Egy rendkívüli (é. előre hozott) választás gazdasági és pü.-i kihatása teljesen más, mint a naptárba már jó előre beírt, határidős ügyeleteknél beárazott rendes időpontban megtartott választás. Nagyon más...
segítek neked: ha MOST ellenérv az alőrehozás ellen a gazdasági válság, akkor ELLENÉRV a megtartásra is, különösen, hogy az előrehozással 4 milliárdot lehetne megspórolni (mint tudjuk:)
fLETÓ AZT MINDTA HOGY A GAZDASÁGI VÁLSÁG MIATT MOST NEM LEHET ELŐRE HOZNI A VÁLASZTÁSOKAT. KÖVETKEZTETÉS: HA KÉSŐBB IS LESZ 2010BEN GAZD VÁLSÁG AKKOR AKKOR SE LEHET MEGTARTANI:)
micsoda hülyeség volt Gyurcsány hivatkozása agzdasági válságra mint egy okra arra hogy ne legyen most választás. s ha 2010ben is gazdasági válság lesz, akkor akkor se lesznek választások? ez a Fletó totál meghülyült:))
a kormánynak semmi programja: össze vissza rögtönöz, saját magának is sokszor elelntmondva: korábban nem akartak adót csökkenteni, most meg mégis rszben,...szóval ez a kormány gyakorlatilag tönkre tette a gazadságot az elmúlt 6 évbwn (!)és most a nemzetközi válság alatt csakj tovább ront az ügyetlenségük és hozzá nem értésük a dolgon.
>>>Nem tudom van-e programja a Fidesznek. ___ Én vettem a fáradságot, és szűrtem-tömörítettem azt, amit nyilvánosságra hoztak. Készítettem egy zanzát, néhányan elolvasták, és kérdéseket tettek fel. Aztán elsűllyedt a topik: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9178893 Én tovább rostáltam. Két mondatba lehet sűríteni az egészet: ___ 1. Taszítsuk le a trónjáról a külföldi hitelpénzt 2. Adjuk vissza a magyar munka becsületét. ___ _FK
"Jelenleg a megkérdezettek 40 százaléka támogatná a kormány távozását és 39 százalék támogatná a jelenlegi kormány hatalomban maradását. A pártválasztásukban bizonytalanok körében a kormány megtartását támogatók tábora a valamivel nagyobb (37%) szemben a távozást sürgető 33 százalékkal."
Nem hinném, hogy a Fidesznek az lenne a legfontosabb aktuális feladata, hogy Fletónak muníciót adjon a néphülyítéshez (emlékeztetőül csak egy szó: vudu).
Más: ma nem a Fidesz égett, hanem Fletó és a szadi.
A mai szavazásnak viszont volt egy eredménye: ismét "felmutatta" az MSZP/SZDSZ koala létét (amiről persze tudtunk). Egy bebukott konstruktív bizalmatlansági indítványnak csak Fletó számára lenne hozadéka - őt meg még korai segíteni.
Meg azt is, hogy a fidex tartva az esetleges szadesz igenektol inkabb nem volt ott, hogy az mszp egyedul is tobbsegben lehessen...