Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 10

Nekem egyik kedvenc sorozatom, csak az a baj, hogy az 5. évad vége nekem túl befejezetlen.

Előzmény: MartonkaFull (9)
MartonkaFull Creative Commons License 2011.03.02 0 0 9

Nos most kezdtem el nézni és Nekem bejön... Bár en mannyira mint a Breaking Bad

Kicsit kifejtem ha nem baj, de remélem nem baj ha spoiler is lesz benen mondjuk kb csak a 4. évad közepéig láttam tehát addig :)

Az eleje elég lightos, mintha egy kis sitcom lenne mindössze és sajnos nem sajnos ez a sok poén ez megmarad egész addig ameddig láttam és szerintem végig, am iegyfelől jó másfelől meg sokat elvesz a hangulatból ugyanis a történet relatíve komoly lenne...

Az első évadban csak kis tételben nyomja és megismerjük a szereplőket majd egyre jobban beindul a baj csak az hogy túl keverik és itt a 4. éavdnál már nagyon nagy a keveredés :S

Olyan mintha a breaking Bad fűről szólna és viccesre fognák, mindenesetre nekem a BB sokka lde sokkal jobban bejött ezerszer izgalmasabb és sokkal feszültebb az egész!

b.a.t. Creative Commons License 2009.07.02 0 0 8
Hűha, egy olvasó! :)
Én nem tudok a feliratról, sőt a legutolsó részt se láttam, annyira lefulladt a dolog.
De a korábbi részek azért szórakoztatóak.
Előzmény: prakp (7)
prakp Creative Commons License 2009.07.01 0 0 7
Nem tud valaki az 5. évad feliratairól? Nagyon megállt a projekt...
b.a.t. Creative Commons License 2009.03.31 0 0 6
Jó, hát az egy hülyeség, hogy a Mrs. Scottsent fel kellett keresni, meg hogy oda kellett neki adni a biztosítási pénzt, meg hogy Doug mástól nem tudott kölcsönkérni, meg minden... De jó, hogy most már nem akarják nevelni a népet azzal a nyomasztó U-turnnel és inkább a füves-kúrós-Priuszos móka-bókáról szolnak a dolgok.
b.a.t. Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5
Vúhú, a zsarut kirúgták! Rühelltem azt a fazont kezdettől fogva, hahaha!
"Just because you're crazy and we're crazy, doesn't make us related."
b.a.t. Creative Commons License 2009.03.26 0 0 4
Tetszett, ahogy finoman a néző tudtára adták, hogy Nancy és Celia nem barátok többé. Vicces volt a hajcibálós jelenet, de hogy komolyan kell venni, azt csak Celia hadüzenete árulta el pontosan a rész végén.
Celia kijön a kemoterápiáról, összefut Douggal:
- Nice haircut.
- It's a wig..

És amilyen váratlanul harapta le a kutya Andy lábujjait, annyira érthető is az ötlet:
valamivel ki kellett hozni a rabbiképzőből végre!
b.a.t. Creative Commons License 2009.03.25 0 0 3
Nancytől ellop tizennégyezer dollárnyi füvet a magát az egyetem biztonsági főnökének kiadó dealer. Később összeverve megjelenik Nancy háza előtt és visszaadja a csomagokat. Kiderül, hogy Conrad verette meg a faszit.
- Nem tudtam, hogy ő volt...- mondja Nancy.
- Miért mit hittél? Hogy a szétbaszlak-tündér volt?! - feleli Heylia.
( fuck you up-fairy )
r4hu Creative Commons License 2009.03.24 0 0 2
Előzmény: b.a.t. (-)
r4hu Creative Commons License 2009.03.24 0 0 1
asztakurva...
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2009.03.24 0 0 0
hüvelyg0mbás r0ngy0sélet
Előzmény: b.a.t. (-)
b.a.t. Creative Commons License 2009.03.24 0 0 topiknyitó
Első kérdés: mennyire gyakori az angolban az a kifejezés, hogy "fuck you up-fairy" ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!