Az egészben ez a döbbenetes: A Google szerint "a(z) "4600 izraeli katona Táborfalván" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 791 találatból. (0,13 másodperc)
Amúgy többször felröppent hír, hogy izraeli állampolgárok jönnének hazánkba. Nem tudom baj lenne-e, elférnek, pénzük van, eggyel sem volt bajom még (igaz nem tudom pontosan ki is az).
A körút végén, a parancsnoki irodába visszatérve a veszélyesanyag ellátó központ többi helyőrségéről beszélgetünk. A 2. harcanyagraktár ugyancsak a közelben, Táborfalván található. Itt egyébként – összesen két objektumban – elsősorban a Magyar Honvédségben rendszeresített rakétákat őrzik, de természetesen más típusú lőszerek is megtalálhatók a táborfalvai raktárépületekben.
Nem volt elég az égés Táborfalván, hömpölyög tovább a dráma:
"Igét hirdet: Dr. Hegedűs Loránt püspök
Az istentiszteletet követően a Miniszterelnöki Hivatalhoz vonulunk templomi magyar történelmi zászlóinkkal, a közös teherviselés követelésével, a hazaáruló, népünket kifosztó, magyarellenes, a cigányságot reánk uszító, az izraeli megszállást előkészítő hatalom felett Isten ítéletét hirdetve. "
Az angoloktól a zömük elég sokban. Murphy, Phelan, Kennedy, Ryan, Kelly, Boyle, Sullivan, stb., stb., meg az összes O'xxx. Ilyen nevet angol csak akkor visel, ha ír ősei vannak. Amerikaiak közül sokan viselik, de nekik is mind ír ősei vannak, vagy négerek, és az őseiknek ír származású rabszolgatartóik voltak, vagy ilyesmi.
lehet, hogy tévedek (szoktam), de inkább francia az a beütés. az egyik barátom onnét való és tőle tudom. jellemző az André vezetéknév (ja és Csányi Sándor is ott született)
"4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre!"
csak úgy merengek. ez kb. 10e fő. ehhez mennyi is, tán 60-80 repülőgép kell (tudom elég 1 bazi nagy..) hát nekem kacsa, de hergelésre, zsidózásra pont jó. és a "nekem ne mond én jól tudom.." jólértesülteknek hírforrás
táborfalvát nem tudom, de Jászszentandráson nagyon sok skót eredetű családnév van, a legtöbb már eltorzult, állítólag még valamikor a harminc éves háború idején telepítettek le ott skót zsoldosokat