Az MSZmP által felvett IMF hitelt a Fidesz új kormánya kezdené visszafizetni?
Szerintem elmegy arra az összes Gyurcsány, Csányi, stb elvtársak vagyona!
Még a feltételezés is komolytalan, hogy az ecserin értékesítettem volna tovább. Nagyszámú és általában pontosan fizető megbízóim mind kékvérű családból származó trónörökösök, jelenleg még a szükséges rekvizitumok nélkül.
Huhh, öreg haver, te aztán kurvára szakértesz. Te jó isten, honnan gyütt maga? Eddig be voltál zárva egy sötét szobába, ahol nem tudtál semmit a nagyvilágról, most meg hirtelen kiengedtek? Nem szokták mondani neked, hogy világít a szádban a cukor? Közgazdaságtan-vizsgán már az ajtóban elbuktál volna, a többiről már nem is beszélve. Uramatyám, és most ezek jönnek majd csőstül....
Mi az, hogy MINDENKIT????? És kik maradnának?????? Gondolod, hogy vannak olyanok, akiket sem a jobb-, sem a baloldal nem érdekel?????? Maradnának az országban 1 millióan??????? Iskolázatlan szegénységben?????:((((( Nem mondhatod komolyan!!!!!!
Vagy mégsem? Mi a reteknek kellett az IMF segílyke? Támadás a forint ellen? Kerítsék be szögesdróttal... Amúgy is dübörgött a gazdaság, meg Pannon puma volt. Meg aztán most rohadt jól áll a forint. :))) A bankok meg köszönik szépen jól elvannak, és nyomják tovább a legális uzsorát. Ma olvastam hogy a kis és középvállalkozások csődközeli állapotban vannak. Tehát akkor minek is? :)))
Viszont a legtöbb mutyi Tel Aviv felé mutat. Ma tudtam meg hogy a Centrum is ottani érdekeltség.
Az öszödi igazságbeszéd sem "véletlenül" szivárgott ki, az tuti. Le kellett mérni, hogy mennyire van demoralizálva a társadalom csendes többsége. Valszeg örömmel vették hogy az bizony még mindig csendes. Illetve halkan béget.
A Fityisz jó asszisztens, eltűr minden f@szságot, és inkább kivonulgat. Ájrópa boldogabbik felén, ha ilyen szélejobbos összemosásokat ejtene meg a kormánypárt, mint itt a Fidesszel kapcsolatban, már sz@rrá perelték volna az érintettek egymást. Itt meg csend van és hullaszag.
Széle jobb... Aki itt azt meri mondani hogy ne legyen mutyi, rámutat a bűnözés elharapódzására illetve a jogalkalmazás visszásságaira, az aránytalan visszaosztásra, egyáltalán magyar érdekeket/értékeket mer szem elé helyezni, az fidesznáciantiszemitarasszistaállat. Meg ettől retteg az ország és csendes többség.
Ezzel szemben az jön le leginkább, hogy Miferink és holdudvara önös és/vagy idegen érdekektől vezérelve, feláldozzák, szétrohasztják az országot. Antiszemitáznak, raszistáznak vidáman, ugyanakkor (Verók után szabadon) azt hiszik hogy övék a köz vagyona. Már ami még megmaradt.
Az IMF pízecske meg egyrészben okosan el lesz mutyizva, más részt jó lesz osztogatni 2010-ben választások előtt.
Ha ez bejön, akkor bejelentkezek egy plasztikai sebészhez blankoltatni a tökömet, mert a leendő többségben úgy egyszerűbb lesz elvegyülni. Ha viszont nem jön be, akkor a Fidesz vállalhatalan helyzetbe kerül gazdaságilag. Nagy összegbe merek fogadni, hogy nem foglyák elvinni az elQrásból eredő csődtömeget, tehát akkor a jelen ballib hordának erősen szemezgetni kell azon az országok között, akikkel nincs kiadatási egyezményünk...
"felmondanám az összes létező, hazánknak nyújtott kölcsönt. Azok visszafizetésére meg jogerős bírósági ítéletet hozatnék az elmúlt kormányzati tagok vagyonának terhére."
ha felmondod, akkor mit kell visszafizetni, te kis forrdalmár? :)
kicsit egyenesebb lenne, ha csak szimplán kiabálnád, hogy irigy vagy, és kész.
ájrópában már nagyo sokszor nem volt balhé, akkor se lenne, ha Mo csődbe megy.
Aki ilyen körülmények között kölcsönt kihelyez, annak valamilyen sanda hátsó szándéka van,
Nincs itt semmi sanda szándék. Csak a normális banki számítások. Tudod-e hogy hányszorosát fizettük már vissza ennek az összegnek, amikor majd bejelentjük, hogy újabb hitel kell a kamatok további fizetéséhez? Úgy, hogy a tőkerészletek fizetését még meg sem kezdtük?
Én Qrvára nem értek a közgazdaságtanhoz (sem) de fel sem foghatom, hogy egy kölcsönt nyújtó bank, vagy kormány vagy szervezet miként, milyen megfontolások alapján nyújthat kölcsönt egy olyan országnak, amely bizonyítottan , és előre láthatóan egy emberöltőn belül sem képes azt visszafizetni. A Lajtán túl aztán minden hozzáértő tudta, hogy a gazdasági helyzet katasztrófális, a kormány hazugságokkal dezinformálja a lakosságot, a külföldet, miközben 2 évig nem csinált semmit. És ennek ellenére kölcsönt folyósít. Ha én kölcsönzök egy csövinek 1 M Ft-ot mit tudnék mondani a bíróságon arra a kérdésre, hogyan remélhettem a pénz kamatos visszafizetését egy hajléktalantól, amikor láthatóan a napi betevőjét sem tudja megkeresni. Miért nem vetődik fel soha a kölcsönt nyújtó felelőssége? Aki ilyen körülmények között kölcsönt kihelyez, annak valamilyen sanda hátsó szándéka van, ez nem normális eljárás. Gondoolom én.
"Továbbra is meggyőződésem hogy a kormány tudatosan juttatta ide az országot, egy újabb gazdasági felosztás reményében."
Nekem is. De nem ezért, hanem azért, hogy Tahótörp nehogy azzal kezdje a regnálását, hogy ellop az államkincstárból 3 milliárdot a fidesz tartozásaira. Nem lesz miből!!!!