Keresés

Részletes keresés

vizinikk Creative Commons License 2009.01.30 0 0 768
ez igaz...
Előzmény: nemezis 2 (758)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.30 0 0 767
Hidd el, úgyis megmagyarázná, hogy erről is a hímsoviniszta, nőket elnyomó társadalom tehet. :)
Előzmény: Törölt nick (761)
Antisystem Creative Commons License 2009.01.30 0 0 766

Kb ugyanazt akartam válaszolni, mint az előttem szóló:)

Magyarán hogy a szexuális erőszak elkülönítésének ez a fajta felfogása még oda datálódik, amikor ebből ugye a nő szándékai ellenére is lehetett utód, a többi formából meg nem.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (764)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.30 0 0 765
A közösülés egy dolog. A nemi vágy kiélése egy másik.

Én már manapság perverz állatnak érzem magam, mert a hagyományos utat kedvelem. :-(((

Szerintem a nemi erőszak lényege a nemi vágy kielégítése erőszakos úton. Valaki számára az orális vagy anális szexre kényszerítés megalázóbb lehet, mint a vaginális.

Korábban nyilván ennek azért volt jelentősége, mert abból gyerek születhetett. Manapság a fogamzásgátlás, az abortusz lehetősége miatt ez már nem annyira meghatározó.
Előzmény: Törölt nick (764)
Antisystem Creative Commons License 2009.01.30 0 0 763

Apropó: Jogi értelemben ez nem nemi erőszak. Nemi szervek nem érintkeztek.

Tudom. De ez meg a magyar jog hülyesége, egyébként mindenki tudja, hogy tárgyakkal is lehet valakit erőszakolni, sőt, bizonyos szociopata elkövetők között ez elég jellemző, mert pont az impotenciájuk miatt frusztráltak...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.30 0 0 761
Az áldozatot az iskola vécéjében egy 10 és egy 12 éves kislány bántalmazta, néhány hasonló korú iskolatársuk előtt.

Node holvan most forintocska? :-)

Apropó: Jogi értelemben ez nem nemi erőszak. Nemi szervek nem érintkeztek.
Előzmény: Antisystem (757)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.30 0 0 760
Egy vidéki meg egy óbudai cigánykölök közt azért ég és föld a különbség.
Előzmény: vizinikk (753)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.30 0 0 759
Azért a makarenkói pofon nem volt hülyeség. Van aki csak abból ért. Nem lehetett, de előfordult. És akkor még nem csináltak belőle országos hisztit.
Előzmény: vizinikk (752)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 758

Én nem a cigány gyerekekről beszéltem, hanem azokról akiknek, akár organikus, akár környezeti okok miatt az idegrendszeri érése megkésett, vagy eltérő fejlődésmenetű, bizonyos agyi funkcióik működése , vagy valóban különböző mértékben akadályozottságuk révén kerülnek az SNI kategóriába. (régen fogyatékosként) Ők a "hagyományos módszerekkel " és a relatíve magas létszám mellett, nem tudnak sem a tanulásban megfelelően teljesíteni, és gyakran a szociális alkalmazkodásuk is problémás.

Nyilván lehetne javítani a pedagógiai hozzáálláson is, de ezeknek a gyerekeknek a megsegítéséhez nem tűnik elegendőnek a "hozzáállás" javítása.

Előzmény: vizinikk (753)
Antisystem Creative Commons License 2009.01.29 0 0 757

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánháza általános iskolájában történt, hogy megerőszakoltak egy 9 éves kislányt. Az áldozatot az iskola vécéjében egy 10 és egy 12 éves kislány bántalmazta, néhány hasonló korú iskolatársuk előtt. Az erőszakot egy vécékefe nyelével követték el. Az áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett.

Most megerőszakolták, vagy könnyebb sérüléseket szenvedett?

ÜdV

Előzmény: Kismalacka hey hay (755)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 756
Hülyeség, mert arra is van törvény, hogy címlapon nem lehetnek kinn elsődleges nemi szervek, sem szexuális cselekmény. Így akár ki is rakhatnák.
Előzmény: Törölt nick (751)
Kismalacka hey hay Creative Commons License 2009.01.29 0 0 755
na itt az újabb:

Fábiánháza általános iskolájában egy 10 és egy 12 éves kislány vécékefével megerőszakolt egy 9 éves kislányt. Az elkövetők azt mondták, hogy csak hülyéskedtek.

Vécékefével erőszakoltak meg egy kislányt
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 754

hát akkor nem kell annyira csodálkozni ezeken a híreken. a gyerekek utánoznak mindenfélét, amit a felnőttektől látnak.

(de holnap elmegyek, megnézem, kint van-e a sok ocsmány kép a belvárosi utcánkban és ha igen, adok egy kis munkát a kis arrogánnak.)

Előzmény: Törölt nick (751)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 753

figyelj, a gyerekeim osztályába Óbudán több cigánygyerek is járt. nem voltak deviánsak,nem loptak, bejártak hozzánk játszani,  bár egy-kettő közülük jó tanuló sem volt. A felzárkóztatásra szükség lenne, de szvsz alkalmasabb pedagógusok kellenének a pályára.

az utolsó bekezdéseddel egyetértek: az MB "reformjában" behozott puhaság rendkívül rombolóan hatott az oktatás színvonalára.

Előzmény: nemezis 2 (750)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 752
tévedsz, akkor sem lehetett. egész iskolai tanulmányaim, sőt a gyerekeimé alatt sem találkoztam szerencsére iskolai testi fenyítéssel.  nagyszüleim pedagógusok voltak, ők sem verték a más gyerekét. igazi tekintélyt másképpen szerez az ember, nem erőfölénnyel. valaki nem a testi-lelki fenyítéstől lesz rendes ember, az csak lelki sérüléseket és gyűlölködést terem.
Előzmény: IDKFA (749)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 750

Óh, dehogynem!

