Keresés

Részletes keresés

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2009.01.29 0 0 6
"Mi történt itt a régi nyüzsgéssel?"

a nép dolgozik, nem az utakon lófrál. és?

Előzmény: Csekk (-)
Kismalacka hey hay Creative Commons License 2009.01.29 0 0 5
Biztos a teszkóban olcsón lehet venni halászlét, azért szűntek meg ezek a boltok.

Szlovák, olasz, japán halászlét természetesen. A magyar nép ugyanis azt szereti, meg azt hogy olcsóbb mint a magyar. Hiába, a fejlett országokban már modern módszerekkel gyártják a halászlét.

Győzikemónika is ezt ajánlja!
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 4
ööörgh...
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 2
Nem akkor vót a többmilliós orbángyűlés a Parlament előtt? Naugye, azér vót üres az ország, hogy a Mihájt megtámogassák.
István, aki jár Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1
K0000rmány???
dorongoló Creative Commons License 2009.01.28 0 0 0
(0rbán)
Csekk Creative Commons License 2009.01.28 0 0 topiknyitó

A nyár végén otthon voltam, és mivel már nagyon kivoltam éhezve egy igazi dunamenti halászlére, elmentem Dunaalmás felől az esztergomi útra, hogy mint régen kikössek egy halászcsárdába.

A rémálmaim testesültek meg abban amivel találkoztam. A régi pezsgő nagyforgalmú út helyett egy üres főúton mentem faluról falura, városról városra. A főút mentén az üzletek többsége üres volt. Halászcsárda vagy vendéglő szinte sehol. Még a nyergesújfalúi sem volt már sehol. üresen bezárva találtam azt is, pedig talán 10 éve sincs hogy felépült.

Dunaalmástól Tátig éhen maradtam, csupán pár kocsmával talákoztam azok is leromlott romos állapotban voltak.

Úgyéreztem magam, mint aki hirosimába tévedt. Emberek alig, kocsival max 5 percenként találkoztam, kihalt volt minden.

Mi történt itt a régi nyüzsgéssel?

Hol vannak azok a vállakozók akik 6 éve még megtöltötték az üzlethelységeket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!