattá összevernek verődtök benneteket bárhová beállni a csatasorba. Ne is izguljatok. Jó ez a módszer, mert én már látom ki fog győzni. Senki az ég világon, mert bizony mindenki veszít, ha eképpen folytatjátok. (Mi ez valami ősi emberi pár tusát pártoskodva pártuskodva lefolytató ősi átok?? Na majd megláttyátok, ha rátok szól (na nem ám én is), hanem atyátok.

Előzmény: Törölt nick (269)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 271
Én spec. Őket is szeretem. Bár elég furcsa spéci menek. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy lenézik a vidéket, a vidék meg na nem ezért nyilván felnéz rájuk. A kultúra mégis csak ott koncentrálódik valahol, de ....... (senki se nézzen le senkit, ez egy örök valami törvény kéne hogy legyen paganus pogányok ----- na de ki a pogány??)
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 267
Aztán meg megsértődnek,ha az ember megmutatja,mennyire beképzeltek,meg mennyire felsőbbrendűnek hiszik magukat.
Nem csodálkozom,hogy egyre többen utálják a fővárost,meg az ott lakókat.
Előzmény: seeman (266)
seeman Creative Commons License 2009.06.21 0 0 266
Na ez nagyon jellemző hsz volt. :)) Erre mondaná megboldogult apám (aki 30 évig dolgozott Bpesten), hogy igazi fővárosi paraszt vagy! :)
Előzmény: aavensis (264)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 265
,,Amennyi kisebbségi kompexusos, majd az összes száz lelkes falukból itt összegyűlt főváros dolgában okoskodni, ..."

Arra nem gondolsz,hogy nem kisebbségi komplexus az,hanem csak egyszerű undor a jelenlegi fővárostól ?
Előzmény: aavensis (264)
aavensis Creative Commons License 2009.06.21 0 0 264
Nem csoda. Amennyi kisebbségi kompexusos, majd az összes száz lelkes falukból itt összegyűlt főváros dolgában okoskodni, az megdönt minden csúcsot a kategóriában.
Előzmény: Törölt nick (261)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 263
Nincs jelentősége az én esetemben.
Tőlem maradhat Budapest a főváros.

Ami jobban érdekel,meg amit támogatnék,az a Dunántúli Köztársaság megalapítása.
Előzmény: Törölt nick (261)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 260

Az igazság és a helyes út látása szerinted fáj? S most mivel Te nem annyira látod rámkiabálsz?

Ki van a te belátó lélked kissé sikol(t)va. Vak vágányokon vagánykodsz?

Én csak a nyelvemet használom és értem a villámló világos fényes világot. (Na jó nem mindent...... vár rátok felebaátok egy kis tettözön, s nem csak a hüll je séges buta duma)

Ne velem törődj, hanem azzal, amit leírtam. S kritizáld azt, hogy jót avagy a rosszat mondtam. Anélkül hogy szánt-szádékkal akarva nem akarva Téged esetleg felbosszantam (??? - érted???) 

Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 259
Minden rendben ?
Olyan kis boldogbódultnak tűnsz. :-)
Előzmény: mociga (258)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 258

Az én fővárosom az én szeretett kicsiny vidéki falum. Itt töténnek a fontos dolgok nekem, s azoknak azokkal kiket szeretek. És sok-sok más kicsinke vidéki falu-város, szeretem én az egész nagyvilágot. Elfér az én nagy szívembe sok-sok-sok-sok főváros.

Legyen Pustavacs, az adott pillanatban, ha fel- (vagy le??) megyek felhúzzák házukhazájába hozzájok......

ÖNKORMÁNYZOK???

Előzmény: Törölt nick (256)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 257
Majom a ketrecben? Nem talán és ez nékem is csak talány! Akik csak nyitják csukják a rabok? Ők még azt hiszik magjukról, nekik mindent szabad alom-lom-lom szabadok... :-((( 
Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 256

Pusztavacs az új főváros ?
Előzmény: mociga (255)
mociga Creative Commons License 2009.06.21 0 0 255
Jó helyen van ez a buta pest! A lélki de határtalan megjár magjár Magyarország leges-legközepiben. ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 254
,,Nem is gondoltam, hogy te vagy a mágnesmiska. :)"

Ja,ki voltam tiltva,aztán ma délután nyitották ki a cellaajtót.
Előzmény: Törölt nick (252)
animaq Creative Commons License 2009.06.21 0 0 253
Ezt is csak egy olyan országban lehet felvetni, ahol szítják a széthúzást mint gizi.

Kíváncsi lennék mit szólnának a Ausztriában vagy Angliában ha valaki felvetné hogy ne Bécs ill. London legyen a főváros...

Ez tipikus SzDSz találmány. Foszd meg az országot a történelmétől és a hagyományitól és uralhatod...

(Ja és szítsd a széthúzást!!!)
Előzmény: anarcho-nacionalista (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 251
,,..vettem. veled szemben többé nem hivatkozom a józan észre és gazdasági rációra. igazad van, megnézhettem volna, kinek válaszolok..."

Jó,csak a józan ész nevében,meg a gazdasági rációkat nézve még mindig nem írtad le,hogy mitől nem jó az ötlet.
Mondjuk a Bakony közepére épülne az új modern,korszerű főváros .
Előzmény: Törölt nick (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!