Keresés

Részletes keresés

LiberOrator Creative Commons License 2009.03.15 0 0 94
2009. március 15, Budapest

Újságíró: felmutatja sajtóigazolványát egy tüntetés helyszínén
Rendőr: „Ne mutogassa ezt a sz...t, hanem menjen innen a f...szomba”.
horex Creative Commons License 2009.03.15 0 0 93

Ez jo, az utolsó meg nagyon megszivelendő is.

by horex

Előzmény: NeoRRFlow (89)
horex Creative Commons License 2009.03.15 0 0 92

Hulyesegeket beszélsz és nincs indoklásod.

Mit értesz gondolkodási képesség alatt?

Cáfolj meg!

by horex

Előzmény: Törölt nick (69)
horex Creative Commons License 2009.03.15 0 0 91

Bonyolult ugy ez.

Tényleg igy történt. Bizonyiték van, csak álláspontom szerint támadható, többek közt ,  elévülés miatt.

Még a feljelentő sincs rögzitve a rendorségi jkv.-ben

Persze erősen gyanitható a állami szerv.

Viszont tényleg  nagyon korrektül járnak el.

by horex

Előzmény: swill (57)
LiberOrator Creative Commons License 2009.03.15 0 0 90
"Elgondolkodik az ember, hogy vajon a rendőrök szülei miként reagálnak arra, hogy a gyerekeik eljárnak a "Felelős kormányt Budapesten" molinót tartó tüntetőkkel szemben."

Úgy, ahogy maguk azok a rendőrök (vagy az itteni, maradék MSZP-SZDSZ-támogatók): kognitív disszonanciával (meggyőzik magukat, hogy ez így helyes)
Előzmény: BigBacon (88)
NeoRRFlow Creative Commons License 2009.03.15 0 0 89
Egy ismerősöm mondása: zsidó vájár, rendőr barát, cigány üzlettárs mint olyan nem létezik.
BigBacon Creative Commons License 2009.03.15 0 0 88

"Az a nap bizony évtizedekre visszavetette a rendőrség általános megítélését"

A mai sem lendítette. Ésszel fel nem fogom, hogyan lehet ilyen rezsimet szolgálni. Elgondolkodik az ember, hogy vajon a rendőrök szülei miként reagálnak arra, hogy a gyerekeik eljárnak a "Felelős kormányt Budapesten" molinót tartó tüntetőkkel szemben.

Előzmény: LiberOrator (86)
Vasgerinc Creative Commons License 2009.03.15 0 0 87

Csak a rendőbarátok írhatnak?

Mert én nem vagyok megelégedve a munkájukkal. Beszariak. A civilizált autóst, biciklist meg merik állítani, emg merik büntetni apróságokért, de ha balhé van vagy ki se mennek, vagy csak későn, vagy ha kimennek is, elfutnak.

LiberOrator Creative Commons License 2009.03.15 0 0 86
Az a nap bizony évtizedekre visszavetette a rendőrség általános megítélését. Gyakorlatilag ugyanoda, ahonnan 1988-89-ben indultak.
Előzmény: Fine Tune (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.15 0 0 84
Nekem semmi problémám velük,volt ügyem velük/közlekedési/.Normális de határozott hangnem stb.Egyébként itt Győrben teljesen normálisak a perzekútorok.Egy valamin viszont múltkor felkaptam a vasszert!Igazoltat a rendőr néni,zsebre dugott kézzel kéri a személyimet.Szóvá tettem neki.Azt mondja fázik...
Kész mi?
taran Creative Commons License 2009.03.15 0 0 82
en is sokszor gondolkodtam,hogy elmenjek rendornek,csak elobb le kell butuljak az ok szintjukra,mert egyebkent nem vesznek fel-(((
Imadok szemeket kiloni,ingyen dugni fiatal csajokat gruppenbe,bankbol "megelhetesileg" penzt elvenni,zsebre dolgozni,meno diszkosoknak melozni feketen...
Mondom en,hogy arany eletem lenne-))Csak ez a franya butulas,ezt hogy oldjam meg????
Gondolkodtam,hogy sokat nezzek ATV-t,olvassak nepszabit,hallgassak Klubradiot,de mindig elhanynam magam-(((
Taploo Creative Commons License 2009.03.15 0 0 81

Tudja a f@xom, szerintem meg ott helyben döntöttek ők maguk így, mielőtt kiindultak (éppen azért, mert a bosszú így könnyeb volt). Az alaptételen nem változtat.

Sok rendőr, aki bosszúra szomjazott. 

Előzmény: swill (56)
orpheline Creative Commons License 2009.03.14 0 0 77
ha felcseréled a 2 tagot:

barátrendőr= haverikutya.....:o))
Előzmény: m41 2313 (-)
m41 2313 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 76
Nem okoskodok többet, mint bárki más! Csak cinikus kijelentésre, kérdésre cinikus válasz!
Előzmény: Fine Tune (75)
Fine Tune Creative Commons License 2009.03.14 0 0 75
Én a helyedben nem okoskodnék annyit. Nyilvánvaló, hogy a rendőröket nem csak bünőzők nem szeretik, a többség nem szereti. Ez a meghatározás persze nem megfelelő, hiszen az elismerés a megfelelő szó. Ennek oka elégtelen képzésük, a nem megfelelő parancsnoki állomány, a pénz kevés és nem jut el a közrendőrhöz aki motiválatlan, a politikusok akik afféle rendőrparancsnoknak tartják magukat, stb.

