A két buta nőszemély majd segít nekik még mélyebbre csúszni. Az egyik a Mohácsi a másik a Lévai. Nem értem a Lévait miként engedték be iskolába tanítani, nagyon buta. Bár ez a magyar közoktatás.
"Javaslom, fogadják meg az egyik fő-fő védelmezőjük tanácsát: el lehet menni! Vajon hova? Kanadába? Ja, hogy oda se kellenek? De akkor hova kellenek a cigányok? Sehova? Vajon miért?"
Ja, romákra érvényes a Szózat:
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
Ez a sors fintora.
A többségi magyarok gyakorlatilag bárhová kivándorolhatnak, bárhol boldogulhatnak.
Javaslom, fogadják meg az egyik fő-fő védelmezőjük tanácsát: el lehet menni! Vajon hova? Kanadába? Ja, hogy oda se kellenek? De akkor hova kellenek a cigányok? Sehova? Vajon miért?
Kővel támadtak egy cigány család házára Zalaegerszegen
A családfő szerint nincs haragosuk, ezért attól tartanak, hogy cigány származásuk miatt támadták meg őket."
Na ez lesz majd a kovetkezo-ne legyen igazam--majd felgyujtjak a hazukat , mint a valamelyik napi ciganyasszony , elkezdenek jajbekolni hogy Molotov koktel , meg a garda , aztan majd kernek uj hazat meg rendkivuli segelyt meg mindent.
Tegnap este mutatták a híradóban a múlt héten lelőtt apa-fia temetését. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az Olaszliszkán meglincselt tanárról nem beszéltek ennyit, és a temetésén sem voltak politikusok és egyéb cigánszerető emberek.
Nekem kezd elegem lenni abból, hogy azt megmondják, hogy hány cigány jár középiskolába, gimnáziumba, esetleg egyetemre, főiskolára. Azt is megmondják, hogy hány cigányellenes támadás volt tavaly, de azt nem lehet, hogy hány cigány követett el bűncselekményt.
Hát sajnos nagyon káros az eseményeket felfujni, bolhából elefántot csinálni.
Ami helyes a tények pontos ismerete.
Csak ki ir a tényekrő? Szóval most itt van pl a volt rendőr és testvérének letartóztatása a gránát és 2 ember legyilkolása miatt. Máris nem érdekes, az vol az érdekes mikor mindenféle hülyeséget ki lehetett táláni, hogy volt mint volt meséket irni, rasszista nem rasszista találósdit lehetett játszani.
Szélhámosság nem tényekről irni!
Na ezt börtönnel kellene büntetni.
Mert ez nagyon veszélyes, a sok hAZUGSÁG pánikot okoz, ebből lehet azután tömegverekedés ...stb.
Igen, az idézett példád nekem is nagyon felnyomta a vérnyomásomat.
Bennem az is felmerült, hogy bűnügyi nyomozásnál ekkorát hazudni, az kimeríti a hatóság félrevezetése nevű büntetőjogi tényállást. Raffael ezt tette. Megtehette, nem merül fel, hogy ezért eljárást indítanak. Így könnyű alaptalanul vádaskodni.
Amíg hozol példát az én hazugságomra (tudsz ilyet?), én hozok példát arra, amikor
cigányok hazudtak az elmúlt pár hónapban.
1-es példa:
Raffael Gyula, a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának helyszínen tartózkodó Pest megyei elnöke szerint viszont Molotov-koktélt dobtak a családi házra. Raffael szerint a tettesek egy szürke terepjáróval elmenekültek.
"A támadást a virrasztásra érkező rokonok észlelték. Látták, ahogy kigyulladt a ház, majd azt, hogy két ember az erdő felé menekül" - mondta Raffael. (forrás)
tatárszentgyörgyön is láttak két elfutó alakot az erdő felé menekülni, aztán kiderült, nem kapcsolta le a fűtést a tulaj. De legalább 40-en látták az alakokat elrohanni.
Nyilván piros nem lehetett, mert az miniszterlnökünk színe. Csak fehér volt az. Egy rasszista fehér nem választ más színt, ahogy egy antifasiszta cigány is inkább fekete mercivel szedi be az uzsorát.