Sziasztok! Nem tudom, hogy választottál-e már, de én mindenképp a RYN-t ajánlom. Használtam MBT-t is, nagyon jó volt csak szétrohadt a szenzor egy félév útán. Sajnos pont kicsúsztam a fél évből, ezért javították, de nem lett olyan mint volt. Mindenképp akartam egy ilyesmi cipőt ezért a RYN mellett döntöttem. És nem bántam meg, pl: sokkal aktívabb, mert az MBT után volt izomlázam tőle. Sokkal nagyobb az íve is, sokkal jobban gördül. Nem kell ápolni, kenegetni méhviasszal, simán csap alá teszem azt a légkamra részt. És persze, ami a legfontosabb elmúltak a derék, térd fájdalmaim és a lúdtalpam is kezd elmúlni. Ha utána nézel, külföldön sokkal ismertebb és kelendőbb a RYN. Nézd meg mind kettőt és úgy dönts!
Vásárlás elött álok elhatároztam, hogy veszek magamnak egy terápiás lábbelit, mert munkámból kifolyólag rengeteget állok és egész nap mozgásba vagyok csak még azt nem sikerült eldőntennem hogy ryn-t vagy mbt-t vegyek magamnak Szerintetek melyik jobb és mi a külömbség a két márka között és melyiket érdemesebb megvenni segítségeteket előre is köszönöm.