Nos most kezdtem el nézni és Nekem bejön... Bár en mannyira mint a Breaking Bad
Kicsit kifejtem ha nem baj, de remélem nem baj ha spoiler is lesz benen mondjuk kb csak a 4. évad közepéig láttam tehát addig :)
Az eleje elég lightos, mintha egy kis sitcom lenne mindössze és sajnos nem sajnos ez a sok poén ez megmarad egész addig ameddig láttam és szerintem végig, am iegyfelől jó másfelől meg sokat elvesz a hangulatból ugyanis a történet relatíve komoly lenne...
Az első évadban csak kis tételben nyomja és megismerjük a szereplőket majd egyre jobban beindul a baj csak az hogy túl keverik és itt a 4. éavdnál már nagyon nagy a keveredés :S
Olyan mintha a breaking Bad fűről szólna és viccesre fognák, mindenesetre nekem a BB sokka lde sokkal jobban bejött ezerszer izgalmasabb és sokkal feszültebb az egész!
Jó, hát az egy hülyeség, hogy a Mrs. Scottsent fel kellett keresni, meg hogy oda kellett neki adni a biztosítási pénzt, meg hogy Doug mástól nem tudott kölcsönkérni, meg minden... De jó, hogy most már nem akarják nevelni a népet azzal a nyomasztó U-turnnel és inkább a füves-kúrós-Priuszos móka-bókáról szolnak a dolgok.
Tetszett, ahogy finoman a néző tudtára adták, hogy Nancy és Celia nem barátok többé. Vicces volt a hajcibálós jelenet, de hogy komolyan kell venni, azt csak Celia hadüzenete árulta el pontosan a rész végén. Celia kijön a kemoterápiáról, összefut Douggal: - Nice haircut. - It's a wig..
És amilyen váratlanul harapta le a kutya Andy lábujjait, annyira érthető is az ötlet: valamivel ki kellett hozni a rabbiképzőből végre!
Nancytől ellop tizennégyezer dollárnyi füvet a magát az egyetem biztonsági főnökének kiadó dealer. Később összeverve megjelenik Nancy háza előtt és visszaadja a csomagokat. Kiderül, hogy Conrad verette meg a faszit. - Nem tudtam, hogy ő volt...- mondja Nancy. - Miért mit hittél? Hogy a szétbaszlak-tündér volt?! - feleli Heylia. ( fuck you up-fairy )