Jobban mondva, az ország minden pontján élnek romák, kivéve 1-2 fővárosi elitkerületet. Csak épp az a baj. Mert őket meg lehet venni 1 kg tésztával is. Van olyan falu, nem is 1, ahol a romák aránya eléri a 80 %-ot. És ezek jó része most még nem szavazópolgár, de mondjuk 8 év múlva az lesz.
El keztem számolni oszt ugy becsültem hogy az ország bugyelárisába száznál töb teljes munka idös lé hüttö tán még bele fér. Töb mán nem. Meg oszt mijen dolog aztat emlitteni hogy listárul jusanak be oda a lé hüttök? Jelemzöen anak az esete hogy nem biznak a választokba és aba hogy a választok maj jól ki válaszák azokat akik szerintük értük tevékenykednek. Jelemzö módon anak a példája hogy a rendes választások hejet a másitot választásokat tegyék meg.
Mijen ép elméjü indoka van anak hogy a választok szavaznak a pártokra oszt mondgyuk a listán be jut száz ötven egy ojan ember akinek fö elö fordulási heje a fö város belsö kerülete mi közben ot ojan kevesen laknak? Amikó ojat halok hogy lista akó meg suhintom a karikás ustoromat és anak aki eztet monta oda csapok a szájára ara a lepcsesre.
A választások nem a pártokér vanak hanem a választo polgárokér. A lista nem erül szol.
A lista a lehetö leg roszab meg oldás és a leg inkáb anti demokratikus mer ugyi bár minek képviseje a falunkat egy ojan ember a parlamentbe aki épenségel két száz kilo métere lakik onan?
mert nem élnek az ország minden pontján romák. csak a roma szomszédok protest szavazataira alapozva nem lehet országos választást nyerni. A hun-magyar folytonosságra és az antifinnugorizmusra meg még úgyse.
Hiába akarja Fletó is meg Jépajobi is, semmi nem lesz belőle. Ekkora létszámleépítést ti megszavaznátok a cégeteknél? Szerintem a képviselők sem fogják. Ezt legföljebb egy népszavazás nyomhatja át.
Mikori az Antall,Horn,Orbán,MP javaslata ????? Régen megoldhatták volna , de túl nagy a holdudvar . Lehet , ez is megegyezés , hogy 1 db képviselőn fog múlni az egész léhűtő bagázs megtartása . Jellemző volna .
Mielőtt lehazugoznál , kissé utánanézhetnél a dolgoknak , értelmesebb volna Tőled , valahogy nem hiteles ez a találomra kirohanás . ( kizárólag Orbán-fanoktól hallottam ilyen vehemens , gondolkodás nélküli őrjöngést :))))))))))))))))))) Valamit azért jelenthet :)))))))) )
Na ebbol a budos eletben nem lesz megegyezes. Az egyik ragaszkodik majd a 200-hoz a masik meg a 199-hez, elbukik mindketto, es marad a majdnem 400 semmittevo a parlamentben.
na miert nem tette meg? Mert soha nem volt meg a ketharmados tobbsege ami az alkotmanymodositashoz kellene. Most a cocijaidnak megvan , de ok sem csinaltak meg. EZT feszegesd inkabb hogy miert?
fletó 2006-ban, 0rbán menetrendszerű bukását követően egyből előhozta a kisebb parlament javaslatát, amit a fideSS ellenzett. Később 0rbán és pártnak látszó csoportulása is előjött egy javaslattal. Mondom később.