Keresés

Részletes keresés

aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 163
Reménykedem, hogy részben Neked legyen igazad. Szuper ez a yahoo.box!
Előzmény: aquar (162)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 162
Na, regisztráltam s most boldog yahoo.com fiók tulajdonosa vagyok. Várom, mikor töröljem a fiókot...
Előzmény: aquar (161)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 161
Gondolod, hogy az amerikai yahoo maradna a hazaiaknak? Lehet....

E szerint az előfizetőket kártalanítják... (** ezzel jelöltem a vonatkozó rész lényegét)
Falls Sie Abonnent von Yahoo! Mappe Premium sind, wird Ihr aktuelles **Abonnement am 30. März storniert. Für den nicht genutzten Zeitraum des Premium-Abonnements erhalten Sie eine entsprechende Kostenrückerstattung.** Die Rückerstattung erscheint als Gutschrift in Ihrer Abrechnung im Rahmen des von Ihnen gewählten Zahlungsverfahren (z.B. ELV oder Kredikarte). Stellen Sie bitte sicher, dass Ihre Abrechnungsinformationen korrekt und auf dem neuesten Stand sind.

Na megnézem, hogy mit lépnek ha yahoo.com-ra regisztrálok...
Előzmény: Derek (159)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 160
Egyenlőre én is csak nagyokat nézek. Elkeserítőnek találom, a Skype castokhoz hasonlóan, amit szeptemberben szüntettek meg. Zseniális dolog volt. Megszünt. Sok mindent a terroristákra fogtak s fognak... A yahoonál kapacitásgondok lehetnek.....
Előzmény: Derek (159)
Derek Creative Commons License 2009.03.03 0 0 159

Mar ugy ertem a kulfoldrol valo regisztralast.

nalunk mindenkinek van yahoo-ja ,ugyhogy eleg nagy zur lesz ebbol,de aki yahoo groups tagja annak is kell yahoo email cim akkor a group-ok is megszunnek?

Előzmény: Derek (158)
Derek Creative Commons License 2009.03.03 0 0 158
Atneztem mindent nem talaltam semmit.Lehet hogy csak a kulfoldrol valo hozzaferest szuntetik meg.
Előzmény: Derek (157)
Derek Creative Commons License 2009.03.03 0 0 157

"Lehet, hogy a Spamek között lesz a Te értesítőd. Kellett, hogy Te is kapj, amennyiben a Spam-ot nem állítottad teljes törlésre."

Ez fura lenne ha a ceg  sajat uzeneteit a sajat levelezoprogramjuk rakna spamra. Mert mas Yahoo uzeneteket kaptam. En yahoo-USA-an vagyok

Előzmény: aquar (155)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 156
"google-nap" ... google-naK akart lenni :-(
Előzmény: aquar (155)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 155
Van egy angolnyelvű fiókom is:

"Dear Yahoo! Briefcase user,

We will officially close Yahoo! Briefcase on March 30, 2009. Until then, we are offering you the opportunity to download your files back to your computer. You need to take action before we close, after which any files remaining on Yahoo! Briefcase will be deleted and no longer accessible.

To access your Yahoo! Briefcase account, click the link below:

http://uk.briefcase.yahoo.com/

If you are a Yahoo! Briefcase Premium subscriber, your current subscription will be cancelled on March 30, 2009. We will refund you the unused portion of your Premium subscription, if any. The refund will appear as a credit via the billing method we have on file for you. So please make sure that your billing information is correct and up-to-date. For more information, please visit https://billing.yahoo.com.

For additional information or to review a list of our frequently asked questions, click the link below:
Briefcase Help

We sincerely appreciate your being a Yahoo! Briefcase user.

Sincerely,

Yahoo! Customer Support

Please do not reply to this message. This is a service email related to your use of Yahoo! Briefcase. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of Web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! UK Limited is located at 125 Shaftesbury Avenue, London, WC2H 8AD.
Go to Web beacons: http://info.yahoo.com/privacy/uk/yahoo/webbeacons/
Go to Privacy Policy: http://info.yahoo.com/privacy/uk/yahoo/details.html"

A google-nap szuper dolgai vannak, de a levelező programja eléggé fapados.
Egyébként osztom a véleményed!

Lehet, hogy a Spamek között lesz a Te értesítőd. Kellett, hogy Te is kapj, amennyiben a Spam-ot nem állítottad teljes törlésre.

