Ezért az egyért sajnálom, hogy Szűcs Erika már nem lesz a kormányban. Amilyen szépen az el tudta küldeni a hírtévés bagázst melegebb éghajlatra... öröm volt nézni :))
Kissé én is sajnálom, ha megláttam mindig Lényin felesége Nagyezsda jutott az eszembe. Külsőleg, belsőleg igazi bolsevik típus. Meg kéne szoborni Szerikát és kiállítani a komenyista szoborparkban....A libatolvaj fizethetné a szoborállítás költségeit...
Ezért az egyért sajnálom, hogy Szűcs Erika már nem lesz a kormányban. Amilyen szépen az el tudta küldeni a hírtévés bagázst melegebb éghajlatra... öröm volt nézni :))
nézegessed ezt az úri/elvtársnőt...,ennél jobban már nem is tudta volna lejáratni magát...
Majdnem arra gondolt, hogy akár eszébe is juthatna, hogy megveri a HírTV egész stábját. Ping-pong versenyen. Fúúúúúúú...... a rohadékja.
Én láttam amit a HírTV leadott az esetről. Ennél udvariasabb és békésebb kérést nem lehetett volna intézni ahhoz a mikrofontartó állványhoz. Ha neked erről az jutott eszedbe, hogy majdnem agyonverte az egyébként igen pofátlan tenyérbemászóan viselkedő riportercsajt, akkor nem irigylem a családodat.
Ebből sikerült kreálnod egy ilyen topikcímet, az magáért beszél Lidi. :-)))))
nem mondhat olyat, hogy nem nyilatkozik pl. a hír tv-nek
Már miért nem mondhat???
Közszereplő. De ez nem jelenti azt, hogy minden büdösbunkó riporternek kötelezően nyilatkoznia kellene. Főleg nem egy olyan tévének, ami objektivitásból a néhai Sazabd Nép c. sajtótermékre hajaz.
Bízom az enyhe ítéletben, a bíróságnak figyelembe kell vennie, hogy a most regnáló hatalom görcsös kapaszkodása komolyan irritálja a magyar nép idegrendszerét.
1. Akkor fogd fel ugy hogy szellemesen rápirított, hogy mise után nem kíván nyilatkozni. Nyilván a ripoter mást várt valami ollant amit a hírtvsek a maszoposoktól bunkó módon el kell hogy viseljenek.
2. Református is részt vesz pld. Szent Jobb körmeneten.