Igazából már akkor eléggé erőteljesen felmerült benne, hogy Henry a gyilkos, amikor JD meghalt és Abbey megtalálta. Fura volt, hogy csak ott áll véresen. Miért nem kérdezték meg, hogy hogy került rá a vér... Vagy ha ő találta meg JD-t, miért nem maradt vele? Na mind1, ezek már csak ilyen apróbb furcsaságok.
Észrevettem mellesleg egy kis bugot. Amikor a 13. rész elején Sully és Henry mennek az erdőben és Henry meséli a hülyeségeit, majd Sully mondja, hogy álljon le... Akkor utána Henry nem azt üvölti, hogy Trish, hanem vmiért azt, hogy Josh. Meghallgattam 3x is és az bizony Josh. Lehet, hogy ez egy olyan hiba, amit senki nem vett észre, vagy én hallottam rosszul? Tessék majd lecsekkolni, olyan 13:30 körül van, ha jól rémlik....
Hát, izé... Végeztem is :))))) Ha elkezdek nézni egy ilyen rövid sorozatot, akkor szinte mindig ledarálom 1-2 nap alatt... Nekem nagyon bejött a sorozat. Egy ismerősöm borzalmasan dícsérte és cseszegetett egy ideje, hogy kezdjem már el nézni. Úgyhogy jót vártam és jót is kaptam.
Spoiler:
Őszintén szólva én a Jimmy-Seriff párosra gondoltam már az elejétől fogva. Amikor viszont kiderült, hogy Wakefieldnek van segítője, akkor már lehetett sejteni, hogy a kis gonosz Henry a rosszfiú. Sőt, tulajdonképpen a miértjét is.
Nehéz lett volna ebből egy sokkal hosszabb sorozatot csinálni (mondjuk még 6-7 rész simán belefért volna), de elnéztem volna még egy darabig. Szerethető szereplők voltak, nem túl erős színészi alakításokkal. Cal csávó mindenképpen elnyerte a tetszésemet. Jó párost alkotta Chloe-val. Őket megkedveltem nagyon. Még a haláluk is szép volt :)
Na, hát röviden kb. ennyit írnék a sorozatról... Hátha lesz 2. évad :)
Olvasgattam külföldi oldalakat, ahol azt valószínűsítik, hogy a gyilkos Wakefield fia. Illetve nem is egy gyilkos van hanem kettő, akik együtt "dolgoznak". Az biztos, hogy valaki látogatja Wakefield sírját, a mécsesekből ítélve. Most vagy egy rajongó:) vagy tényleg a fia. Nem hiszem, hogy a helyiek közül bárki is ezt tenné csak úgy.:)
"John Wakefield 6 embert ölt meg. Hét évvel ezelőtt felbukkant a szigeten, és gyilkolni kezdett. Lefejezett, felakasztott vagy megégetett mindenkit, aki az útjába került."
Hmm, tényleg érdekes címek. Biztos van jelentőségük, ami ki is derül majd gondolom.:) De az jobban meglepett, hogy több mint egy hónapos szünet lesz majd az ápr.23-ai és a máj. 28-ai rész között. Elég korán van szerintem, alig kezdték el a sorozatot.
Még tényleg figyelni kell ki kivel van, de úgyis elfogynak egyszer:D Bár azokat megjegyzem akik már amúgy is ismerősek máshonnan. Ők is vannak páran.:))