Keresés

Részletes keresés

Beer-ci Creative Commons License 2009.01.27 0 0 77
Topik konyec.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.25 0 0 76
Még a feltételezés is komolytalan, hogy az ecserin értékesítettem volna tovább. Nagyszámú és általában pontosan fizető megbízóim mind kékvérű családból származó trónörökösök, jelenleg még a szükséges rekvizitumok nélkül.
Előzmény: megélhetési lakosság (18)
István007 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 75
Huhh, öreg haver, te aztán kurvára szakértesz.
Te jó isten, honnan gyütt maga?
Eddig be voltál zárva egy sötét szobába, ahol nem tudtál semmit a nagyvilágról, most meg hirtelen kiengedtek?
Nem szokták mondani neked, hogy világít a szádban a cukor?
Közgazdaságtan-vizsgán már az ajtóban elbuktál volna, a többiről már nem is beszélve.
Uramatyám, és most ezek jönnek majd csőstül....
Előzmény: Álmos user (59)
dancie Creative Commons License 2009.01.24 0 0 74
Ez jó, ez a "Csányi elvtárs".
Jó topik.
Javaslom még a "Rockefeller elvtárs" kifejezést.
Előzmény: Beer-ci (73)
Beer-ci Creative Commons License 2009.01.24 0 0 73
Nem ellopja. Ellopta.
Előzmény: Törölt nick (72)
lecso Creative Commons License 2009.01.24 0 0 67
Van azért, aki gondolkodik...
Előzmény: interm (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 66
89-ban nem akartam forradalmat, de most már bánom hogy nem volt.
A mocskot eltakaritotta volna...
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 65
Kinában már a maszop 80%-a lógna.
Álmos user Creative Commons License 2009.01.24 0 0 64
Mert te azt mondod? Megtmondó ember vagyol? Vagy félhülye provokatőr? :)))
Reménytelen_ Creative Commons License 2009.01.24 0 0 63
Igy van, államositani KELL Feri és bandájának az összes vagyonát!!
Előzmény: Beer-ci (-)
originalqszi Creative Commons License 2009.01.24 0 0 61
Csak és csakis 1 esetben!!!!!! Ha a FIDESZ 2/3dal nyer!!!!!!!:)))))) Különben minden marad a régiben:((((((((
originalqszi Creative Commons License 2009.01.24 0 0 60
Mi az, hogy MINDENKIT????? És kik maradnának?????? Gondolod, hogy vannak olyanok, akiket sem a jobb-, sem a baloldal nem érdekel?????? Maradnának az országban 1 millióan??????? Iskolázatlan szegénységben?????:((((( Nem mondhatod komolyan!!!!!!
Előzmény: Beer-ci (5)
Álmos user Creative Commons License 2009.01.24 0 0 59

Vagy mégsem? Mi a reteknek kellett az IMF segílyke? Támadás a forint ellen? Kerítsék be szögesdróttal... Amúgy is dübörgött a gazdaság, meg Pannon puma volt. Meg aztán most rohadt jól áll a forint. :))) A bankok meg köszönik szépen jól elvannak, és nyomják tovább a legális uzsorát. Ma olvastam hogy a kis és középvállalkozások csődközeli állapotban vannak. Tehát akkor minek is? :)))

Viszont a legtöbb mutyi Tel Aviv felé mutat. Ma tudtam meg hogy a Centrum is ottani érdekeltség.

Az öszödi igazságbeszéd sem "véletlenül" szivárgott ki, az tuti. Le kellett mérni, hogy mennyire van demoralizálva  a társadalom csendes többsége. Valszeg örömmel vették hogy az bizony még mindig csendes. Illetve halkan béget. 

A Fityisz jó asszisztens, eltűr minden f@szságot, és inkább kivonulgat. Ájrópa boldogabbik felén, ha ilyen szélejobbos összemosásokat ejtene meg a kormánypárt, mint itt a Fidesszel kapcsolatban, már sz@rrá perelték volna az érintettek egymást. Itt meg csend van és hullaszag.

Széle jobb... Aki itt azt meri mondani hogy ne legyen mutyi, rámutat a bűnözés elharapódzására illetve a jogalkalmazás visszásságaira, az aránytalan visszaosztásra, egyáltalán magyar érdekeket/értékeket mer szem elé helyezni, az fidesznáciantiszemitarasszistaállat. Meg ettől retteg az ország és csendes többség.

Ezzel szemben az jön le leginkább, hogy Miferink és holdudvara önös és/vagy idegen érdekektől vezérelve, feláldozzák, szétrohasztják az országot. Antiszemitáznak, raszistáznak vidáman, ugyanakkor (Verók után szabadon) azt hiszik hogy övék a köz vagyona. Már ami még megmaradt.

Az IMF pízecske meg egyrészben okosan el lesz mutyizva, más részt jó lesz osztogatni 2010-ben választások előtt.

Ha ez bejön, akkor bejelentkezek egy plasztikai sebészhez blankoltatni a tökömet, mert a leendő többségben úgy egyszerűbb lesz elvegyülni. Ha viszont nem jön be, akkor a Fidesz vállalhatalan helyzetbe kerül gazdaságilag. Nagy összegbe merek fogadni, hogy nem foglyák elvinni az elQrásból eredő csődtömeget, tehát akkor a jelen ballib hordának erősen szemezgetni kell azon az országok között, akikkel nincs kiadatási egyezményünk...

