A rendőrségi közlemény szerint pénteken Sajópetriben anya és lánya támadt rá egy buszsofőrre. Az anya egy e-mailben azt állítja, hogy fordítva történt az eset és a buszsofőr támadta meg őket ráadásul cigány származásuk miatt.
Amit lát a tv-ben az azt sugallja neki hogy erőszakkal oldja meg a gondjait. Ez a baj. Mindegy hogy tojást, galacsint hajigál, rugdos, vagy vécékefét használ:(((
Kívánságod számomra parancs. Ki is volt aki azt a mondást idézte, hogy a tigrist előbb fejben kell lelőni? Neki talán elfogadod, hogy az amiről sokat beszélünk az bekövetkezik. Ha a terrort emlegetjük folyton , pláne házat emelünk neki eljön.
És ha a gyerek azt látja a tvben, hogy aki nem tetszik az leköphető megdobálható, akkor a saját közegében is úgy intézi a dolgokat.
mármint h TE "akárhova" :)) érdekes én nem látok ilyen híreket, nyilván, mert nem akárhova kattintok, hanem arra mi érdekel. tudom, én wagyok a perverz. (haértedmiregondolok)
"A gyerekek a rendőrségi kihallgatáson azt mondták, a tévében látott érdekes jelenetet próbálták ki a sértett kislányon, de mivel egyikük, és a mosdó előtt őrt álló fiú szintén sajátos nevelési igényű tanuló, valószínűleg fel sem fogták tettük súlyát"