Előzmény: Derek (154)
Derek Creative Commons License 2009.03.03 0 0 154
En a yahoo-t hasznalom evek ota.De ha megszuntetik a levelezoprogramot a yahoo-nak annyi a googli mellett
Előzmény: aquar (153)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 153
Lehet, hogy majd ezután küldik el az angolnyelvű felhasználóknak. Minden esetre nézz körül a híreknél, hogy meglepetés ne érjen. Gondolom Te is jócskán berendezkedtél.
Előzmény: Derek (152)
Derek Creative Commons License 2009.03.03 0 0 152
En is Yahoot hasznalok(USA) de nem kaptam ilyen uzenetet
Előzmény: aquar (151)
aquar Creative Commons License 2009.03.03 0 0 151
Nagy bánatom van! Megszünik a yahoo internetes levelező programja. Tegnap ezt a levelet találtam a fiókomban.

"Sehr geehrter Nutzer von Yahoo! Mappe,

Am 30. März 2009 wird der Service Yahoo! Mappe eingestellt. Bis zu diesem Zeitpunkt bieten wir Ihnen noch die Gelegenheit, Ihre Dateien wieder auf Ihren Computer zu verschieben bzw. herunterzuladen. Sie müssen dies tun, bevor wir den Service einstellen, denn am 30. März werden alle noch auf Yahoo! Mappe verbleibenden Dateien gelöscht und stehen nicht mehr zur Verfügung.

Um auf Ihren Account in Yahoo! Mappe zuzugreifen, klicken Sie auf folgenden Link:

http://de.briefcase.yahoo.com/

Falls Sie Abonnent von Yahoo! Mappe Premium sind, wird Ihr aktuelles Abonnement am 30. März storniert. Für den nicht genutzten Zeitraum des Premium-Abonnements erhalten Sie eine entsprechende Kostenrückerstattung. Die Rückerstattung erscheint als Gutschrift in Ihrer Abrechnung im Rahmen des von Ihnen gewählten Zahlungsverfahren (z.B. ELV oder Kredikarte). Stellen Sie bitte sicher, dass Ihre Abrechnungsinformationen korrekt und auf dem neuesten Stand sind.

Wenn Sie weitere Informationen benötigen oder unsere Liste mit häufig gestellten Fragen lesen möchten, klicken Sie auf folgenden Link:
Mappe - Hilfe

Vielen Dank, dass Sie Yahoo! Mappe genutzt haben.

Mit freundlichen Grüßen,

Ihr Yahoo! Kundendienst"

Közel 10 éves ládám tartalmát most lógó orral pakolgatom. Azt hittem ez a kiváló komplex levelező hely örökös maradhat.

Igaz a gmailnak is van egy levelező programja, de a yahoo lehetőségeinek csak töredékével rendelkezik.

Bárhol dolgoztam a levelezéseim géptől, szolgáltatótól függetlenül mindig kéznél voltak. Mindent megtaláltam egy helyen...

Van valakinek valami jó ötlete, hogy hol találhatok valami hasonló nemzetközi internetes levelező fiókot?
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 149
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 148
Jó szórakozást! Az enyém is ;) Mongolok és oroszok ellentétéről szól. Ritka lehetőség egy ilyen bepillantás. Nyilván némi kozmetika is van benne, de az emberek, eszközök, szokások érdekesek.
Előzmény: Törölt nick (146)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 147
Na ezt elütöttem. Épp megy egy jó film a planétán, az erkélyen pedig hideg volt egy szál pendelben ;)
Előzmény: aquar (145)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 145
Russia Tuday
Előzmény: aquar (144)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 144
Van az oroszoknak egy angolnyelvű csatornájuk is. Minjárt megkeresem. Az egy másik műholdon van...
Előzmény: Törölt nick (142)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 143
:-) Örömmel adtam. A műholdas tv-is nagyon jó dolog ha nincs internetes lehetőség.
Előzmény: Törölt nick (140)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 141
Вести - ez csak híreket sugároz.
Előzmény: aquar (139)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 139
Ingyenes csatorna. Sok jó film is van rajta, amit nyelvtudás nélkül is lehet élvezni. Jó könnyűzenei koncertek, igényes szórakoztató műsorok.
Előzmény: Törölt nick (138)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 137
Igen, parabola antennával.
Вести
РТР-Планета
Первый канал (Россия) Европа

