Keresés

Részletes keresés

cinike07 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 4
Na még egyszer.
cinike07 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 3
Képek
cinike07 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2
Sziasztok!
Nem tudom, hogy választottál-e már, de én mindenképp a RYN-t ajánlom. Használtam MBT-t is, nagyon jó volt csak szétrohadt a szenzor egy félév útán.
Sajnos pont kicsúsztam a fél évből, ezért javították, de nem lett olyan mint volt. Mindenképp akartam egy ilyesmi cipőt ezért a RYN mellett döntöttem. És nem bántam meg, pl: sokkal aktívabb, mert az MBT után volt izomlázam tőle. Sokkal nagyobb az íve is, sokkal jobban gördül.
Nem kell ápolni, kenegetni méhviasszal, simán csap alá teszem azt a légkamra részt.
És persze, ami a legfontosabb elmúltak a derék, térd fájdalmaim és a lúdtalpam is kezd elmúlni.
Ha utána nézel, külföldön sokkal ismertebb és kelendőbb a RYN.
Nézd meg mind kettőt és úgy dönts!
varga32petike Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1

Sziasztok !

Vásárlás elött álok elhatároztam, hogy veszek magamnak egy terápiás lábbelit, mert munkámból kifolyólag rengeteget állok és egész nap mozgásba vagyok csak még azt nem sikerült eldőntennem hogy ryn-t vagy mbt-t vegyek magamnak Szerintetek melyik jobb és mi a külömbség a két márka között és melyiket érdemesebb megvenni segítségeteket előre is köszönöm.

BioRobot_ Creative Commons License 2009.02.08 0 0 0
bi0r0b0t
Gyurma60 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 topiknyitó

Sziasztok...

Azért hoztam létre ezt a Fórum oldalt,hogy a RYN-felhasználók bátran írják le a véleményüket erről a cipőről.

A Nagy rivális az MBT-ről nem igen hallottam jókat...sem a minőséget...sem a kiszolgálást nem nagyon dícsérték...

De majd itt remélhetőleg lesznek hasznos információk.... :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!