Keresés

Részletes keresés

palika95 Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5
kedvenc barátaink 30-as listájából ellenségeink lettek a békéscsabai viharsarki boys srácok!nem volt szép!nem volt szép amit csináltatok,ti 7000-en voltatok majdnem,mig a legjobb barátaink alig pár százan!nem szeretnénk találkozni veletek!Kércs nektek tiltott terület lett!Most az ellenségeink lettetek,de nem annyira,mint a szlovák fanok,meg az encsiek,de nem szeretünk titeket,ez a csoportunk közös nyilatkozata!palika95
Franko82 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 4
Megmondom öszintén, még nem esett le, hogy ki is ez a palika? Szerintem 90%-ban tetteti, és csak pihentagy. Felvette ezt a figurát, ami nekem baromira tetszik. Jokat szorakoztam, föleg a honlapján.
Ha viszont tényleg önmagát adja, :DDDDDDDDD akkoris jól szórakoztam. :DDDD
Előzmény: "valaki" (3)
"valaki" Creative Commons License 2009.02.26 0 0 3

Mit, mit? Az egész felvezetést. :c)))

Azért a kispestiek, mert Kispesten ők a legjobbak????? Fura is lenne, ha mondjuk Kispesten a szegediek lennének a legjobbak.

Arról a traubiszódás buliról majd tegyél fel képeket! :DDD

Előzmény: Franko82 (2)
Franko82 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 2
Mit nem értesz ezen? :DDDDDDDD Világos, mint losz.rnak a politika!
Én a DAC-táborhoz tartozom, és minden egyes magyar szurkolótábor a testvércsapatunk.
De ki szeretném emelni a fulókércsi CBF-et, akikkel a közeljövöben le szeretnénk ülni egy kis traubiszódára.
Előzmény: "valaki" (0)
palika95 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 1
mit nem lehet ezen értenie?hát olvasd el megint lassabban és megérted.a kedvenc barát táborról szavaztatok!és akkor ird le,hogy te hova tartozol és ki a kedvenc baráttáborotok.
Előzmény: "valaki" (0)
"valaki" Creative Commons License 2009.02.26 0 0 0

Ezt leírnád magyarul is? Mert eddig se füle, se farka.

0

Előzmény: palika95 (-)
palika95 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 topiknyitó

Nekünk a legjobb keleti tábornak a kedvenc barátaink:1 a ferencváros szurkolókat tekintjük,mert ők a legjobbak.2 az újpest szurkolóit tekintjük,mert ők a legjobbak újpesten 3 a kispest szurkolókat tekintjük,mert ők a legjobbak kispesten

EZ A 3 TÁBOR JELENLEG A KEDVENC TÁBORUNK,ÉS SZERETNÉNK EGY KÜLFÖLDI TÁBORT IS KAPCSOLATBA LÉPNI,AZ PEDIG LEHET,HOGY VAGY A NÁPOLYIAK LESZNEK,VAGY NEM,ÉS AKKOR HA NEM,AKKOR A ROMAIAK LESZNEK.NEKTEK?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!