Valójában a rendőrök elismeréséért a rendőrök kb. csak 50%-ban felelősek, de felelősek.

Erre nem az a megoldás, hogy aki nem ismeri el a rendőröket az a bünőzők pártján áll, hanem a rendőrség és az igazságszolgáltatás megerősítése, fejlesztése.
Előzmény: m41 2313 (71)
beowolf Creative Commons License 2009.03.14 0 0 72
Mi mennyi????
Előzmény: Törölt nick (69)
m41 2313 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 71
Rendőr szerencsére nem vagyok, nem is lennék! A másik meg az, hogy a senkibe akkor nem olyan sok ember tartozik! A senki az azt jelenti, hogy egyáltalán nem létezik olyan ember, de a te gondolatodhoz inkább azt mondanám, hogy vannak, akik nem szeretik, és a hozzád közelállók közül nem szereti senki. Nem ugyanaz a kettő! Csak egy kis nyelvtan!
Előzmény: Törölt nick (70)
beowolf Creative Commons License 2009.03.14 0 0 68
Ezt ki mondta neked, hugicám?
Előzmény: Törölt nick (66)
m41 2313 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 67
Szépöcsém! Látom megkérdeztél 10 millió magyart! :)
Előzmény: Törölt nick (66)
Fine Tune Creative Commons License 2009.03.14 0 0 65
Sok értelme nincs, mert a rendőrség ma ugyanolyan átpolotizált minnt a kádár rendszerben. A gondot az okozza, hogy egyes politikusoknak viszont nincs önmérséklete (Gyurcsány, Demszky, Kuncze) így simán ráuszítják a rendőrséget adott esetben politikai ellenfeleikre és szimpatizánsaikra.

Persze ezek mennek, a rendőrség viszont marad.
Előzmény: m41 2313 (64)
m41 2313 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 64
Eddig amúgy jó! Mert a topic címe kizárja az eddigi hozzászólások 99%-át! Csak így tovább! De ezek az emberek biztos írnak a "normális vagyok" topicba, hogy nem normálisak! :)
Fine Tune Creative Commons License 2009.03.14 0 0 63
2006. okt.23-a után én már nem.
inverz Creative Commons License 2009.03.14 0 0 60
biztos, hogy itt akartad ezt a topikot megnyitni... mert ha igen a ne mossuk bele a politikát... kissé naiv elvárás...
Előzmény: m41 2313 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 59
,,...a családdal mentünk nyaralni, és mivel nem volt gps, eltévedtünk. "

Húúú,ez kemény lehetett azért.
Előzmény: m41 2313 (51)
swill Creative Commons License 2009.03.14 0 0 58
Egyébként azzal egyetértek, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Vagyis ha normálisan áll hozzá az ember, akkor általában a rendőr is normális.
Kivételek vannak. De általában igaz.
Előzmény: horex (43)
swill Creative Commons License 2009.03.14 0 0 57
kiengedték, intézze az ugyet aztán jelentkezzen ha megvannak a bizonyitékok az ártatlanságrol

Ez elég érdekes. Ha meggyanusítanak, akkor nem neked kell bizonyítékkal szolgálni az ártatlanságodról, hanem a gyanusítónak a bűnösségről. Egyelőre még. (kivétel a vagyonosodási vizsgálat, de az nem büntetőügy)
Előzmény: horex (43)
swill Creative Commons License 2009.03.14 0 0 56
Véleményem szerint nem volt ott politikai utasítás

Ezzel vitatkoznék. A rendőrök nem maguk döntötték el, hogy ne viseljenek azonosítót. Ez csak felsőbb utasítás lehetett. Onnantól kezdve meg, hogy nem volt azonosítójuk, már szabad volt a pálya, és érvényesült amit te is írtál.
Előzmény: Taploo (42)
swill Creative Commons License 2009.03.14 0 0 55
Ha meg valaki olyan mozdulatot tesz , mintha fegyvert akarna rántani , simán lőhessék le.

Lófaszt.
Ez indokolt az USA-ban, ahol sok a fegyveres támadás rendőrök ellen.
Ez itthon nem jellemző (nem is tudom volt-e ilyen egyáltalán), úgyhogy teljesen indokolatlan lenne. Így egy csomó embert lelőhetnének, mondván, hogy olyan mozdulatot tett.

Azt viszont támogatom, hogy az őket megtámadók ellen felléphessenek fegyverrel. Akkor is, ha csak vasvillával támadják meg, ne kelljen arra várni a fegyverhasználattal, hogy a másik sérülést okozzon.
Előzmény: Müller őrmester (35)
horex Creative Commons License 2009.03.14 0 0 53

Barátkozzunk kicsit :)

Előzmény: sensei47 (50)
horex Creative Commons License 2009.03.14 0 0 52

várom a megjegyzéseket, hogy mekkora egy senkiházi vagyok

Legyen ha ennyire mazo vagy

Te egy senkiházi bértollnok vagy akit azért fizetnek , hogy a rendorséget népszerusitsd itt. Mehetsz a pénztárhoz.

:))

by horex

Előzmény: m41 2313 (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!