Valószínű többet is lehetne, ha az antenna a háztetőn volna.
Előzmény: Törölt nick (136)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 135
Az orosz tv-n láttam, hogy angliában is szokatlan tél van. (A férjem nézi. Hozzám ez, az eljut innen is.)
Tudod ma már igazából az információt illetően nem igazán számít hol van az ember helyileg. Legfeljebb olyan országok esetében nem szerencsés, ahol adókat, internetvonalakat "szabályoznak".
Előzmény: Törölt nick (133)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 134
Na ez is egy jó átverés! Megnézném, hogy ebből a mosolygósan "napszemüvegben" hasalásból, kártyatologatásból mikor lesz használható nyelvtudás.
Előzmény: aquar (132)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 132
Angol tanulás alfában. Mekkora baromság! Hisz még ebben valaki?!
Előzmény: aquar (131)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 131
Már nagyon régen regisztráltam. Brit angolt tanultam. Az amerikai angol nem a szívem csücske. Egyébként yahoo.de az alappostafiókom. Amikor az e-mailt kezdtem használni nálunk még csak a free.mail dívott, a többi fiók is olyan kezdetleges lyuk volt. Az utóbbi években viszont itthon is vannak jó fiókok.
Viszont a mail.ru számomra még a yahoo-nál is jobbnak tűnik :-)

Úgy látom Te külföldről írsz. Nálatok milyen a hangulat, az idő?

Én már a tavaszt várom inkább, de olyan jó ropogós kontinentális télízelítőt is el tudnék képzelni. Útálom a magyar locs-pocsot. Egyszer hidegecske, aztán úszik minden, száll a sár :(
Előzmény: Törölt nick (130)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 129
Itt hó még mutatóban sem volt az elmúlt napokban. Tegnap inkább tavaszias időnek örülhettünk.Londondium? Az hol van?
Előzmény: Törölt nick (128)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 127
Csak tudnám, hogyan kettőződött meg ez a hozzászólás :((
Előzmény: aquar (125)
aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 125
A magas nyugdíj elűz a munkaerőpiacról

Ismét elmúlt egy hét. Úgy, hogy a napok egybefolynak, a munkának pedig sem végét sem igazi értelmét nem látom. Sokszor már azt sem, hogy ennek az egész életen át tartó kínlódásnak egyáltalán mi értelme, amikor az ember mindenhol egyre méltatlanabb körülményekkel találja magát szemben, miközben csúcsminőség az elvárás.
Nem tudom, ki mit tart magas nyugdíjnak, mert a nagy átlagot tekintve ott tartunk, hogy mindkettő csak az egyik hónapról a másikig vegetálásra elég.
Itt volna az ideje, hogy a helyi adottságok, feltételek között teremtett eredeményekhez vezető út elemzésével foglalkozzanak, ne pedig azzal, hogy mi van nyugaton. Azzal, hogy a nemtelen körülmények Magyarországon a munkavállalót 50 éves korára leamortizálják s utána már csak a froclizás megy. Amíg kell vagy pótolhatatlan egy ember, addig megengedheti magának, hogy időnként, amikor elég, beszóljon. Aki nem olyan területen dolgozik, azt az első adandó alkalommal lecserélik, mint egy bábot.

aquar Creative Commons License 2009.02.07 0 0 124
Passív házak

Sokat hallani erről az utóbbi időben és bőségesen írogatnak is. Bemutatnak 1-2 jól menő manót, akikről példát vehetünk. Jönnek a jobbnál jobb nyugati példák.

A 60-as évek táján Magyarországon nagy kockaházépítési dömping zajlott. A rokonságban 2 ilyen ház építését magam is megéltem gyermekfejjel. Építkezett az ország. Épültek a sátortetős vidéki egyenházikók vidéken s a városok peremén egyaránt.

Az egyik sátortetős ház tulajdonosa kőműves mester volt. Másoknak kőalapra vöröstéglából épített. Magának a vöröstégla helyett részben vályogtéglát használt. Egy sor méretes vályogtégla és 2 sor széles lapos, tömör vöröstégla. A kész falat aztán nádból készült "háló-szőnyeggel" borították és arra ment a habarcsból készült pucolás, melynek felületét rácsszerűen bevágták. A külső, díszes, színes fedőpucolásra (mint a képen is látható) nem jutott pénz, így aztán évekig állt így a ház, szürkén.

A téglát vályogvető cigányok készítették a helyszínen, az építést megelőző évben.
A kertvégében törekkel (búzakalász maradvány) dagasztották a sarat. A nagycsalád apraja nagyja ott ugrált sárban. A kész sarat aztán fából készült keretben tömörítették, majd a keretet a két oldalt lévő fogó segítségével felfelé lehúzták a kész nyerstégláról. A tégla a napon száradt, többször átforgatták. Nyár elejétől az ősz beálltáig tető alatt állt a ház, viszont a teljes kiszáradásra bizony 1-2 év is kellett.

Mindentől függetlenül az a ház mind a mai napig áll. A déli fekvésű helységei télen különösen melegek, amikor még a nap is betűz az ablakon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!