Lendvai uszított tegnap a JOBBIK ellen, pár nappal korábban Kövér László. Értehetetlen, hogyan kerül egy platformra ez a két ember. Lendvai megmondta a Fidesznek, hogy mit csináljon a JOBBIK-kal.
Nagy hibát követ el a Fidesz, ha nem látja be, hogy már akkor megbukott az "egy tábor, egy a zászló" hülyeségük, amikor meghírdették. Eredménye két elbukott választás lett. Ha most is hallgatnak az MSZP-re és falat építenek a Fidesz és a JOBBIK közé, akkor tovább amortizálódik majd a Fidesz. Ne feledjék, hogy emberek vannak a 71%-ban, akik egyik kérdésben őket, más kérdésben mást támogatnak. Fogadják el a demokráciát és az emberek véleményét.
egy elgondolkodtató cikk, és ebből idézet: "A Jobbik térnyerésével kiderült, milyen hibás volt ez a politika. Ma Orbán Viktornak és a Fidesz vezérkarának vért kell izzadnia ahhoz, hogy az európai jobboldali perspektívához közelítsék a magyar konzervatív világ polgárainak nézőpontját. Ennek az erőfeszítésnek volt szép példája mind a román elnökkel barátkozó Orbán, mind a Morvai Krisztinával levélváltásba bonyolódó fideszes EP delegáció." Mit tehet a Fidesz saját táborával?
Szeretem annyira a Belvárost, hogy az azt rendszeresen szétverő Torockai-Betyársereg-Budaházy féle idiótákkal semmilyen közösséget nem válallok. Ahogy az általam ismert többi FIDESZ-szimpatizáns többsége sem. Vona meg most kötött velük szövetséget.
Orbán lesz a miniszterelnök. 2002 óta akarom, hogy ő legyen. Mi a probléma? Az, hogy több a zászló? Megmondtam akkor, amikor folyt a nemzeti oldal írtása. És az "egy tábor egy a zászló" miatt buktunk két választást. És tettük tönkre ezzel az országot. Közösen. Csak vannak olyanok, akik kitalálták és kivitelezték a hülyeséget. Nekik speciel több a felelősségük....
Az, hogy te nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nincs. A fideszesek döntő többsége is tudja, hogy a bal-jobb felosztás nem él. Nemzet viszont él e hazán. És környékén.
Allapvetően téves a topic címe, a tábor sem egy. A FIDESZ tábora szerintem nem említhető egy napon azzal a díszes társasággal, amelyik Pusztaszeren gyűlt össze, és amelyek között olyan komoly társaságok voltak, mint pl. egy Betyársereg nevű. Az ember nem tudja, sírjon, vagy nevessen.
Na, hát erre mondta Orbán Viktor, hogy amennyiben fasisztaveszély lenne, akkor a FIDESZ ez ellen meg fogja védeni az országot.
a FIDESZ pénzén, a FIDESZ hátán mászott fel a jobbik a mostani eredményére, a FIDESZ köldökzsinórja nélkül vége lesz hamar, mert önálló életre képtelen. Csak arra jó, hogy most megossza a jobboldalt. Szerintem baloldali megrendelésre.
Tehát a baloldal megrendelte a jobbikot a fidesztől, amit az engedelmesen teljesített is, adta a pénzt, tartotta a hátát a mászáshoz. :DD Amúgy jól vagy?
jobbik miért nem használja ki a főbiró jelölt körüli szavazásos cirkuszt? olyan gyomrost lehetne bevinni..., mint ahogy az elhallgatott újabb hitel-kuncsorgás okán
"És a Baló volt felesége mitől lett egyszerre hiteles? Hogy azt mondta, hogy ő majd a mi érdekeinket képviseli?"
És pl. Orbán 94 után mitől lett hiteles? Tudod, a nagy keresztyén hazafi és családapa, aki korábban úgy viszonyult a valláshoz, hogy "térdre csuhás, imához!". Meg aki kivonult a parlamentből a trianoni megemlékezéskor, mert annyira nem bírta elviselni.
Vagy az MSZMP-be 89-ben (!) belépő, az utolsó komcsi kormányban privatizációs kormánybiztos (!) Martonyi pl. mitől hiteles? És folytathatnám a sort napestig, persze hiába, mert ők számodra érinthetetlenek, mivel fideszesek.
