Te egy ökör vagy, aki baromsagokat beszel. Azonkivul undorodom azoktol, aki halottakat pocskondiaz, kulonosen akkor, ha semmi alapja nincs. David Carradine kivalo szinesz es ember volt, ezen a te post mortem gyalazkodasod semmit nem valtoztat. Ha lehet, ne valaszolj.
Egy zart thai forumon mar par oraval a halala utan mondtam, hogy az adott korulmenyek kozt egyertelmuen erotic asphyxiation lehet a halal oka, de nem sokan figyeltek ram, mert mindenki csak szovogette a sajat hajmereszto osszeeskuves elmeletet az uggyel kapcsolatban. Lehet, hogy most nem azzal kene foglalkozni elsosorban, hogyan halt meg, hanem azzal, hogy milyen ember volt es mitol volt ertekes szereploje korunknak, ahogy legalabbis enyemnek az volt. En kedveltem es szerettem David Carradine-t, aki velemenyem szerint megerdemel annyit, hogy eltavozasat tiszteletben tartva ne vajkaljunk tulsagosan a korulmenyekben. En a magam reszerol mar elbucsuztattam, de azt, hogy ebben valaki csatlakozzon hozzam, egyeni dontesre bizom.
Teljes mértékben osztom a meglátásodat. Nyugodjék békében.
Nagyon sajnálom. Talán épp tegnap nézegettem az ő és a családja, főleg a testvérei dolgait a neten. Sajnálatos, hogy nem kapott olyan minőségű filmszerepeket, jó rendezőknél, mint amilyen a Kígyótojás volt.
Index: "Nyaka és pénisze körül kötéllel találták holtan szállodai szobájában a 72 éves színészt."
Azer nemsemmi kozonseges es tapintatlan eza zindex, hogy ezt igy kozli cimlapon. Jopar nemzetkozi hiroldalon olvastam a hirt, es sehol se az szamitott hirnek, hogy hova tekerte a kotelet... (Amugy azt, hogy hova tekerte konkretan sehol sem emlitettek, igy nemtom az index ezt az infot honnan veszi)
Pár hete volt az a fiatal színésznő, most nem ugrik be a neve... aki szintén felakasztotta magát, másik szobában a barátja volt... az is érdekes és érthetetlen helyzet volt. Ez most "divat" lesz? :(