Ha figyelmen kívül hagyjuk, hogy tisztességes kékszőlő fajtákból kb 5-6 évente van egy olyan évjárat amikor jó területeken beérik 24-25 cukorfok fölött a gyümölcs, kierjed, megakad 14-15 alkoholtérfogat-százalékon és marad még benne mondjuk 30g cukor.
Sziasztok! :) Szakdolgozatomat bormarketing témában írom. Ehhez kötődően e kérdőív kitöltéséhez szeretném a 18-30 év közöttiek segítségét kérni: http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/0b03c8281f41a8d86a.. Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Pesterzsébeten, a Szent Imre Herceg utcában, van egy borkimérés, ahol Kiskőrösi, és Soltvadkerti borokat mérnek. Petpalackot illik vinni, de adnak is ingyen. 400-500 Ft körüli árakon van litere. Én a legdrágábbakat szoktam inni onnan, és teljesen meg vagyok elégedve velük. Az asszony a Traminire kapott rá mostanában, tényleg nem lehet abba hagyni. De a félédes Merlot, a száraz cuve, és Zweigelt is van itthon mindig.
A Pócz borok normál áron is igen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, rossz bort pedig még sose ittam tőle. Annyi pénzért feltehetőleg orbitális best buy lehet.
Mint tavaly ilyenkor, most is akció van a CBA-nkban a Pócz-féle lellei Cabernet-Merlotból, 600-ért. Ha ugyanolyan a minősége még mindig, akkor nagyon megéri. (Sajnos most Portugiesert nem láttam belőle, tavaly az volt az év olcsó vétele.)