"Emésszétek meg: Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt. (Aztán pár év múlva talán Szijjártó Péternek.)"
Nyugtass meg, Szijjártót csak valami fanyar tréfaként biggyesztetted oda!
"Ti vagytok megosztóak, ti osztjátok meg a kommunistaellenes erőket, nem a FIDESZ."
Mit értesz megosztás alatt? Elárulom, a Fidesz soha a büdös életben nem szerzett volna (és nem is fog) egymaga 71%-ot semmilyen választáson. Most a Fidesz+Jobbik ennyit ért el. Ahelyett, hogy ennek örülnél, csak vádaskodsz és vagdalkozol.
"Valljuk be, a FIDESZ pénzén, a FIDESZ hátán mászott fel a jobbik a mostani eredményére, a FIDESZ köldökzsinórja nélkül vége lesz hamar, mert önálló életre képtelen."
Hoppá! Eddig azt hallottuk minden fideszestől Kövér et.-vel az élen, hogy az mszp pénzeli a Jobbikot. Ezek szerint mégis a Fidesz?
"Csak arra jó, hogy most megossza a jobboldalt."
Ismét egy megmagyarázásra váró kijelentés., ld. első bekezdés.
"Szerintem baloldali megrendelésre."
Na, csak eljutottunk ide :-) Szóval akkor most a Fidesz vagy a maszop pénzeli a Jobbikot? Attól függ, hogy éppen melyik képtelenségedet akarod alátámasztani? :-D
És a Baló volt felesége mitől lett egyszerre hiteles? Hogy azt mondta, hogy ő majd a mi érdekeinket képviseli? El ne sírjam magam. A férjét is megkérhette volna erre annak idején.
El se hiszem, amit a jobbik megenged magának. A FIDESZ kapott 56 százalékot, a jobbik csak 14-et. Vona ne nyilatkozzon olyat, hogy kormányozni készül, mert őt erre senki sem hatalmazta fel.
Emésszétek meg: Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt. (Aztán pár év múlva talán Szijjártó Péternek.)
Morvai, Vona, Szegedi pedig egy-egy felejthető epizód marad a Magyar Köztársaság történetében.
Hiteltelen pártok után újak jönnek. Eltelt 20 év és az ország ugyanott sincs, mint 20 éve. A felelősöket bünteti a nép. És én soha nem vagyok mi. Legfeljebb mint a magyar nemzet része. Amit sem megosztani, sem kisajátítani nem célszerű.
"Ti vagytok megosztóak, ti osztjátok meg a kommunistaellenes erőket, nem a FIDESZ."
Senki nem osztja meg a kommunista ellenes erőket, mert a Parlamenti képviselők összeadódnak.
"Valljuk be, a FIDESZ pénzén, a FIDESZ hátán mászott fel a jobbik a mostani eredményére"
Frászt. Nemzeti érzelmű kisemberek, vállalkozók pénze, társadalmi munkája segítségével jutott be a Jobbik az EP-be, és legnagyobb részt az MSZP-től vett el szavazatokat.
"Csak arra jó, hogy most megossza a jobboldalt. Szerintem baloldali megrendelésre."
Marhaság. Mi haszna van a baloldalnak abból, ha a Jobbik elveszi a szavazóit és legyőzi?
Ti vagytok megosztóak, ti osztjátok meg a kommunistaellenes erőket, nem a FIDESZ. A FIDESZ 2/3-a után megjegyzem, a jobbik is eltűnik a süllyesztőben, oda, ahová való.
Valljuk be, a FIDESZ pénzén, a FIDESZ hátán mászott fel a jobbik a mostani eredményére, a FIDESZ köldökzsinórja nélkül vége lesz hamar, mert önálló életre képtelen. Csak arra jó, hogy most megossza a jobboldalt. Szerintem baloldali megrendelésre.
Gusztustalan cikket firkantott Bencsik András a Demokratájában.... Azt hazudta, hogy sikeres volt az "egy a tábor, egy a zászló" Fidesz program. Olyannnyira sikeres volt - tudod szegény fideszfillérekért rabszolgáló Bencsik - hogy két választást vesztettek el miatta...