ez de tetszik!!! A rettegők hivatalosan rettegnek a Jobbiktól /már importálják is a rettegést,mert ithon kevesn rettegnek/, és belekötnek az élő fába is...
Azért kíváncsi lennék Bokros hogyan deklarálná politikai nézeteit. :)))
"A Jobbikkal kapcsolatos kérdésre Szájer kifejtette, hogy bárkivel hajlandóak együttműködni az Európai Parlamentben, ha a magyar érdekek érvényesítése ezt kívánja. Megjegyezte, hogy a magyar néppártiak szavaztak már együtt például kommunistákkal is."
Hehe, agyhalottkám. Ez pont Bokros reszortja volt az ún. csomagja alkalmával. Ami kb. ebből meg a hazai valuta folyamatos lerontásából állt némi teljesen felesleges szociális érzéketlenséggel megfűszerezve.
Medgyessy már a Bokros csomag ún. eredményeit tönkretette Horn korménbeli pü minisztersége allat, amit a fidesz tett rendbe, minden különösebb megszorítás nélkül, pedig a maszop állandóan csomagot akart. Csak erre a maszop (torzonbor)zombik nem emlékeznek. Vagy nem akarnak emlékezni...
Az összes magyar EP-képviselő seggfej. (Bokrost kivéve) Tehát dugják össze a hülye fejüket, és gondoljanak meg minden alaposan
NE ADJÁK EL MO-t NYUGATEURÓPÁNAK BAGÓÉRT!
Szájer is jobb lenne ha szerényebb lenne, és magába nézne (a hülyeségeit lesse, holnap már a dán parasztok felvásárolják Mo-t bagóért, ha nem nyitja ki a csipáját ő is meg mind.
Pedig, a sarkít is, teljesen igaz van. A bokros is úgy intézi az ügyeket, mintha egy cégben tenné. Csak az ország nem egy cég. Bokrostól eddig nem igen lehetett mást hallani, csak, hogy milyen elvonásokra van szükség. Azt egy ötödikes is el tudná képzelni, milyen sarcokat vessen ki, de azt már nehezebben, hogy miként kellene egy országot nagyobb konfliktus nélkül, folyamatos fejlődési pályán elvezetni. Na ezt a Bokros sem tudja, vagy, ha tudja, jól titkolja.
Például az általatok oly sokat emlegetett Szlovákia!
Én végighallgattam néhány vitát a választás előtt, s hallgattam a Munkáspártot, a sületlenségek sokaságát, hallgattam a Jobbikot, az ostobaságtömeget, s hallgattam Bokrost. Abszolut világos, logikus érveléseivel az ilyen csakazértisfejlődünkhanincsismiből érveléseket nevetségessé tette Morvai nagyasszonnyal, Türmerrel együtt.
Nem véletlen, hogy a fidesz és a kdnp nem ment el, pontosabban nem mert elmenni a vitára!!! Belőlük is bohócot csinált volna.
De én ettől még nem kedvelem, ami azonban a fejében van gazdasági ügyekben, az bizony több, mint a komplett fideszbagázs az Eu-ban a kiegészítő urakkal együtt.
Különben számos országban volt tanácsadó, pl Horvátországban is. Igaz bizony, nem volt népszerű, de ahol nekimentek a programjának, s főleg végre is hajtották, ott a dolgok pozitíve fejlődtek.
Mint ahogyan a csomagja után mi is elindultunk felfelé, s amit a fidesz vastagon elszórakozott.
Sajnálatos igazság, Bokros a legértelmeseb magyar eu-képviselő ez tény.
Pedig matematikából mindig elégtelen kapott. Ez a magyar értelmiség! matamatikai analfabéta.
(ezt a kádárista matematika oktatás tette, miután eleve hülyének tett fel mindenkit igy matematika helyett hülkye matematikához nem tartozó módszereket tanitottak, én a nagyapámtól tanultam a matematikát leginkább. (sokan mások is, ) azután meg mgam néztem utána mindennek....