Előzmény: Törölt nick (58)
Beer-ci Creative Commons License 2009.01.24 0 0 57
Személy szerint nekem egyik vagyona sem kell. Amúgy is értelmetlennek tartom a kihasználhatatlan milliárdokat.
Előzmény: wizes (56)
wizes Creative Commons License 2009.01.24 0 0 56
Demján vagyona mán nem is kell?
HansBlack Creative Commons License 2009.01.24 0 0 55
Pontosabban: Aki rosszul sakkozik..
Előzmény: Beer-ci (22)
HansBlack Creative Commons License 2009.01.24 0 0 54
"Ha ott állna mögöttem a nép! ...Ha ott állna......"

...na igen, de ha mindenki el lesz zavarva...

mondom én, csak bekukkantana a magány :-)
Előzmény: Beer-ci (16)
HansBlack Creative Commons License 2009.01.24 0 0 53
"Ha akár puccsal is, de ha én kerülnék a miniszterelnöki székbe..."

aaaha, látom már mire megy ki itt a játék.. :-))
Előzmény: Beer-ci (12)
HansBlack Creative Commons License 2009.01.24 0 0 52
"Elzavarni mindenkit!"

Azért egy idő után csak unatkoznál itt egyedül...
Előzmény: Beer-ci (5)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2009.01.24 0 0 51
"felmondanám az összes létező, hazánknak nyújtott kölcsönt.
Azok visszafizetésére meg jogerős bírósági ítéletet hozatnék az elmúlt kormányzati tagok vagyonának terhére."

ha felmondod, akkor mit kell visszafizetni, te kis forrdalmár? :)

kicsit egyenesebb lenne, ha csak szimplán kiabálnád, hogy irigy vagy, és kész.

ájrópában már nagyo sokszor nem volt balhé, akkor se lenne, ha Mo csődbe megy.
Előzmény: Beer-ci (12)
titanova Creative Commons License 2009.01.24 0 0 50

Dolfi is hiába reménykedett a csodafegyverben.

Ha érted.

Előzmény: toloba (2)
a zengedélyt Creative Commons License 2009.01.24 0 0 49
Azért adtak kölcsön, hogy így olcsón tulajdonrészt szerezhessenek az országból. Egyfajta hódítás, csak nem hadsereggel hanem hitellel.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 48
Na, ennek fuss neki mégegyszer.
Előzmény: titanova (47)
titanova Creative Commons License 2009.01.24 0 0 47

Talán, mert visszatartják a "nemzeti gerincesség baloldalának" rendszeres "igazságbeszédei".

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 46

Pedig megérné.

A nemzeti gerincesség jobboldala ugyanis még soha, semmiért nem mert felelősséget vállalni ebben a kurva országban.

Ideje volna a társadalomnak is megtanulni ezt a saját bőrén.

Előzmény: Catella (30)
tbando Creative Commons License 2009.01.23 0 0 45
Aki ilyen körülmények között kölcsönt kihelyez, annak valamilyen sanda hátsó szándéka van,

Nincs itt semmi sanda szándék. Csak a normális banki számítások. Tudod-e hogy hányszorosát fizettük már vissza ennek az összegnek, amikor majd bejelentjük, hogy újabb hitel kell a kamatok további fizetéséhez? Úgy, hogy a tőkerészletek fizetését még meg sem kezdtük?
interm Creative Commons License 2009.01.23 0 0 44
Mondom én.-))
Előzmény: mavtelep (43)
mavtelep Creative Commons License 2009.01.23 0 0 43
Tényleg úgy néz ki, hogy semmihez sem értesz ...(((
interm Creative Commons License 2009.01.23 0 0 42
Én Qrvára nem értek a közgazdaságtanhoz (sem) de fel sem foghatom, hogy egy kölcsönt nyújtó bank, vagy kormány vagy szervezet miként, milyen megfontolások alapján nyújthat kölcsönt egy olyan országnak, amely bizonyítottan , és előre láthatóan egy emberöltőn belül sem képes azt visszafizetni. A Lajtán túl aztán minden hozzáértő tudta, hogy a gazdasági helyzet katasztrófális, a kormány hazugságokkal dezinformálja a lakosságot, a külföldet, miközben 2 évig nem csinált semmit. És ennek ellenére kölcsönt folyósít. Ha én kölcsönzök egy csövinek 1 M Ft-ot mit tudnék mondani a bíróságon arra a kérdésre, hogyan remélhettem a pénz kamatos visszafizetését egy hajléktalantól, amikor láthatóan a napi betevőjét sem tudja megkeresni. Miért nem vetődik fel soha a kölcsönt nyújtó felelőssége? Aki ilyen körülmények között kölcsönt kihelyez, annak valamilyen sanda hátsó szándéka van, ez nem normális eljárás. Gondoolom én.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.23 0 0 41

"Továbbra is meggyőződésem hogy a kormány tudatosan juttatta ide az országot, egy újabb gazdasági felosztás reményében."

Nekem is. De nem ezért, hanem azért, hogy Tahótörp nehogy azzal kezdje a regnálását, hogy ellop az államkincstárból 3 milliárdot a fidesz tartozásaira. Nem lesz miből!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!