Keresés

Részletes keresés

pindiy Creative Commons License 2009.06.21 0 0 63
Rettegni ugyan nem kell ettől a jobbiktól, de szégyelni illik....
Előzmény: Törölt nick (60)
méregkeverő Creative Commons License 2009.06.21 0 0 61

Nem!

Neked!

Előzmény: szegény Sudár Anni (59)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 60

ez de tetszik!!! A rettegők hivatalosan rettegnek a Jobbiktól /már importálják is a rettegést,mert ithon kevesn rettegnek/, és belekötnek az élő fába is...

Azért kíváncsi lennék Bokros hogyan deklarálná politikai nézeteit. :)))

szegény Sudár Anni Creative Commons License 2009.06.21 0 0 59
Remélem ezt a postot az mdf-nek szántad.
Előzmény: méregkeverő (57)
pindiy Creative Commons License 2009.06.21 0 0 58
"A Jobbikkal kapcsolatos kérdésre Szájer kifejtette, hogy bárkivel hajlandóak együttműködni az Európai Parlamentben, ha a magyar érdekek érvényesítése ezt kívánja. Megjegyezte, hogy a magyar néppártiak szavaztak már együtt például kommunistákkal is."

magyarul azt mondta, hogy szarnak a morálra....
Előzmény: IDKFA (2)
méregkeverő Creative Commons License 2009.06.21 0 0 57

Arra már többször is ráfázott az ország (45 elött is, után is), hogy egyes honfitársait a "haza ellenségének" kiáltott ki!

:-(((

Nem kéne elkövetni ugyanazokat a hibákat...

Előzmény: szegény Sudár Anni (54)
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2009.06.21 0 0 55
haz=haza
Előzmény: szegény Sudár Anni (54)
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2009.06.21 0 0 54
Az MDF a haz ellensége, a határon túli magyarok nem.
Előzmény: méregkeverő (43)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.06.19 0 0 53

Együttműködésük stratégiai jellegű.

Nerm is lehetne más: a Jobbik a fiderszes polgári körökből nőtt ki, és nincs benne semmi, ami korábban ne lett volna meg a Fideszben is.

Előzmény: Grotto azzurra (-)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.19 0 0 51
Ez ellenérvnek ölég gyenge.
Előzmény: Törölt nick (50)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.19 0 0 49

NE ADJÁK EL MO-t NYUGATEURÓPÁNAK BAGÓÉRT!

Hehe, agyhalottkám. Ez pont Bokros reszortja volt az ún. csomagja alkalmával. Ami kb. ebből meg a hazai valuta folyamatos lerontásából állt némi teljesen felesleges szociális érzéketlenséggel megfűszerezve.

Előzmény: Törölt nick (47)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.19 0 0 48
Medgyessy már a Bokros csomag ún. eredményeit tönkretette Horn korménbeli pü minisztersége allat, amit  a fidesz tett rendbe, minden különösebb megszorítás nélkül, pedig a maszop állandóan csomagot akart. Csak erre a maszop (torzonbor)zombik nem emlékeznek. Vagy nem akarnak emlékezni...
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 47

Az összes magyar EP-képviselő seggfej.  (Bokrost kivéve) Tehát dugják össze a hülye fejüket, és gondoljanak meg minden alaposan

NE ADJÁK EL MO-t NYUGATEURÓPÁNAK BAGÓÉRT!

Szájer is jobb lenne ha szerényebb lenne, és magába nézne (a hülyeségeit lesse, holnap már a dán parasztok felvásárolják Mo-t bagóért, ha nem nyitja ki a csipáját ő is meg mind.

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 45

Külfökdön jó lenne ha egyik párt sem belpolitizálna, mert az sok pénzembe kerül. tehát minden magyar eu-képviselőt egyégbe.

Ki kezdte...Gönczöl nem beszél a magyar jobbikosokkal nemde?

Szégyellős?

Szájer meg folytatja, észosztásnál ő sem állt elől.

Előzmény: méregkeverő (43)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 44

Megyesi elszórakozott pontosabban.

Feltünt-e hogy a bokros megszoritások után a FIDESZ egyensúlyt teremtett megszoritások nélkül, amit meggyesi teljesen tönkretett.

Előzmény: Törölt nick (37)
méregkeverő Creative Commons License 2009.06.19 0 0 43

Tehát a Magyarországon kivüli magyarokkal igen, a Magyarországon belüli magyarokkal nem?

