Madj meglátjuk. Egyenlőre nem tervezzük a közös képviselet leváltását, mert meg vagyunk velük elégedve. Majd olyat keresünk, akiknél szintén tudunk biztonságos keretek között fórumozni. Mivel sokkal biztonságosabb lenne, mint így nyilvánosan.
Szerintem az az indok, hogy a ház mozgása miatt van a nyílászárókkal baj, az kamu szöveg. Nekem panelban cserélték az ablakokat, és az erkély ajtót ennél sokkal nagyobbra, de ott pöcc nélkül záródtak. Semmi garanciális probléma nem volt, éa a mai napig szépen csukódnak.
Felhívtam a gyártót, de ők azt mondták, hogy a szerelés miatt nem ők az illetékesek. Ajánlottak egy céget akik vállalják a javítást, jó pénzért. Szépen lejár a garancia, és végül derül ki, hogy vacak az egész, lehet cserélni, vagy kínlódni. Jellemző a magyar építő iparra az új házak garanciája. Még jó, hogy a Swietelsky nem tünt el. Kíváncsi vagyok, hogy a Modiant, hogy boldogul velük. A bejárati kaput eszi a rozsda. Kb 2 éves! Néztétek az erkélykorlátokat? Helyes rozsdafoltok jöttek ki rajta.
Kedves új vásárlók!
Keményen kérjenek számon mindent, mert ha kifizették a lakást beállhatnak velünk egy sorba.
Nálam az erkélyajtóval vannak gondok. El van deformálódva, gondolom a fal mozgásai miatt. Becsukáskor egy pontnál elakad, és ezért úgy kell becsapni. Sajnos nem is zár tökéletesen.
De igazán az a bosszantó, hogy nehezen foglalkoznak a bejelentésemmel. Már februárban elfaxoltam nekik 2x, de még senki meg sem nézte, pedig most már 2 naponta hívogatom őket. Egyébként a törvény szerint 15 napon belül kellene reagálniuk.
nálunk megsüllyedt a bejárati ajtó, és súrolja a járólapot. már kétszer javították, de most ismét várok a javításra. IMMÁRON FÉL ÉVE!!!! csak a mi ajtónk ilyen szar, vagy másnak is volt ezzel problémája?
nálunk eddig kb 2 év alatt elromlott az erkélyajtó (kb 2 hónap alatt, ezt javították), a szobaajtó (ezt nem), a wc tartály (igen), festék a falon (kifestettük mi inkább m ronda volt nagyon).
mostanában néha vinnyog a konyhai csap. azt nem tudom mi.
Nem tudom, van-e még itt valaki... nem tudok a másik fórumra írni.
Van valami infó, hogy milyen építkezések várhatók mostanában a környéken? Jó lenne, ha elkezdenék felújítani a Thaly-BB. sarkán lévő házat, az a pince és a környéke egyre borzalmasabb.
Azt nem lehetne kérni, hogy minden hozzászólást töröljenek és ne írjanak ki semmit? A közös képviselővel már beszéltem, ő majd kiküld egy emailt a tulajdonosoknak, arról hogy "hová költözött" a fórum!?
Kérünk mindenkit ezentúl oda írja véleményét, észrevételeit.
Köszönjük
-------------------------
Ezt a választ kaptam (több próbálkozás után):
Azért nézz mélyen magadba: te sem gondolog komolyan, hogy majd egy külső fórumot reklámozunk, meg azt sem, hogy elvesszük a felhasználók lehetőségét, hogy minket használjanak...
-------------------------
Lényeg:
Bizonyos szempontból érthető az álláspontjuk. Ebből az következik, hogy nekünk kell megoldani a fórum "laállítását".
Első körben gyűjtsük össze a különböző szempontok alapján aggályos hozzászólásokat, amjd ezeket töröltetem.
Írjunk egy "Fórum zárás" hozzászólást, amiben kérünk minden érintettet, hogy ezentúl a modiant oldalán folytassa a vélemény nyílvánítást.
Szerintem egyáltalán nem paranoid! Miért baj/probléma az, hogyha a közös képviselet honlapján folytatjuk a fórumozást? Szerintem sokkal biztonságosabb, nem adunk tippeket senkinek.
Sajnos az emberi butaságot ezek a hozzászólások sem tudják megváltoztatni, mert feltehetően azok az emberek, akik másokat beengednek stb. nem olvassák a fórumot, és nagy ívben le*ják, hogy mi van a társasházzal illetve annak biztonságával.
A C-ben nem volt meleg víz és fűtés péntek délután majd szombat délelőtt. Jelenleg fűtés van, meleg víz vasárnap este óta nincs. Ha valaki változást tapasztal légyszi írjon!
szerintem ez a fórumtörlősdi erősen paranoid húzás.
a betörők azért tudnak bejönni, mert egyesek boldog-boldogtalant beengednek (igen, felcsöngetnek hozzánk is, udvariasan elutasítjuk a kérést, aztán rendszerint szól vmelyik másik lakásban a kaputelefon és már berreg is az ajtónyitó) plusz megint mások nyitva hagyják a tároló ajtaját, stb.
Szerintem nyugodtan törölhetjük! Aki eddig is aktív fórumozó volt, az tisztában van az előzményekkel. Ezután pedig az új információkat meg fogja tudni osztani a közös képviselet honlapján! Lehet a közös képviseletet kellene megkérni, hogy küldjön egy emailt a tulajdonosoknak, hogy ez a fórum megszűnt és ezután hol folytatódik! Vélemény?
Ki az a BUNKÓ, aki folyamatosan piszkálja a C lépcsőházban a postaládánkat???? Ha valami gondja van, akkor legyen annyi mersze és csengessen be, hogy tisztázzuk a dolgokat!!! Azt hiszem nem mi használjuk jogosulatlanul a postaládát, mert az elsők között költöztünk be!!! Azóta pedig nem vettem észre, hogy többen laknánk a lakásban!!!!