Keresés

Részletes keresés

Detonátor Creative Commons License 2009.05.28 0 0 506
Minden kiforrja magát, és letisztul.
Előzmény: Törölt nick (504)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.28 0 0 505

Érthetetlennek és indokolatlannak tartja az állampolgári jogok biztosának hivatala Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány kijelentéseit, aki a március 15-i eseményekkel kapcsolatos ombudsmani vizsgálatra tett megjegyzéseket.

Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány az ombudsmani véleményre kioktató hangnemben reagált, és közölte, hogy nekik ennek megállapításához három nap is elég volt.

"Azt a körülményt, hogy a rendőrségnek megküldött dokumentum a főkapitányhoz ennyi idő alatt sem jutott el, nem mi vagyunk hivatottak értékelni" – mondta Hajas

MH

Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.05.13 0 0 503
Vizigótok, valószínűleg.
Előzmény: horex (502)
horex Creative Commons License 2009.05.13 0 0 502

Fél 7kor a hiradoban, brutális fiatalkorú rablobandát fogtak el

Vajh, magyarok vagy cigányok lesznek?

by horex

kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.13 0 0 501

A parlament oktatási és tudományos bizottsága nem tartotta általános vitára alkalmasnak az állampolgári jogok országgyűlési biztosának beszámolóját. A Fidesz és KDNP képviselői igennel szavaztak.

Szabó Zoltán (MSZP) szerint direkt politikai véleményt fogalmazott meg az ombudsman.

INDEX

Ha-ha-ha...

Előzmény: Detonátor (497)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 500

"bandában járás és ordítozás ellenes"

Hát nagy a család! :-)

Összejön a sok tesó, unokatesó, jó hogy sokan vannak, aztán az beszél, aki túl tudja üvölteni a többieket! :-)

Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.06 0 0 499
Sz. M. egyik kijelentése se takarítónő, hogy bármit is súroljon.
Cigánydús vidékeinken pedig igen sok üres háziorvosi állás van (miért is??) úgyhogy Molnár dr. bármelyiket elfoglalhatja!
Előzmény: kábelbúvár (493)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.06 0 0 498
Van valami elintézetlen ügyük ??
Előzmény: Detonátor (497)
Detonátor Creative Commons License 2009.05.06 0 0 497
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.05 0 0 496

Nem hiszem, hogy a következő 1 évben sikerülne újat választani, ha kimobbingolnák........

Aztán hogy az kinek lenne jó ???

Or Kán Creative Commons License 2009.05.05 0 0 494

Náci időszakot idéz Molnár Lajos hőzöngése és parlamenti ámokfutása.

:-(((

kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.05 0 0 493

Nem tartotta általános vitára alkalmasnak Szabó Máté általános ombudsman 2008. évi tevékenységéről szóló beszámolóját az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága keddi ülésén. A testület 5 igen, 1 nem és 10 tartózkodás mellett hozta meg a döntését.

A bizottság ülésén az SZDSZ-es Molnár Lajos élesen bírálta az állampolgári jogok országgyűlési biztosát a Figyelőnetnek adott, "cigánybűnözést" érintő, április elejei interjúja [1] miatt. A liberális politikus szerint Szabó Máté nemcsak politikailag nem volt korrekt, hanem - szubjektív véleménye szerint - a "törvények és a nemzetközi intézmények határát súrolták" a kijelentései.

INDEX

kábelbúvár Creative Commons License 2009.04.23 0 0 492

Olvasói levél.

Van olyan lap, ahol több hang is +szólal6.

Előzmény: 33nev (490)
33nev Creative Commons License 2009.04.23 0 0 490
Akkor, kedves Gellért Kis Gábor, ha ezentúl valaki talál egy lefejezett holttestet, máris lehet előzetesbe vágni a Magyar Gárda tagjait. Aztán majd a bíró válogat. Mit mondjak? Brilliáns érvelés. Különösen olyan neves újságban, mint a Blikk... Jajj.. Ez nem az? Ez az ÉS? Akkor itt lenne az ideje kiadni egy cigánybűnözős különszámot. Esetleg lehetne egy oknyomozó riport a gyilkos börtönőrökről, akik szándékosan belehajtanak autókba. Természetesen páncélautókkal, mert az nekik van.

Siméán lehet még fokozni ebben az országban a kollektív elmebajt. Úgy örülök, hogy végre az ÉS is beállt a sorba! Rohattcigányok!
Előzmény: kábelbúvár (489)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.04.23 0 0 489

Gellért Kis Gábor

Ki védi meg az ombudsmant?
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.15 0 0 488

Önbevallás alapján? Ugyan már!

Anoním genetikai nyilvántartás kell.

Előzmény: kábelbúvár (487)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.04.14 0 0 487

A kisebbségi ombudsman azt reméli, a két év múlva esedékes népszavazáson kiderül, hány roma él Magyarországon.

Összeszámolnák a magyarországi cigányokat
Előzmény: Törölt nick (485)
fejenagykoma Creative Commons License 2009.04.11 0 0 486
Azt írja az újság...hogy,....Majtényinak nem kell a kitüntetés a cigányozó Szabótól...
...aszongya, hogy borítékba tette, és vissza a feladónak...

...most ilyenkor mi van?....
kábelbúvár Creative Commons License 2009.04.10 0 0 484

Panaszfelvételi napot tart az állampolgári jogok országgyűlési biztosa jövő szerdán az Észak-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatal nyíregyházi kirendeltségén - közölte Rácz János hivatalvezető.