Éljen a nemzeti egység!

waxxablaze Creative Commons License 2009.06.19 0 0 42
Igaz bizony, nem volt népszerű, de ahol nekimentek a programjának, s főleg végre is hajtották, ott a dolgok pozitíve fejlődtek."

de hol?
ez a kérdés.
Előzmény: Törölt nick (37)
aavensis Creative Commons License 2009.06.19 0 0 40
Pedig, a sarkít is, teljesen igaz van. A bokros is úgy intézi az ügyeket, mintha egy cégben tenné. Csak az ország nem egy cég. Bokrostól eddig nem igen lehetett mást hallani, csak, hogy milyen elvonásokra van szükség. Azt egy ötödikes is el tudná képzelni, milyen sarcokat vessen ki, de azt már nehezebben, hogy miként kellene egy országot nagyobb konfliktus nélkül, folyamatos fejlődési pályán elvezetni. Na ezt a Bokros sem tudja, vagy, ha tudja, jól titkolja.
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 39
Ajjjjaj, komoly korlátok között mocorogsz, ha ennyi a felismerés:-)
Előzmény: anyabanya (34)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 38

Gratula, Ica!

Te vagy a 21.század mindentudója, csak használni nem tudod azt a rettenetes nagy tudásod.

Előzmény: Réz Gál Ica (33)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 37

Például az általatok oly sokat emlegetett Szlovákia!

Én végighallgattam néhány vitát a választás előtt, s hallgattam a Munkáspártot, a sületlenségek sokaságát, hallgattam a Jobbikot, az ostobaságtömeget, s hallgattam Bokrost. Abszolut világos, logikus érveléseivel az ilyen csakazértisfejlődünkhanincsismiből érveléseket nevetségessé tette Morvai nagyasszonnyal, Türmerrel együtt.

Nem véletlen, hogy a fidesz és a kdnp nem ment el, pontosabban nem mert elmenni a vitára!!! Belőlük is bohócot csinált volna.

De én ettől még nem kedvelem,  ami azonban  a fejében van gazdasági ügyekben, az bizony több, mint a komplett fideszbagázs az Eu-ban a kiegészítő urakkal együtt.

Különben számos országban volt tanácsadó, pl Horvátországban is. Igaz bizony, nem volt népszerű, de ahol nekimentek a programjának, s főleg végre is hajtották, ott a dolgok pozitíve fejlődtek.

Mint ahogyan a csomagja után mi is elindultunk felfelé, s amit a fidesz vastagon elszórakozott.

Előzmény: waxxablaze (29)
dys-cus Creative Commons License 2009.06.19 0 0 36
Majd ha Ti nyertek, akkor ugatérozz wazze!
Előzmény: Grotto azzurra (-)
pikdáma Creative Commons License 2009.06.19 0 0 35

"...a magyar néppártiak szavaztak már együtt például kommunistákkal is. ..."

Ismerve a Fidesz nézeteit, ez magától értetődik...

anyabanya Creative Commons License 2009.06.19 0 0 34
mint egy bankrabló...ide a lét, oszt kuss....no én eddig csak ennyit láttam a Bokrostól...
Előzmény: Törölt nick (23)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.19 0 0 33

"Egy baj van/lesz, Szájerkám!

Hogy Bokros egyedül többet tud, mint ti valahányan és a meghívottak."

És? Mit nyer vele?

Én meg többet "tudok"  mint a MTA. min den tudósa együtt véve!

És?

pindiy Creative Commons License 2009.06.19 0 0 32
pedig érdemes odafigyelni a tanácsokra, oszt nem köll futni olykor a Dontól hazáig, aztán meg tovább....
Előzmény: aavensis (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.19 0 0 31

Sajnálatos igazság, Bokros a legértelmeseb magyar eu-képviselő ez tény.

Pedig matematikából mindig elégtelen kapott. Ez a magyar értelmiség! matamatikai analfabéta.

(ezt a kádárista matematika oktatás tette, miután eleve hülyének tett fel mindenkit igy matematika helyett hülkye matematikához nem tartozó módszereket tanitottak, én a nagyapámtól tanultam a matematikát leginkább. (sokan mások is, ) azután meg mgam néztem utána mindennek....

Antisystem Creative Commons License 2009.06.19 0 0 30

A parlamenti választásokig még nagyon sokat tudnak javítani az mszp és szdsz helyzetén.....

Ha már az MSZP meg az SZDSZ tökéletesen alkalmatlan erre a célra... igaz, ők meg a FIDESZ helyzetén szoknak javítani... így kerek a világ:))

ÜdV

Előzmény: pindiy (13)
waxxablaze Creative Commons License 2009.06.19 0 0 29
Hol vannak azok az országok akik Bokros tevékenységének köszönhetően virágzó gazdasággal rendelkeznek?

Komolyan kérdezem, be is írom az urband legendbe...
bakker.-
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2009.06.19 0 0 27
Ó, anyám ne sirass! Lehet, hogy sokat tud, de nagyon titkolja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!