Nehéz döntés volt de létre kellett hozni. A 25-ös vonal topikjába járó törzsközönség 99%-a megunta a határállomás és a vonal szapulását, az állandó gúnyt, ami napjában nem maradt el. Így itt az idő, ami csak a Déli Vasútról és két szeretett határállomásáról, Gyékényesről és Murakeresztúrról valamint a horvát oldalról szól. Nyugodtan kilehet beszélni, hogy miért megy az IC, EC, EN 5 órát Gyékényes és Budapest között, miért alszik Murakeresztúr éjjel, valamint hogyan játszik közre mindezekben Őrihódos állomás. Mikor jön el a revans és a törpe tolatásjelzők ideje a 30-as vonalon? A topik alcíme: Le Hodossal! Le a 25-ös vonallal!
Aln letrehozott egy uj topicot (erre utalas vagy link: ld. a 25-os vonal topicban!)!
A kerdeseim hozzad: Honnan ismered te ilyen jol a Murakeresztur es Gyekenyes teherforgalmat es adatait?!
Konkretabb kerdeseim:
- nem semmi a lairasod a 4 teherrol Murakeresztiron at! Koszi!
- tenlyeg csak napi negy van atlagban?
- rohadtul SAJNALOM, nagyon kar, hogy nincs meg a tobbi, akik regen mind ott voltak!
- meg napi 3 db szemely van, ugye? (marmint atmenoben)
A hatarnyitasrol: En ugy tudom reggel 6-kor nyit es este 10-kor zar, minden nap. (Pedig anno meg a RoLa is ejjel jart, csak MAV jatszotta az agyat es igy is Hodosnak segitett be az ejjeli bezarassal! Na mindegy, el fog meg jonni annak az ideje, hogy ejjelre is megnyiljon ISMET Murakeresztur is! Itt jegyzemmeg, hogy csaoda, hogy Gyekenyest ejjelre ugyanugy nem zarja be aMAV ki es belepo vonatokra!)
Tovabbi dolgokat ebben a temaban INKABB az Aln altal nyitott uj topicba, please, habar szerintem ide is boven beleferne, de hat ...
Inkább csak a Murakeresztúr-Cakovec-Sredisce ob Dravi határforgalmat ismerem, főleg a HZ-Online (tudja a tehereket is) gyakori nézegetéséből adódóan, de a Cakovec környéki fotózások is segítettek.
Igen, legtöbbször csak 4 van naponta, de természetesen előfordul, hogy ennél kevesebb vagy több megy.
A napi 3 személy is stimmel (irányonként).
A határ üzemelési idejét még mindig nem tudom, de reálisnak tűnik amit írsz.
Ill. az is, hogy a szoci idokben miert kellett Murakereszturnak uj allomasepulet es miert nem kapott olyan dominot (vagy hogy is hivjak) amit Gyekenyes kaptt es a sarga iranyitotoronyban van? Hisz Murakereszturon is volt forgalommar akkor is boven!
Jó, hogy létrehozták ezt a topikot, szeretem a környéket, nagyon szép a Dráva mentén. A vasutallomasok.hu-n nem találtam semmilyen képet Murakeresztúr régi allomásépületéről. Van vkinek ilyen képe?
"Nincs semmien fennhang." ... ... Annyira azért nem szabadultak el a másik topicban az indulatok...
"Ott tessék panaszkodni. " Ha megteszem ki leszek tiltva mint a hokedli indóház topicból... :) Egyébként akkora poén hogy ha be vagyok jelentkezve akkor nem enged be, ha meg kilépek akkor igen:) Egyébként szívesen panaszkodok de nincs mire mert én nem csinálom mesterségesen a feszültséget...
Nincs semmien fennhang. Napjában erről van szó. Ott tessék panaszkodni.
Miért a Restiben jött létre kérdésedre a fórumleírást bemásolom:
Resti
Resti, bisztró, váróterem, dohányzó, az urizálóknak kaszinó. Kinek mi tetszik. Itt lehet bármiről dumálni, fotókat nézegetni, megosztani, szeneslapáton szalonnát sütni, mindent ami másutt offolás.
Új topikot itt lehet nyitni, ha a szimpla dumáláson, csetelésen túlmutat, akkor áthelyezzük a megfelelő szekcióba.