Szabó Máté ombudsman februárban jelentette be, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is lesz panaszfelvételi nap - mondta a közigazgatási intézmény irányítója.

Kiemelte: a kezdeményezés célja, hogy a panaszosok ne csak a budapesti hivatalban, hanem lakóhelyük közelében is kérhessenek személyesen segítséget az országgyűlési biztostól.
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=477640

horex Creative Commons License 2009.04.09 0 0 480

"minden bizonnyal meg is kínozták előtte."

Höhö

by horex

Előzmény: Törölt nick (473)
horex Creative Commons License 2009.04.09 0 0 479

Ez nem sensei47-nek szólt :)

by horex

Előzmény: horex (478)
horex Creative Commons License 2009.04.09 0 0 478

Brávó!

/bár ez sem magyar szó/

MC. nem tettem pontot a kijelentó végére

Milyen magyar ÍROTT nyelvjárás van?

A "mé má, nízzed, píz" stb. az írott nyelvjárás?

Taniccs ó sensei!

by horex

Előzmény: 33nev (463)
horex Creative Commons License 2009.04.09 0 0 477

Nos , elmondom neked és 33-nak

Nem vagyok gyakorlott gépiró. A billentyuzetem egy 1991-es Videoton 128 karakteres bill. A magyar ékezetesek máshova esnek, nem ahol feliratozva vannak.

Anno programozo is voltam,megszoktam az ékezet nelkuliséget

A by horex,meg onnan származik, hogy naygon-nagyon régen amerikai oldalakon is cseteltem és a "by" kiejtve jelentheti a "viszlát"-ot és az "által" szót is

Többen, itt is , valami jellegzettességgel fejezik be a posztot.

Ennyi.

Nem mentegetőzésképpen, csakhogy meglegyen az örömötök

Add át 33-nak is.

Jöhetnek az érvek,  miért rasszista a Szabó.

by horex

Előzmény: Törölt nick (450)
Der Beste Creative Commons License 2009.04.09 0 0 475

Eddig sem voltam nagy véleménnyel Sólyomról, ez az eset csak fokozta az ellenérzéseimet irányába.

Hihetetlen, hogy a távoltartási ügyben s ebben az ügyben is a bűnözők "pártjára állt".

Előzmény: 33nev (468)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2009.04.09 0 0 471
Nem, nincs ebben semmi szép.
Előzmény: 33nev (470)
33nev Creative Commons License 2009.04.09 0 0 470
Istenem, de szép! Szabó Máté mint Gallilei, Sólyom Lászlót meg az új világrend diktatúrája sanyargatja....
Előzmény: mb3rgyulolo (469)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2009.04.09 0 0 469
"Mit szólsz pl. ahhoz, hogy Szabó Máté egyetlen lendülettel visszavont mindent, amit mondott?"

Mint néhány ismert fizikus/asztrológus az inkvizíció előtt?

"Mit szólsz pl. ahhoz, hogy ez az interjú még - a hasonló témákban általában néma - elnökünknél is kiverte a biztosítékot?"

Az új világrend diktatúrája?

Mit lehet ehhez szólni? Mindent elmondtál te magad is az imént, amit csak érdemes.
Előzmény: 33nev (468)
33nev Creative Commons License 2009.04.09 0 0 468
Visszatérhetnénk a topik témájára? Mit szólsz pl. ahhoz, hogy Szabó Máté egyetlen lendülettel visszavont mindent, amit mondott? Mit szólsz pl. ahhoz, hogy ez az interjú még - a hasonló témákban általában néma - elnökünknél is kiverte a biztosítékot? Izgatottan várom érvekkel alátámasztott véleményedet!
Előzmény: Törölt nick (467)
33nev Creative Commons License 2009.04.09 0 0 466
Ezt te most komolyan írtad? Mit reagáljak rá? Látom, szépen akkurátusan beidézted két korábbi hozzászólásomat. Bár, természetesen, előzmények nélkül tetted, és így magam is csak nehezen tudom elhelyezni őket a szövegkörnyezetben, de mit mondhatnék neked? Talán egy meglepő dolgot mondhatnék: egyetértek magammal.

Mindazonáltal nem nagyon értem a sok D betűt a hozzászólásod végén. MI olyan vicces ebben a hozzászólásban?
Előzmény: Törölt nick (462)
33nev Creative Commons License 2009.04.09 0 0 463
Kedveském! Ha valaki mélymagyar hozzászólásokkal árasztja el a fórumot, igazán elvárható lenne tőle, hogy nem a tartalomhoz cseppet sem illő "by horex" aláírással zárja az összes hozzászólását. A nickedről az égvilágon semmit nem mondtam. Úgy hívod magad, ahogy akarod.

Azt meg, hogy belekötök-e a helyesírásodba, hadd döntsem el én. Tudod, általában jól viselem a az írott magyar nyelv különböző nyelvjárásait. Épp csak elképesztően viccesnek tartom, ahogy mélymagyar fajvédők küzdenek a magyar nyelv finomságaival. Mondanom se kell, többnyire alulmaradnak, és ilyenkor jövök én segíteni. Most például: a magyar nyelvben a kijelentő mondatok végére pontot teszünk. Még akkor is, ha jogos felháborodásunkban nem látunk a pipától!
Előzmény: horex (446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!