Keresés

Részletes keresés

Manithou Creative Commons License 2009.04.18 0 0 0
Nem írt senki, de ha netán ide tévedne valaki, akkor legyen ez neki tanulságul:

A BELKIN-t később sem sikerült munkára bírni. Ezt még elnéztem volna, reménykedve abban, hogy a dobozon megadott telefonszámon segítséget kapok. A matrica szerint minden munkanap, munkaidőben hívható. Egész délelőtt hívogattam. Senki nem vette fel.
Ezek után visszavittem és kicseréltem egy D-link DKT 400-as csomagra, ami tartalmaz egy DIR-615 routert és egy DWA-140 Wireless N USB adaptert.
Gond nélkül be tudtam konfigurálni kb. 10 perc alatt.
Panel lakásban használom. Egy falon keresztül jelveszteség nélkül viszi át az adatokat. Tudom ajánlani.
Manithou Creative Commons License 2009.04.16 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek.
A minap váltottam internet szolgáltatót. UPC helyett DIGI. Az elvi sávszélesség 30/20 Mbit/s.
Amikor a szerelő beállította a rendszert, feltűnt neki, hogy nem megfelelő a sebesség.
A régi router (D-link 604) kiiktatása mellett már jó volt.
Javasolta, hogy vegyek egy másikat. Mivel egyébként is volt már igény a wifi-re itthon vettem egy BELKIN FD8233 vezeték nélküli routert, amihez kaptam egy USB adaptert is.
Sajnos azonban a kezdeti örömök után jött a bosszúság:
Az új eszköz nem kapcsolódik az internetre valamiért.
Nem tudom, hogy milyen beállítást nem állítok be helyesen, de gyanítom, hogy felhasználói hiba miatt nem akar működni. :-)
Ha valaki tudna segíteni a beállításokban annak nagyon hálás lennék.
Sajnos sem angolul nem tudok, sem a hálózatokhoz nem értek.
Nem tudom, h mennyire fontos de a DIGI nem hozott modemet. Egyszerűen csak behúzták a kábelt. Az megy a routerbe.

Előre is köszönöm a segítséget.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!