A korrupción kívül elképesztő dilettantizmus is áll a háttérben.

Az esélyegyenlőség jegyében történő összevonások, a megemelkedett iskolai létszám, a "hideg" integráció, a tanulásbban, vagy értelmileg akadályozott, vagy "diszes" gyerekek, gyakran minden segítség, fejlesztés nélküli integrációja, sem az átlagos fejlettségű, se4m a problémás gyerekek megfelelő iskolai képzésaét nem segíti elő.

Mint ahogy az sem, hogy inkább a teszteket változtatják meg, sőt belenyúlnak a diagnoszitkai kategóriákba is, csak "ne legyen annyi "fogyatékos" gyerek. Akinek viszont nem "jár a fejlesztés" esélyt sem kap, hogy alapszinten az olvasás, írást elsajátítsa!

Előzmény: vizinikk (747)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.29 0 0 749
Valszeg kapott néhány istenes pofont is. Akkor még lehetett. De lehet rendes ember lett belőle.
Előzmény: vizinikk (748)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 748

ld. angol college-ok.....

egész biztosan találhatnánk durva dolgokat. kb 25 évvel ezelőtt a zsigmond téri játszótérre vittem a gyerekeimet. oda jöttek a közeli Móra Ferenc nevelőotthon 8-10 éves gyerekei is, két nevelő tanárral, akik közül az egyik szinte azonnal diszkvalifikált egy gyereket (számomra érthetetlen okból) a szabad játékból, őt maga mellé ültetve. Mivel a szomszéd padon ültem, hallottam, hogyan szadizza szegény kis kölyköt szóban: én még olyan verbális agressziót nem hallottam, pedig a mostohaanyámtól nekem is volt részem ilyesmiben bőven. És ez még csak a külvilág számára is látható helyen volt, elszörnyedtem, arra gondolva, mi mehet végbe a kulisszák mögött, amikor nincs ott külső szemlélő.

Előzmény: IDKFA (746)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 747

az iskolabezárásokkal nem lenne semmi baj, ha nem lenne minden ilyen intézkedés mögött ott a korrupció többé-kevésbé megalapozott gyanúja. Lassan itt már minden eladó, főleg, ha az ár jó része megfelelő magánzsebekbe juthat.

azt gondolom, ebben az országban már lámpással se nagyon találni tíz igazat..... hacsak nem a legeldugottabb, és legkevésbé gondolt helyeken kutagálunk.

Előzmény: nemezis 2 (741)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.29 0 0 746
Valószínűbb, hogy idősebb társaiktól látták, ha nem épp rajtuk gyakorlatozott korábban vmelyik. Mondjuk ebben a korban ez elég gyakori a másik cikk az viszont tényleg durva.
Előzmény: vizinikk (745)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 745
most nem azért: de miért is csodálkozunk az ilyesmin, amikor egyes nightclubok kirakatában az utcán ott díszelegnek a húsbolt kirakatára emlékeztető, leszbi pózokban tetszelgő csajok képei?
Előzmény: Törölt nick (738)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.29 0 0 744
Az szar dolog. Főleg, ha ilyeneket tanul a nagyobbaktól. Vagy rosszabb esetben ha vmelyik nagyobb zaklatja és perverz dolgokra kényszeríti.
Előzmény: Törölt nick (742)
Antisystem Creative Commons License 2009.01.29 0 0 743

Lásd Tasnádi (már nem az elhunyt polgi - nyugodjék - hanem a maffiózó)... létezik az az összeg ami felett az ember vagy nem beszámítható, vagy nem tudja követni a munkájával kapcsolatos jogszabályváltozást, vagy nem találják a rendőrök miközben előadásokat tart meghirdetve - Magyar Ildikó, Benkő Péter volt élettársa - vagy bármi egyéb...

Dehát ez érthető, a rendőrség minden idejét és energiáját lekötik a társadalomra rendkívül veszélyes játszadozó tízévesek, zeneletöltő gimnazisták, előszobaszekrényben két tő kendert tartó szmókerek... meg most már a papírgalacsinnal hajigálók is...:(

ÜdV

Előzmény: vizinikk (737)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 741
Különösen az iskolabezárások és összevonások tükrében érdemes körbepillantani.
Előzmény: vizinikk (736)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 738
Lehet, nem voltak csajok a közelben, azt úgy voltak vele "ha ló nincs, a szamár is jó lesz". :)
Előzmény: IDKFA (729)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 737
érdekes módon mentő körülmény rendszerint csak egy bizonyos jövedelmi szint felett levő bűnösnél merül fel.
Előzmény: Törölt nick (730)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.29 0 0 736
ismerős kislány egy kis zalai faluból helyben csak az alsótagozatot járta, felsőben Zalaegerszegre, ahol egész héten kollégiumban lakott, hogy ne kelljen ingáznia tízéves korában. nem biztos, hogy a szülő a hibás minden ilyen esetben
Előzmény: Törölt nick (722)
horex Creative Commons License 2009.01.29 0 0 735

Úristen, nyomd meg sürgősen a Ctrl-Alt-Del-t...

by horex

Előzmény: Antisystem (718)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.29 0 0 734

Hiszen te magad írtad le csak más sorrendben:

a bíró... Hiszen azért fizetik

Előzmény: Törölt nick (730)
IDKFA Creative Commons License 2009.01.29 0 0 731
Mint ahogy a másik belinkelt hírben szereplőknél is erősen hibádzik valami.
Előzmény: IDKFA (729)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!