Kikéri magának a táborunk,hogy kétrudas embert Fulókérccsel azonosítják egyesek,mert nem Fukókércsi CBF Ultras tag!!!Sosem volt nálunk a meccs előrr a játszón és huligánakcióinkban sem vett részt!
Pál! Lenne Önhöz egy személyes kérdésem. 12 éves vagyok, encsi lakos, de valahogy mindig a Fulókércs csapatával szimpatizáltam. Ebből a suliba mindig balhék voltak, főleg matek órán, mert a matek tanár is encsi huligensz. A kérdésem az lenne, hogy megalapíthatnánk-e az encsi szekciót, CBF sez. ultra, curva, nordsud, hooligans, tigers, front, side Encs néven? várom a válaszát itt, vagy chat.hu-n, ott cicaboy101 néven vagyok.
kedves palika95!menjetek egyszer rómába meccsre!tátva marad az állkapcsod!ott lehet huligenszkedni,ultrászat játszani,többezer embert szurkolni látni!sőt van ülőhely is,nem kell állni,ha elfáradsz!és tudtok biciklizni a stadion körül is!
kedves kétrudas!a honlapunkon megjelent egy olyan,hogy ön fulókércsi cbf ultras tag,pedig nem az!ezt tudom,mert a táborunk tagjait ismerem,és a huligános akcióink alatt sem volt ön jelen!vagyis ön nem fulókércsi,ezért a hozzászólásait töröltük!akkor ön netán encsI?mert mi nagyon nem szeretjük az encsieket!úgyhogy ne legyen az,mert akkor kemény lesz!úgyhogy ne írjon a topikunkban cbf ultras huligán tag nevében egyben sem!köszönettel palika95 az ultra osztag frontembere