A MIA lendkereke ha meg van melegítve, akkor egy hosszúmenetes lehúzóval egészen könnyen lehúzható a tengelyről - de egy kúpon nem tudom hogy mekkora ütés kell a melegítés után, hogy lemozduljon róla a kerék.
A MIA rögzítőék lehet gond, de azt is át lehet fúrni hosszában, és a két maradvány egy kis koppintásra befordul és kihúzható az ékpályából.
Mindegy, mert egyelőre még szalagfűrészelni kell, és nem BL -t javítani. :-)
Szia GYVER, mondd kérlek : nem torzított el semmit a motoron az alkatrészek közé növekedő fa ?
Meg tudtad mozdítani a lendkerekét azóta?
Ami meg a sínek közé növekedett fát illeti.. ott is látszik hogy amennyit a fatörzs növekedett széltében, annyit nyílott is a sínek egymáshoz való távolsága. Ezért gondoltam hogy a motort is elgörbíthette ami közéje növekedett.
Ezért említettem a pekingi olimpiát, akkor ugrott meg a vas ára, akkor vittek szinte mindent a vastelepekre. Kert fürdőkádakat, csilleteknőket stb. Kína az üres műanyag monitorházakat is megvette.
Nálad jó helyen van, gombokért életre kelthető, örök darab!
Még azt azért határozd meg kérlek, hogy milyen céllal történik az a fegyvernek látszó tárggyal történő fenyegetőzés. Különben nem lehet eldönteni hogy melyik az erőszakabb..