Én ismerek olyan magyar céget, akik a nemzetközi árupiacokon nagyon ott vannak. Reggel a R Café-ban is lehet hallani beszélni egy-egy üzletkötőt tőlük. Solar Capital a cég.
most a 70 kemény dió neki... de mondjuk az egy éves határidős kötések már bőven 80 dollár felett vannak... sokan a 90-es olajat prognosztizálják másfél éven belül...
még akkor is, ha hosszú távra tervezel, egy követő stopot érdemes alkalmazni... most pl 65-66 közé tenném valahova...
azért nem ekkorában játszom, de így is fülig ér a szám, köszi a gratulációt...:-)
egyébként hosszú távra gondoltam beleülni, van valami javaslatod, érzésed, ötleted, hogy meddig érdemes tartani? Hosszú távon minimum néhány hónapot gondolok...
olaj... végre elérkeztünk oda, hogy az 55 dollár támasz... szűk stoppal érdemes lehet belevenni... kína akkor olajtartalékot tervez, hogy ha ezt véghez viszik 1000 dollára verik az árfolyamot :D:D:D (kis túlzással persze)
Én a kakaóra figyeltem fel, hogy milyet mozgott az elmúlt hetekben. Mondjuk fundamentális okát nem látom illetve nem tudok olyasmiről ami erre okot adhat, de ami biztos, hogy egyre csak tör felfelé :)
Mit szóltok az aranyhoz? Tegnap szépen megvették, DE közben az amerikai részvényeket is. Ez valahogyan nem szokványos, hogy egyszerre növekedjen a konzervatív, és a kockázati befektetések aránya. Csak nekem tűnt fel?
jóvicc, bár az tény, hogy kapaszkodik "minden" felfelé, bár szvsz jócskán közrejátszik a dollár gyengülés, ami az árupiaci területen felfele hajtja az árakat...
Bocs a nem ide illő téma miatt, de ez a topik tűnik most a leglátogatottabbnak és hátha van köztetek olyan, aki tudna nekem segíteni.
Szeretnék infót kérni/kapni a Tiszacash Zrt-ről. Földvételi ajánlattal kerestek meg (valakinek a megbízásából), és szeretném megtudni, milyen ügyletei vannak a cégnek, megbízhatóak-e, tényleg fizetnek, vagy csak "kamu" az egész.
Honlapjuk van, szép és dizájnos, de óvatos próbálok lenni.