Keresés

Részletes keresés

BunnyJump Creative Commons License 2009.06.23 0 0 8
Frenky66 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 7

Sziasztok!
Látom igen kevés a QL gamer? Én is nyomom a játékot, bár nem vagyok pro gamer :-)
A MAGYAR QL játokosokat össze kellene szedni legalább itt a fórumban,
hogy a szervereken is együtt lehessen tolni a gammát! Szerintetek jó 5let?
Például így: Vegyetek fel a Friend-ek közé az alábbi címmel: mr_frenky@hotmail.com Esténként jáCCCok...GL&HF

QL
O_my_kad Creative Commons License 2009.04.06 0 0 6
Na, tényleg eszembe se jutott, hogy videót keressek róla, és láss csodát, annyi van mint a piszok.
Egyébként annyiból jó, hogy tudom, hogy néhányan csalnak, hogy nem, idegesítem magam, hogy nem tudok olyan eredményeket elérni, mint azok akikről nem voltam biztos, hogy csalnak, vagy ügyesek.
Előzmény: cloaked (5)
cloaked Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5
Gyakorlatilag nem létezik online játék, amihez ne lenne működő hack.

A kvéklájvhoz is van, épp ma néztem videot róla, milyen jó (és *****unalmas) játszani vele.

Az FPS külön szerencsétlen játékkategória, mert ilyenekben, ha nem teljesen hülye a játékos, soha nem derül ki a játékából, hogy jól céloz/gyors, vagy csal.
Előzmény: Limelight (4)
Limelight Creative Commons License 2009.03.22 0 0 4
Én még nem gondoltam arra, hogy csalnak, inkább hogy k. ügyesek. Amikor még csak béta tesztként futott és csak meghívottak játszhattak, na ott aztán csupa profi volt. Másodperceken belül leszedtek. Egyébként gyakorlással egyre pontosabb lesz az ember. Néha én is csak ámulok, hogy egyesek ugrás közben a levegőben képesek iszonyú pontosan lőni. Szóval, szerintem nincs csalás, csak profik.
Előzmény: O_my_kad (3)
O_my_kad Creative Commons License 2009.03.20 0 0 3
Hello Lime!

Figyelj már, szerinted létezik olyan, hogy a live-on már megjelentek a csalók?
Csak azért kérdezem, mert mikor én fel szoktam menni, néha találkozok olyan arcokkal, hogy csak nézek ki a fejemből. Pl shotgunnal egy lövéssel leszed úgy, hogy 105 hp-m van, de ha én telibe lövöm 3 rakétával, még él.
Te nem találkoztál még ilyenekkel?
Limelight Creative Commons License 2009.03.05 0 0 2
Már nem is aktuálios a meghívó kérdés, hiszen publikussá vált a béta változat, bárki regisztrálhat. Úgyhogy ez a topik max arra lehet jó, hogy magáról a játékról írogassunk. Én nagyon élvezem, újra elhatalmasodott rajtam a sok évvel ezelőtt megszűnt kvékláz... Azért ez a játék 10 év után is nagyon ütős!
Előzmény: O_my_kad (1)
O_my_kad Creative Commons License 2009.03.04 0 0 1

Bindera, akkor van egy olyan érzésem, hogy a topic nem neked szól, úgyhogy bye!

egyébként nekem is van meghívóm, ha esetleg annyira megnőne majd az igény rá! :D

bindera Creative Commons License 2009.02.22 0 0 0
Kösz,nem játsz0k vele:))
Limelight Creative Commons License 2009.02.22 0 0 topiknyitó
Ha valakinek kell meghívó Quake Live-ra, írjon emailt és küldök.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!